Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 23 Απριλίου 2020


Κριός

Επιθυμείτε διακαώς να δείτε κάτι γύρω σας να αλλάζει γιατί αυτή η στατικότητα της απομόνωσης και των περιορισμών, σας έχει ήδη κάνει να νιώθετε τα όριά σας να εξαντλούνται. Ακόμα και η συμπεριφορά σας εκφράζεται με ένα παραπανίσιο θυμό, ενώ η διάθεσή σας γίνεται όλο και πιο συχνά αμφίθυμη. Αν θέλετε όμως πραγματικά να υπερβείτε κάποια όρια, ξεκολλήστε από τις αρνητικές σκέψεις και ονειρευτείτε τι θα ήταν εκείνο που θα σας έφτιαχνε τη διάθεση. Μήπως λοιπόν να προκαλούσατε την ερωτική σας τύχη, επικοινωνώντας με ένα άτομο που ποθείτε; Ίσως.

Ταύρος

Αντί να κοιτάτε σαστισμένοι και αμήχανοι, με τις τόσες καταιγιστικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή όλων μας δικαιολογημένα, κάντε την ανατροπή. Για αρχή λογικά πρέπει να σας έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο, ότι δεν πρέπει να θεωρείτε τίποτα σταθερό ή δεδομένα. Το σπουδαίο όμως είναι ότι κάτι για εσάς θα αρχίσει να αλλάζει, όχι από μόνο του, αλλά κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας. Αν αυτό είναι να αναταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σας ζωής και πειρασμοί θα βρεθούν να σας προκαλέσουν & εσείς δε καθίσετε ήσυχοι , όπως συνηθίζατε να κάνετε παλαιότερα.

Δίδυμοι

Εδώ που φτάσαμε, όλοι ψάχνουμε τις ψυχολογικές διαφυγές μας και ψάχνοντας θέλουμε το μυαλό μας να τρέξει σε μέρη πιο εμπνευστικά. Φυσικά αν είναι να ζήσετε την ανατροπή, καλύτερα να την προκαλέσετε από μόνοι σας. Κι ο έρωτας είναι σίγουρο ότι θα σας έκανε να βγείτε από όλη αυτή την κατήφεια και μια αναμονή, που τίποτα δεν υπάρχει να μας δείξει το που οδηγεί. Είστε επικοινωνιακά πλάσματα και ίσως με την ευχέρεια που διαθέτετε σίγουρα κάποιες ψυχές εκεί έξω θα ήθελαν με το λόγο σας να αναταράξετε τα λιμνάζοντα νερά της ερωτικής τους κατάστασης.

Καρκίνος

Εάν ακόμα ο έρωτας δεν κατάφερε να σας αιφνιδιάσει, να ξέρετε ότι σίγουρα έχει βάλει σκοπό του να το κάνει και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Θα γοητευτείτε αγαπητοί μου φίλοι, από ένα πρόσωπο που θα έχει μια αναγνωρισιμότητα, ή θα κατέχει μια υψηλά ιστάμενη θέση και που ξαφνικά θα στρέψει το βλέμμα του πάνω σας. Θυμηθείτε το. Άλλωστε οι προσπάθειες που κάνετε για να ανέλθετε εργασιακά, είναι αξιοσημείωτες και ευδιάκριτες. Όσο για τους δεσμευμένους, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα το διάστημα αυτό με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας .

Λέων

Τα σπασμένα του παρελθόντος, μπλοκάρουν τη σκέψη σας σήμερα και όταν δείτε κάτι να συμβαίνει που σας θυμίζει παλιά κακώς κείμενα, κάνετε το λάθος να νομίζετε, ότι θα επαναληφθούν. Όχι, η ζωή σας έχει αλλάξει κι αυτό καλό θα ήταν να το συνειδητοποιήσετε, εξελίσσεται και είναι κάτι πραγματικά συναρπαστικό γιατί δεν παραμείνατε στάσιμοι και άρα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, να δείτε τη ζωή με αισιόδοξη ματιά, αφού τα καλύτερα έρχονται για σας. Μπροστά κοιτάξτε λοιπόν, γιατί εκεί βρίσκεται το μυστικό της ευτυχίας σας. Έτσι είναι.

Παρθένος

Μακάρι όλοι να είχαμε τη διάθεση να ονειρευτούμε όπως εσείς και να βρίσκαμε την ίδια έμπνευση. Μακάρι επίσης να την έχετε γιατί ερωτευτήκατε, ή γιατί κάτι καλό παίζει τις τελευταίες μέρες, στον ερωτικό σας τομέα. Ότι και αν συμβαίνει, το σίγουρο είναι, ότι μέρα με τη μέρα, η διάθεσή σας θα είναι τέτοια, που θα καταφέρετε να διώχνετε αρνητικές σκέψεις ειδήσεις μηνύματα και επικοινωνίες με ανθρώπους που τα βλέπουν όλα φοβισμένα αρνητικά και απαισιόδοξα. Μία γνωριμία φαίνεται ότι θα εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο που αν δε θα είναι έρωτας τότε τι να είναι !!!

Ζυγός

Για να μη πέφτετε σε συναισθηματικά αδιέξοδα, αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν υπάρχει κάποιος άνθρωπος σημαντικός με την παρουσία του για τη ζωή σας και έχετε μεταξύ σας απομακρυνθεί, ρίξτε γέφυρες, ελιχτείτε διπλωματικά, απωθήστε τον εκνευρισμό που σας πιάνει όταν θυμάστε τις διαφορές σας και εντοπίστε εκείνα που πραγματικά σας δένουν και δε σας χωρίζουν. Πάρτε εσείς την πρωτοβουλία και πλησιάστε τον ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δε θα ανταποκριθεί. Αν δε δοκιμάσετε δε θα το μάθετε.

Σκορπιός

Από σήμερα και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλές στενές σας σχέσεις, θα μοιάζουν σα να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Κάποιες όμως από αυτές, θα τις πάρει άδικα η μπάλα, γιατί θα φέρεστε έτσι απέναντί τους κάνοντας το λάθος, να τις βάζετε στο ίδιο τσουβάλι, με εκείνες που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Έχετε πάρει φόρα αγαπητοί φίλοι και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας μιλήσει όπως θα ήθελε, όχι για να δικαιολογηθεί αλλά να ξέρετε τουλάχιστον την άποψή του πριν αποφασίσετε να τον κρατήσετε, ή να τον βγάλετε εντελώς και μια για πάντα από τι ζωή σας .

Τοξότης

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο, στις ημέρες του εγκλεισμού και τις απομόνωσης που διάγουμε, να νιώθετε έναν υπέρμετρο εκνευρισμό, που να σας είναι αδύνατον να τον κρατήσετε για τον εαυτό σας. Επίσης έχετε μια ευκολία, να ξεσπάτε στον πιο κοντινό σας άνθρωπο, πόσο μάλιστα εάν αυτός είναι ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που προσπαθεί να σας πλησιάσει  ερωτικά. Όλοι λόγω των καταστάσεων υπάρχουν στιγμές που πατάμε σε τεντωμένο σχοινί. Φροντίστε να μην πείτε ή κάνετε θέματα που θα δημιουργήσουν ρίξεις στις σημαντικές σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Κάπου εδώ εκ των πραγμάτων, θα τραβήξετε γραμμές και θα αποφασίσετε ποιους θα κρατήσετε και ποιους θα βγάλετε από τη ζωή σας, ειδικά εκείνους, που παραβιάζουν με τη στάση τους τις ισορροπίες σας. Εάν σε αυτή την κατηγορία, είναι και ο άνθρωπος που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, ναι, μπορεί να σας δυσκολεύει μια τέτοια απόφαση, όμως μια τέτοια σχέση εάν δε σας ωφελεί, τότε ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξής της; Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας τις μέρες αυτές, κάτι το τελείως διαφορετικό ερωτικά από όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Υδροχόος

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ή άλλες ευδιάκριτες διαφορές, θα κληθούν να επανεξεταστούν από εσάς, για να καταλάβετε εάν όντως υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν και να βαδίσουν πάνω σε περισσότερο στέρεες βάσεις. Η επιλογή του διαφορετικού, είναι κάτι που σας γοητεύει,όμως αν παρατηρήσετε με το πέρασμα του χρόνου, θα διαπιστώσετε, ότι γίνεται συναισθηματικά αντιφατικό και φέρνει στην επιφάνεια με μεγαλύτερο στόμφο, τις διαφορές που εξαρχής υπήρχαν μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που σας γοήτευσε. Καιροί δύσκολοι λοιπόν για περίεργους έρωτες να ξέρετε.

Ιχθύς

Ότι και αν αντιμετωπίζετε, άλλοτε με τους ανωτέρους σας κι άλλοτε με ανθρώπους μεγαλύτερους από το οικογενειακό σας κυρίως περιβάλλον, φροντίστε να μην το φέρνετε μέσα στη σχέση σας, μη γίνεται αιτία, που να δημιουργείται ένταση με τον άνθρωπό σας, ή εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, να σας επηρεάζει τόσο, που την ερωτική σας ζωή, να τη βάζετε σε δεύτερη μοίρα. Ευεπηρέαστοι από τις καταστάσεις που βιώνουμε όλοι την περίοδο αυτή με συναισθήματα μπλοκαρισμένα, δεν επιτρέπετε στον έρωτα να έχει τη θέση που αξίζει στη ζωή σας και είναι λάθος.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!