Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 28 Μαΐου 2020


Κριός

Το σπίτι σας ο προσωπικός σας χώρος αλλά και η φωλιά που δέχεστε τον έρωτα, ίσως δεχτεί την επίσκεψη ενός προσώπου, που εδώ και καιρό, θα θέλατε να δείτε αν θα ανταποκριθεί ερωτικά στα καλέσματά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθει στο περιβάλλον σας και ένας έρωτας από τα παλιά, με σκοπό να σας προτείνει μία επανασύνδεση. Εάν όμως προχωρήσατε τη ζωή σας και είστε ήδη σε μία άλλη σχέση, προσέξτε γιατί θα είστε συναισθηματικά ευάλωτοι

Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε τον καιρό αυτό, την ανάγκη να υπήρχε κάτι που να κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και ερωτικά. Στο περιβάλλον όμως που κινείστε, όλα μοιάζουν ίδια και βαρετά. Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες συνήθειες και τα αναμενόμενα. Όλα σας δείχνουν να ψάξετε να βρείτε την ερωτική σας τύχη, μέσα από τη διαδικασία της διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου. Προκαλέστε τη και προσκαλέστε τη στη ζωή σας. Μην επιμένετε στα ίδια και τα όμοια.

Δίδυμοι

Εάν το τελευταίο διάστημα με το σύντροφό σας υπήρξαν μεταξύ σας διαφορές, ως προς τον τρόπο που λύνετε τα κοινά σας θέματα, αντί να αντιδράτε απέναντί του με τρόπο έντονο, ίσως το να κάνατε διάλογο, θα σας έδινε σίγουρα λύσεις. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, φαίνεται πως ο έρωτας θα γεννηθεί μέσα από μια έντονη διαφωνία που θα έχετε με ένα πλάσμα, που τρελαίνεστε να του αντιμιλάτε, μόνο και μόνο για να προκαλείτε τις αντιδράσεις του.

Καρκίνος

Μπορεί ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να μην είναι τόσο τολμηρός και αποφασισμένος, ώστε να κάνει μαζί σας κάποια βήματα που θα έκαναν τη σχέση σας να πάει ένα βήμα μπροστά. Είστε σε μια εποχή, που αποφασίζετε να ρισκάρετε για τον έρωτα, ακόμα και με τρόπους που δε συνηθίζατε μέχρι σήμερα. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για μία ερωτική επανασύνδεση είναι πολλές, εάν αυτό επιθυμεί η καρδιά σας. Μη κάνετε τα ίδια λάθη.

Λέων

Ακόμα και αν έχετε απορροφηθεί από την πολλή δουλειά και τις υποχρεώσεις σας, ο έρωτας σας χτυπά συνεχώς την πόρτα της καρδιά σας και προκαλεί το μυαλό σας. Ένας άνθρωπος συνεργάτης σας κατά πάσα πιθανότητα, θα σας φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, πολύ γοητευτικό που θα είναι αδύνατο να μην το προσέξετε, ή να μη γοητευτείτε. Δεν είναι άσχημο να το αφήσετε να εξελιχθεί εφόσον θα υπάρχει και από την άλλη μεριά ανταπόκριση. Δείτε το.

Παρθένος

Σε ένα τόσο κοινωνικό διάστημα που ξεκινάει για σας, καλό θα ήταν ούτε στο σπίτι να κλείνεστε ούτε στον εαυτό σας. Σίγουρα οι εργασιακοί σας ρυθμοί και όχι μόνο σας εξαντλούν και χρειάζεστε χρόνο για να ξεκουραστείτε, όμως οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα κάποιες από αυτές, έρχονται για να μείνουν. Ίσως μία να μετατραπεί στον επόμενο μεγάλο σας έρωτα ή σε ένα φλερτ που θα έχει συναρπαστική εξέλιξη. προκαλέστε την ερωτική σας τύχη και θα δείτε.

Ζυγός

Αιτία αρνητικών σχολιασμών, θα γίνει σήμερα μία άποψή σας περί έρωτως και ερωτικών σχέσεων, που μάλλον θα θεωρηθεί εκκεντρική. Άλλωστε λόγω του ότι είστε άτομα γοητευτικά, σίγουρα θα έχετε και ερωτικούς αντιπάλους. Οπότε προσέξτε γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί τις ημέρες αυτές ένα παρασκήνιο, γύρω από την ερωτική σας ζωή και τις επιλογές σας. Κάπου κι εσείς, θα έχετε μια τάση να προκαλείτε με τη στάση σας τους αδιάκριτους.

Σκορπιός

Οι ερωτικοί πειρασμοί τρυπώνουν ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένατε. Εμφανίζονται στο πρόσωπο ενός συνεργάτη σας, ενός φίλου που σχετικά είναι μια πρόσφατη γνωριμία, μέσα απ τους χώρους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, ακόμα και σε μια επαφή με έναν άνθρωπο που μπορεί να μιλάτε για δουλειά. Εάν το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ζήστε το. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, εκεί μπορεί να γίνει θέμα.

Τοξότης

Μερικές φορές, δίνετε λανθασμένες εντυπώσεις, είτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που φλερτάρετε. ίσως λοιπόν σήμερα κάποια “θέλω’ ή και επιθυμίες σας να είναι λιγάκι παρατραβηγμένες και να κινδυνεύσετε να χαρακτηριστείτε εγωιστές ή συμφεροντολόγοι. Επειδή δεν είστε τέτοιοι άνθρωποι, καλό θα ήταν να κατεβάσετε κάποιες απαιτήσεις ή προδιαγραφές που θέτετε στον άνθρωπο που κάθετε και σας ακούει.

Αιγόκερως

Εντάξει μπορεί μερικές ερωτικές υποθέσεις να μην μπόρεσαν να εξελιχθούν όπως θα τις επιθυμούσατε, δε σημαίνει όμως, ούτε αναβλήθηκαν, ούτε ότι κάπου φταίξατε και δε θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Να θυμάστε ότι απλά, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα και η κατάλληλη στιγμή, ώστε να δείτε τις προσπάθειές σας να φέρνουν καρπούς. Μην απογοητεύεστε δεν είναι καλός μία συμπεριφορά περιορισμένης αυτοπεποίθησης  και δεν ταιριάζει στο ερωτικό σας προφίλ.

Υδροχόος

Αντί όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας, είτε στο σπίτι, είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, να σας παίρνουν από κάτω και να σας επηρεάζουν αρνητικά συναισθηματικά κάντε τις παρεμβάσεις σας και μην αφήνετε τίποτα να εξελίσσεται μακριά από τον έλεγχό σας. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας, το μέλλον της σχέσης σας ή τον επόμενο ερωτικό σταθμό της ζωής σας. Το παρελθόν επανέρχεται.

Ιχθύς

Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο και ανοιχτείτε κοινωνικά διευρύνοντας τον κύκλο σας, κάτι που εκτός από το γεγονός ότι θα σας ανοίξει πόρτες, ίσως σας προσφέρει και το έδαφος να καλλιεργήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Έκτακτα έσοδα θα έχετε τις επόμενες ημέρες, φροντίστε να καλύψετε με αυτά, υποχρεώσεις που έπρεπε να ρυθμιστούν. Ο έρωτας όμως δεν είναι ούτε υποχρέωση ούτε έσοδα και έξοδα για να τον υπολογίζετε έτσι.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!