Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020


Κριός

Δώστε χώρο και βήμα στο σύντροφό σας, να σας πει τους λόγους που διαφωνεί μαζί σας, σε κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Λόγω του ότι θα είστε σήμερα ιδιαίτερα παρορμητικοί και αμετροεπείς στη διατύπωση των λόγων σας, μπορεί να θεωρήσει ότι μιλάει σε τοίχο. Κατεβάστε επίσης τον εγωισμό σας, γιατί θα έχετε την τάση να επιβάλλετε στον άλλο τις απόψεις σας. Όσο δίκιο και αν έχετε, μόνο μέσα από διάλογο θα τον βρείτε. Εάν είστε μόνοι, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποθαρρυνθεί να σας πλησιάσει, κάποιος που σας συμπαθεί.

Ταύρος

Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται επανεκκίνηση. Χρειάζεται να τολμήσετε να πείτε τις αλήθειες σας στο σύντροφό σας, εκείνα που θέλετε και νιώθετε εγκλωβισμένα μέσα σας, σαν απωθημένα. Να τολμήσετε να μιλήσετε στον άνθρωπο που θα σας ενδιέφερε ερωτικά και που τώρα η απόσταση που σας χωρίζει σας γίνεται εμπόδιο. Να ρισκάρετε για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος μιας μεγάλης αγάπης, ενός μεγάλου έρωτα.  Ο έρωτας θέλει από εσάς και τόλμη και ρίσκο, όπως όλες οι υποθέσεις τις ζωής σας για να μπορέσετε να τις αλλάξετε προς το καλύτερο.

Δίδυμοι

Τυχεροί στο χρήμα τυχεροί και στον έρωτα θα είστε τις μέρες αυτές, αφού φαίνεται, ότι θα δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις, από ένα άτομο που πιθανόν μπορεί κάτι να είχατε καταλάβει από τη συμπεριφορά του αλλά δεν το είχατε για τόσο τολμηρό, ώστε να σας το εξομολογηθεί.  Αυτό μάλιστα θα σας συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Ενοχοποιείται το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, μιας και από εκεί προέρχεται. Ίσως μάλιστα στο παρελθόν, το άτομο αυτό να σας έκανε το «δύσκολο»!!!

Καρκίνος

Οι επιθυμίες οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, αποτελούνται πλέον από νέα υλικά. Ακόμα και οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις σας δείχνουν, ότι πρέπει να αλλάξουν τις βάσεις που στηρίζονται. Τις ημέρες αυτές, δεν αποκλείεται να μπείτε σε ένα δίλημμα, να διακόψετε έναν παλιό σας έρωτα, ίσως με έναν άνθρωπο που σας χωρίζει γεωγραφική απόσταση, ή μια παράλληλη σχέση που δε βγαίνει πουθενά, προκειμένου να θέσετε τις βάσεις μιας πιο υγιούς ερωτικής ζωής. Άλλωστε αρέσετε και οι ερωτικές προκλήσεις μία διαδέχονται η μία την άλλη.

Λέων

Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας και σας συντροφεύει, ή το άτομο  που θα θέλατε να είναι δίπλα σας, στοχοποιείται κακόβουλα, από το περιβάλλον που κινείστε. Είτε αυτό είναι το φιλικό σας περιβάλλον, ακόμα και το οικογενειακό. Πιθανόν να ακούσετε γι αυτό σχόλια καθόλου κολακευτικά, με τέτοιο τρόπο που πραγματικά να «τσιμπήσετε» και να τα βάλετε μαζί του. Προσέξτε γιατί οι αδιάκριτοι άνθρωποι, δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη σχέση σας, εάν τυχόν έχετε, ούτε για τη συναισθηματική σας ισορροπία.  Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, μπορεί να σας κάνει χαλάστρα.

Παρθένος

Μια μικρής διάρκειας ερωτική απογοήτευση θα πάρετε, που όμως σύντομα θα την ξεπεράσετε. Ειδικά εάν προσδοκάτε την εποχή αυτή, μια ερωτική επανασύνδεση. Ναι, είναι εφικτή να γίνει αλλά λίγο αργότερα ο άνθρωπος που θα του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία, μάλλον θα φανεί ανάξιος γι αυτή, από τη στάση που θα κρατήσει απέναντί σας. Επαναλαμβανόμενα λάθη του ίσως και να σας κάνουν να τα βάλετε και με τον εαυτό σας. Εάν τώρα αρχίζετε μια καινούργια σχέση, κρατήστε προς τα παρόν και κάτι για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Η προσωπική και αισθηματική σας κατάσταση, γίνεται αιτία σχολιασμών, από το οικογενειακό σας περιβάλλον, πράγμα που θα σας ενοχλήσει πολύ. Κάπου όμως κι εσείς με τη στάση σας, επιτρέπετε σε ανθρώπους δικούς σας να κάνουν παρεμβάσεις ή να σας επηρεάζουν, για θέματα που κανονικά θα έπρεπε να λύνετε με το σύντροφό σας, ή για θέματα που δεν χρειάζονται τις παρεμβάσεις κανενός άλλου εκτός από του εαυτού σας. Εάν είστε μόνοι, ένας πρώην έρωτας επιστρέφει και ξεσηκώνει θύελλες σχολίων στον περίγυρό σας.

Σκορπιός

Ο τρόπος που φέρεστε τελευταία, αποθαρρύνει κάποιον να σας πλησιάσει ερωτικά. Δείχνετε τόσο σίγουροι για την άποψή σας, που από ένα σημείο και έπειτα, προβάλλεται ένας υπέρμετρος εγωισμός, που μάλλον δεν είναι ερωτικός.  Ούτε να είστε ούτε να δείχνετε απόλυτοι. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, για μία ασήμαντη σήμερα αφορμή, ίσως να αποπάρετε το σύντροφό σας. Προσέξτε όμως λίγο τη συμπεριφορά σας απέναντί του, αφενός μεν γιατί τον έχει κουράσει, αφετέρου γιατί έτσι μεταξύ σας θα υπάρχει  πλέον η σιωπή.

Τοξότης

Εάν το προηγούμενο διάστημα, ήσασταν με έναν άνθρωπο αλλά εξαιτίας της παρορμητικής συμπεριφορά σας απομακρύνθηκε, τώρα θα μπορέσετε να ρίξετε εκ νέου γέφυρες μεταξύ σας, αρκεί να μπορέσετε να του ζητήσετε και ένα συγνώμη και να το εννοείτε. Δεν σας ταιριάζει να προβάλετε ένα τόσο εγωιστικό προφίλ και καλό θα ήταν να αναγνωρίζετε τα λάθη σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη  σχέση, η τάση σας μερικές φορές να κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, κάνει το σύντροφό σας να γεμίζει ανασφάλειες. Δείξτε του ότι τον επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Η ανανέωση του προσωπικού σας χώρου, του μέρους που μοιράζεστε τις ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό σας, θα σας έφτιαχνε τη διάθεση αλλά και την ερωτική ζωή. Εάν τώρα είστε μόνοι, φτιάξτε το προσωπικό σας περιβάλλον και καλέστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με μια όμορφη κουβεντούλα πάνω από ένα ποτήρι κρασί, η ατμόσφαιρά εύκολα γίνεται ερωτική. Μία φιλική σχέση ή μια συνεργασία, ίσως σας φέρει σε επαφή, με ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο τις μέρες αυτές. Προσοχή όμως να δείξετε, εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία άλλη σχέση.

Υδροχόος

Προσπαθήστε αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, να μην το κάνετε με τρόπους εκκεντρικούς, αφού, μάλλον επιπόλαιοι κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε. Από την άλλη μεριά εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, το ότι μπορεί για να «παίξετε» και μόνο, να κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, μ νομίζετε ότι ο σύντροφός σας θα το ανεχτεί για πολύ. Συναισθηματικοί λόγοι, σας κάνουν την εποχή αυτή, να κάνετε πράγματα που αν μη τι άλλο, φαντάζουν στα μάτια τον άλλον αψυχολόγητα.  Μην το κάνετε.

Ιχθύς

Οπωσδήποτε σε μία ερωτική σχέση, δεν μπορούν όλα να κυλούν πάντοτε ομαλά αλλά σήμερα επειδή θα έχετε φορτώσει από το εργασιακό σας περιβάλλον, μάλλον θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στο σύντροφό σας.  Προσπαθήστε να το αποφύγετε, γιατί οι μέρες είναι περίεργες και από μια ασήμαντη μπορεί να επέλθει ρήξη. Εάν είστε μόνοι, μία πρόσκληση για κάτι χαλαρό, μία παρεΐστικη συντροφιά, ένα ποτήρι κρασί ή κάτι ανάλογο. Μπορεί να σπάσει τον πάγο ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που θα σας κάνει την καρδιά να χτυπάει δυνατά.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!