Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 11 Ιουλίου 2020


Κριός

Με περίσσια ενέργεια και με δυναμισμό, θα κινηθείτε σήμερα. Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από όλα όσα σας απασχολούν στην καθημερινότητα, ίσως να σας οδηγήσει αν εξερευνήσετε μονοπάτια που άλλοτε δεν συνηθίζατε να βαδίζετε. Κάπου εκεί, μπορεί να κρύβετε και μία μοναδική ερωτική ευκαιρία, ικανή να αλλάξει το σκηνικό της αισθηματικής και ερωτικής σας ζωής.  Φαίνεται πως ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, θα κάνετε μία γνωριμία με ένα άτομο, σωστό ερωτικό πειρασμό.

Ταύρος

Να ρωτήσετε σήμερα στον εαυτό σας, το τι θα τον ευχαριστούσε περισσότερα και κάντε το. Αφήστε για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς και τις αγωνίες της καθημερινότητας και περάστε τη μέρα σας χαλαρά και ανάλαφρα, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κι αν το πρόσωπο αυτό είναι που εγείρει τις ερωτικές επιθυμίες σας, κανονίστε να του κάνετε μία πρόσκληση με ένα μήνυμα ή με την προοπτική μίας συνάντησης. Ο έρωτας την εποχή αυτή, σας δηλώνει ξεκάθαρα, ότι δεν υπάρχουν απαγορεύσεις σε ότι ορίζει η καρδιά, για να ικανοποιήσει το συναισθηματικό σας κόσμο.

Δίδυμοι

Καθώς θα προχωρούν οι μέρες, κάποια πράγματα θα γίνονται όλο και πιο σταθερά στην καθημερινότητά σας, όπως ο χώρος της εργασίας σας, ορισμένες υποθέσεις οικογενειακής φύσεως που εκκρεμούσαν. Η συνεννόηση με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν σταδιακά θα γίνεται καλύτερη και αν το προηγούμενο διάστημα, οι σχέσεις σας με το σύντροφο ήταν τεταμένες, τώρα θα μπορέσετε από κοινού και με καλή θέληση να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Εάν είστε μόνοι, ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και με λέγειν τις μέρες αυτές, δε θα δυσκολευτείτε να «ρίξετε» το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Σίγουρα είστε γεμάτοι όνειρα και στόχους. Νιώθετε την ανάγκη να συχνωτίζεστε με ανθρώπους που μέχρι χτες δε γνωρίζατε. Προσπαθήστε να διευρύνετε κι άλλο το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Αποδεχτείτε προσκλήσεις. Δείτε τη ζωή με φρέσκια ματιά. Άλλωστε έχετε διαπιστώσει την ευκολία που έχουν οι άλλοι να σας αποδέχονται και να σας βάζουν στο κέντρο του ενδιαφέροντος.  Ο έρωτας τώρα, έρχεται να σας προκαλέσει με ανθρώπους εξαιρετικής ποιότητας και ήθους. Το ταξίδι τώρα αρχίζει και αναμένετε συναρπαστικό γεμάτο νέες εμπειρίες.

Λέων

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να μένετε απέξω, όσο και αν σας έχουν απορροφήσει η καριέρα το επάγγελμα ή οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας.  Σήμερα και αύριο θεωρήστε τις μέρες αυτές, έξοχες για να το ρίξετε λίγο έξω, αφήνοντας έννοιες της καθημερινότητας για τη Δευτέρα. Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη που σήμερα θα είναι με το μέρος σας αν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Όμως αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, να ξέρετε ότι οι ερωτικοί πειρασμοί δε θα λείψουν και οι προκλήσεις τους θα χρειαστούν τις αντιστάσεις σας.

Παρθένος

Καλύτερα θα γίνονται μέρα με την ημέρα τα πράγματα που χρειάζεται να είναι έτσι, ώστε αν εξομαλυνθεί η καθημερινότητά σας. Τώρα, ίσως χρειάζεται να βάλετε κάποια όρια σε ορισμένους ανθρώπους που σας θεωρούν εντελώς δεδομένους στη ζωή τους, αφού όποτε σας χρειάστηκαν ήσασταν πάντα δίπλα τους και τους υποστηρίζατε. Συμπεριλαμβάνετε και ο σύντροφός σας, αφού μερικές φορές δείχνει να αγνοεί, τα δικά σας «θέλω» ή επιθυμίες. Εάν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας έκτακτης και εκτός προγράμματος, super ερωτικής βραδιάς.

Ζυγός

Με τέτοια ασυνεννοησία που υπάρχει γενικότερα, άντε τώρα εσείς, να προσπαθήσετε να μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να μπορέσει να σας καταλάβει. Μία ημέρα δύσκολη για τα επικοινωνιακά, δεν θα ήταν και η καλύτερη για ερωτικές εξομολογήσεις, ή για να προτείνετε στον σύντροφό σας να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Μην απογοητεύεστε, αφού η επόμενη εβδομάδα, είναι σαφώς πιο βοηθητική για τέτοιες συζητήσεις και θα έχετε και την ερωτική τύχη περισσότερο με το μέρος σας. Χαλαρώστε και απολαύστε τη μέρα.

Σκορπιός

Ίσως να απογοητευτείτε σήμερα από τη στάση του συντρόφου σας, που μάλλον δε θα είναι συνεργάσιμος στην περίπτωση που του ζητήσετε να κάνετε κάτι μαζί. Σε μια ημέρα ασυνεννοησίας, πιθανόν εάν τον πιέσετε, να διαμειφθούν μεταξύ σας αντιρρήσεις και αντιλογίες, παρά εποικοδομητικός διάλογος. Εάν είστε μόνοι, είναι μία μέρα για να φλερτάρετε ή να αναζητήσετε την ερωτική σας τύχη. Όμως η ποιότητα του ανθρώπου που θα απευθύνετε τα αισθήματά σας, δεν θα είναι αυτή που περιμένετε, αφού θα μοιάζει με ρηχό και επιφανειακό.

Τοξότης

Το αίσθημα της ανικανοποίησης, αφού ο σύντροφός σας, ή ο άνθρωπος που απευθύνετε τα αισθήματά σας, μάλλον δεν θα είναι πρόθυμος να τα ικανοποιήσει. Πιθανόν αυτό να συμβαίνει, γιατί ο τρόπος που τα ζητάτε, εμπεριέχει ως ένα βαθμό την υπερβολή και μάλλον θα μοιάζετε λιγάκι σαν το κακομαθημένο παιδάκι. Είναι χαριτωμένο όταν το κάνετε αλλά κάποιες στιγμές κουράζει, ειδικά όταν η επιμονή σας ξεπερνάει κάποια όρια. Κατά τα άλλα, οι ημέρες είναι εξαιρετικές στο αν παίξετε στο στίβο του έρωτα χαλαρά και χωρίς μεγάλες προσδοκίες.

Αιγόκερως

Θα σας κουράσει με τη συμπεριφορά του σήμερα ο σύντροφός σας, αφού όλα θα του φταίνε και δε θα μπορέσετε και να ταυτιστείτε με τις απόψεις του. Ίσως να ήταν καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε και να κόψετε συζητήσεις που εμπεριέχουν ένταση παρά να προσπαθήσετε να τα βρείτε. Εάν τώρα υπάρχει στη ζωή σας, ένας άνθρωπος που ικανοποιεί τις συναισθηματικές σας επιθυμίες αλλά η συμπεριφορά του σας έχει πολλές φορές προβληματίσει, πάρτε το χρόνο σας για να σας σκεφτείτε αν όντως σας είναι απαραίτητος.

Υδροχόος

Εννοείται ότι ερωτικά θα συνεχίσετε να έχετε επιτυχίες το διάστημα αυτό κάτι που όμως δε σημαίνει, ότι μπορεί να σας δώσει και τη συναισθηματική σταθερότητα που αποζητάτε. Πιθανόν τις ερωτικές σας επιλογές να τις έχετε αφήσει στο «όσα πάνε και ότι έρθει», αυτό όμως δείχνει ως ένα βαθμό, ότι νιώθετε, είτε ότι έχετε κάνει λάθη που δε θέλετε να επαναλάβετε, είτε ότι η αυτοπεποίθησή σας δοκιμάζετε. Όπως όλα όσα έρχονται, έτσι κι αυτό είναι ένα στάδιο που πρέπει και να περάσετε αλλά και να ξεπεράσετε και να πάτε μπροστά. Σκεφτείτε το.

Ιχθύς

Σίγουρα η ερωτική σας ζωή, έχει κάποια ακάλυπτα σημεία που εάν τα είχατε φροντίσει συναισθηματικά τουλάχιστον θα νιώθατε καλύτερα. Όμως δε σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν όλες οι προοπτικές, να εξελιχθεί και να πάει καλύτερα. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, μπορείτε να δείξετε ως δείγμα καλής θέλησης ότι είστε πρόθυμοι να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας, κάνοντάς του ένα μικρό δώρο. Αν είστε μόνοι, τότε σήμερα όλα είναι στο χέρι σας, αρκεί να γίνετε πιο τολμηροί!!

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!