Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 18 Ιουλίου 2020


Κριός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε, να το ρίξετε έξω, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που δεν γνωρίζατε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να μπείτε εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, σε νέες συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες. Εξωστρέφεια σας ζητούν τα άστρα και να γίνετε περισσότερο μάχιμοι ερωτικά, γιατί απλά, το παιχνίδι είναι με το μέρος σας. Ακόμα κι αν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, μπορείτε να νιώσετε την ανανέωση στη σχέση σας, αναταράζοντας τα λιμνάζοντα ύδατα.

Ταύρος

Περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε να βρεθείτε με κόσμο, να κάνετε νέες γνωριμίες, να μετακινηθείτε να ταξιδέψετε και να φλερτάρετε με εξωστρέφεια, δίχως τα γνωστά σας κολλήματα, που κάποιες φορές το υπεραναλύετε το πράγμα. Εξάλλου θα δεχτείτε ερωτικές προκλήσεις, από άτομα που δεν το περιμένατε, από ανθρώπους που τώρα θα γνωρίσετε και θα τους γοητεύσετε ασφαλώς, ή θα γοητευτείτε και θα ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας, κάνοντας πιο τολμηρά βήματα, για να κερδίσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας αρέσει.

Δίδυμοι

Για να καμφθούν οι ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, χρειάζεται περισσότερη επιμονή και μεθοδικότητα αγαπητοί φίλοι, αφού σταδιακά, τις εντυπώσεις θα τις κερδίζετε με τη συχνή επαφή μαζί του, είτε δια ζώσης, είτε με μηνύματα ή τηλεφωνήματα. Εάν επιθυμείτε μία ερωτική επανασύνδεση που το προηγούμενο διάστημα προσπαθήσατε γι αυτή, τώρα θα πάρετε τις απαντήσεις σας. Στην περίπτωση όμως που είναι αρνητικές, μην πτοείστε, γιατί λίγο αργότερα, θα έρθει το ίδιο το ταίρι σας να σας διεκδικήσει.

Καρκίνος

Πιθανόν να υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σας, συνεργάτης, φίλος ή ακόμα και κάποιος άνθρωπος που έχετε μοιραστεί ερωτικές στιγμές, που η σχέση σας να έχει δοκιμαστεί από το χρόνο αλλά κάπου εδώ θέλετε να τη λήξετε και δε βρίσκεται έναν εύσχημο λόγο, ή τον τρόπο που δε θα τον πληγώνατε. Κι όμως θα έρθουν έτσι τα πράγματα, που κατά κάποιο τρόπο θα σας διευκολύνει και θα απαλλαχθείτε τις μέρες αυτές, από ένα συναισθηματικό βάρος. Έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε την ερωτική και αισθηματικά ζωή σας, στα μονοπάτια που θέλετε.

Λέων

Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη τη σημερινή ημέρα, αφού θα έχετε κάθε προοπτική, να βρείτε το καλό το φίλο στον έρωτα, στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Βγείτε έξω, μιλήστε και επικοινωνήστε με κόσμο, κατακτήστε τους με τις ιδέες αλλά κυρίως με την αυξημένη γοητεία σας. Οι πειρασμοί του έρωτα θα είναι πολλοί και θα σας δοθούν και αρκετές επιλογές για να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Προσοχή όμως να δείξετε, όσοι βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, γιατί δεν αργεί να ξεμυαλιστείτε από κάποια πρόκληση.

Παρθένος

Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μπαίνετε σε κύκλους που δεν είχατε ποτέ άλλοτε πρόσβαση. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Τώρα, είναι η ευκαιρία σας να βρείτε την αγκαλιά που πραγματικά σας αξίζει, αρκεί να μην κοιτάτε πίσω στο παρελθόν και σε δοκιμασμένες συνταγές ερωτικών σχέσεων που έχουν αποτύχει. Εάν ξεκινάτε τώρα μία καινούργια σχέση, τότε δεν αποκλείεται ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας, να γίνει ο μόνιμος σύντροφός σας. Εξελίξτε το.

Ζυγός

Αρκετές μετακινήσεις και οικογενειακές συναναστροφές προβλέπονται το διάστημα αυτό. Δεν αποκλείεται να πάτε σε ένα γάμο, μια βάφτιση, ή να ταξιδέψετε στον τόπο καταγωγής σας, όπου εκεί ένα πρόσωπο από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον να σας φέρει σε επαφή με έναν πολύ γοητευτικό και ερωτεύσιμο άνθρωπο. Κάπως έτσι ο έρωτας θέλει να σας ξεμυαλίσει από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, ίσως τώρα να χρειάζεται να μιλήσετε με το σύντροφό σας για κάποια θέματα που πρέπει να διορθωθούν μεταξύ σας.

Σκορπιός

Με περισσότερο ρομαντική διάθεση και λιγότερη διάθεση για μετακινήσεις και άλλες περιπέτειες, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας. Δεν αποκλείεται κάποιες μνήμες από το ερωτικό σας παρελθόν να βγάλουν στην επιφάνεια, κάποιες προσδοκίες, να δείτε τη σχέση σας να αναζωπυρώνεται, καθώς θα τις μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας και να γίνουν αφορμή να κανονίσετε ένα ταξιδάκι μικρό αναψυχής. Αν πάλι είστε μόνοι, τότε στη μνήμη ενός προσώπου ή ενός ατελέσφορου έρωτα, ίσως να αποφασίσετε να πάτε να τον βρείτε για να το λύσετε μια για πάντα μεταξύ σας.

Τοξότης

Σίγουρα επικοινωνιακά είστε σε καλύτερη φάση από ότι τον προηγούμενο καιρό, που λόγω των όσων θεμάτων είχαν δημιουργηθεί, η ψυχολογία σας ήταν μάλλον κατηφής. Από εδώ και στο εξής, ο έρωτας έρχεται με πολλές επιλογές, είτε μέσα από νέες γνωριμίες και συναναστροφές, είτε, από μια σχέση που πριν από καιρό έχασε τη λάμψη της λόγω ρήξεων. Επανεξετάζετε την περίπτωση ενός ανθρώπου, που σας έχει δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό, που είναι δυνατές οι ερωτικές συνδέσεις.

Αιγόκερως

Πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, που σχετίζεστε ερωτικά και το έχετε κρατήσει κρυφό και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων. Το πώς όμως θα συνεχίσετε τη σχέση σας μαζί του, αυτό είναι κάτι που θα σας απασχολήσει έντονα από εδώ και στο εξής, ιδίως εάν μαζί του διατηρείτε μία παράλληλη σχέση.  Ακούστε την καρδιά σας αλλά ακούστε και τη λογική σας. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να του βάλετε όρια, πράξτε το. Κι αν νομίζετε ότι η στάση του απέναντί σας δε σας ικανοποιεί, ζητήστε του να ξεκαθαρίσει το πώς αντιλαμβάνεται τη σχέση σας.

Υδροχόος

Νέες παρέες, νέες συνήθειες βάζετε στη ζωή σας, ίσως και μια δραστηριότητα, που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση και θα σας φτιάχνει τη διάθεση. Κάποιοι φίλοι που γνωρίζατε από τα παλιά, επανέρχονται εκ νέου στη ζωή σας. Μικρές συντροφιές για μεγάλες αποδράσεις, όχι μόνο εκδρομικές αλλά και πνευματικές. Κάπου εκεί κρύβει ο έρωτας πολλές προκλήσεις αλλά και εκπλήξεις, αρκεί να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι. Προσοχή μονάχα εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, γιατί δεν αργεί ο σύντροφός σας να το πάρει μυρωδιά.

Ιχθύς

Μπορεί κάποιες σχέσεις, ιδίως εκείνες που δυο άτομα χωρίζουν λόγο απόστασης γεωγραφικής, κλείνουν τις ημέρες αυτές, για να ανοίξουν κάποιες άλλες την αγκαλιά τους για σας. Έτσι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο μέσα από μια ευχάριστη συντροφιά και να σας κερδίσει πρώτα απ όλα με το χαρακτήρα του. Λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε πόσα κοινά έχετε, τόσο στις πνευματικές σας αναζητήσεις, όσο και σε συνήθειες που θα εκπλαγείτε από τν ομοιότητα. Ο έρωτας έρχεται τώρα να σας αφυπνήσει για τα καλά.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!