Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 9 Μαΐου 2020


Κριός

Με εξωστρέφεια και περισσότερο αισιόδοξη διάθεση, ίσως θελήσετε σήμερα, να πάρετε κάτι για τον εαυτό σας, ή να χαρίσετε κάτι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που επιθυμείτε να κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις, προκειμένου να τον κερδίσετε ερωτικά. Στο στίβο του έρωτα, φαίνεται τώρα, ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και σύντομα το καραβάκι του έρωτα θα γίνει για εσάς μια σπουδαία απόδραση !!!

Ταύρος

Με διάθεση να πειραματιστείτε στην ερωτική σας ζωή για να δείτε μία σχέση σας που θα βγει, ίσως να δημιουργήσετε την αντίδραση ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε, αφού θα προσπαθήσει να σας νουθετήσει. Σίγουρα μπορεί να ενοχληθείτε γιατί οι παρεμβάσεις του έχουν να κάνουν με πολύ προσωπικές πτυχές, όμως κάπου κι εσείς, μάλλον χρειάζεται να τα ακούσετε από έναν άνθρωπο που με ανιδιοτέλεια προσπαθεί να σας προστατέψει, από ενδεχόμενα λάθη που μπορεί να κάνετε .

Δίδυμοι

Μην παραβλέπετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας, γιατί την εποχή, προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο, κάπου έχετε αφήσει τη μέριμνα της σχέσης σας. Μπορεί πάλι να έχετε αναλάβει μία υποχρέωση απέναντί του και να μην την πάρετε στις άμεσες διαπεραιώσεις σας. Αυτό ίσως να προκαλέσει την αγανάκτησή του. Αν είστε μόνοι, συχνά δείχνετε σε εκείνον που σας φλερτάρετε, ένα  φαινομενικά αδιάφορο προφίλ. Μη δημιουργείτε λοιπόν τις λάθος εντυπώσεις.

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθησή σας στον αισθηματικό και ερωτικό τομέα, μέρα με την ημέρα θα ανεβαίνει, γιατί θα παίρνετε την επιβεβαίωση από εκείνους που αρέσετε, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμοι σχέση, ή είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Όμως εάν υπάρχει κάτι αρνητικό όπως το βιώνετε από αυτό τον τομέα της ζωής σας, να ξέρετε ότι σίγουρα οφείλεται στους δικούς σας χειρισμούς και αντιμετώπιση. Αφήστε το παρελθόν πίσω ακόμα  αν σας ζητήσει επανασύνδεση. Κοιτάτε μπροστά.

Λέων

Αφήστε για λίγο προβλήματα επαγγελματικής ή οικονομικής φύσεως. Ξεκουραστείτε. Προσπαθήστε να κάνετε σήμερα, μόνο ότι σας αρέσει και σας ευχαριστεί και αφήστε πίσω τις έννοιες της καθημερινότητας. Κάντε θετικές σκέψεις και όνειρα. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα είναι δίπλα σας. Δώστε μία θέση που αξίζει στον έρωτα και αναβαθμίστε την ερωτική σας ζωή, είτε με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, ή αποζητώντας τη συντροφιά ενός καινούργιου συντρόφου.

Παρθένος

Οι πιο τυχεροί στον έρωτα, και οι πιο κερδισμένοι, είναι οι πιο τολμηροί και αποφασισμένοι Παρθένοι, που σκοπό έχουν να αλλάξουν το ερωτικό τους καθεστώς σε κάτι πολύ καλύτερο. Εάν έχετε μία νέα σχέση, σίγουρα το διάστημα αυτό σας βρίσκει πολύ ερωτευμένους σχεδόν αμετανόητα. Αν αξίζει τον κόπο λοιπόν σύντομα να πάρετε την απόφαση να ζήσετε μαζί με τον άνθρωπό σας. Αν πάλι είστε μόνοι, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας ξεμυαλίσει ένα πλάσμα ερωτικά.

Ζυγός

Περισσότερο δοτικοί θα είστε στον έρωτα σήμερα και αύριο. Είναι άλλωστε ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα που έχει γίνει υπέρμετρα πιεστική με τα όσα σας βάζει κάθε μέρα να διαχειριστείτε. Έτσι λοιπόν εάν τον προηγούμενο καιρό με το σύντροφό σας υπήρχαν στιγμές έντασης, τώρα θα έχετε την ανταπόκρισή του στο να βελτιώσετε από κοινού τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, φαίνεται μία πρόσφατη γνωριμία να έχει ερωτική τροπή.

Σκορπιός

Ενώ είστε πλάσματα που μαγνητίζετε τους άλλους, την περίοδο αυτή η συμπεριφορά σας, σε μερικές των περιπτώσεων, γίνεται σχεδόν απωθητική. Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος η συμπεριφορά σας αυτή, να φέρει σοβαρότατες ρίξεις, με το σύντροφό σας, εάν δε γίνεται πιο διαλλακτικοί. Μην τραβάτε στα άκρα όταν η γνώμη του είναι αντίθετη από τη δική σας. Το ενδιαφέρον ενός προσώπου να σας γνωρίσει ερωτικά θα εκδηλωθεί, μέσα από μια τυχαία συνάντηση. Το θέλετε όμως τελικά;

Τοξότης

Παραδεχτείτε ότι διατηρείτε μέσα σας, κάποιο συσσωρευμένο θυμό, μνήμες που σας πλήγωσαν από την ερωτική σας ζωή, ανεκπλήρωτες προσδοκίες που δεν ευοδώθηκαν από το πρόσωπο που ποθούσατε. Από την άλλη μεριά, δε θέλετε με τίποτα να ξανά εκτεθείτε συναισθηματικά και να επενδύσετε  σε μία ερωτική σχέση, αφού κάθε φορά που αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, ήταν μονάχα από μέρους σας. Να θυμάστε, ότι όλα αλλάζουν και δεν είναι όπως τα βιώνετε αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Κρυφοί απαγορευμένοι ανομολόγητοι έρωτες ανθούν την εποχή αυτή και εσείς είστε ένα από τα πιο αδύναμα θύματα να πέσετε στην κατάσταση αυτή, εάν δεν κρατήσετε αντιστάσεις στους πειρασμούς που θα σας προκαλέσουν. Δεν είναι απαραίτητο να κοιτάξετε μέσα στον κύκλο σας για να εντοπίσετε τον κίνδυνο. Μπορεί να πρόκειται για μία νέα γνωριμία σχετικά πρόσφατη, ή μια γνωριμία με έναν άνθρωπο από μακρυά, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Προσέξτε τις κολακείες.

Υδροχόος

Μέσα από τη διαδικασία της διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου, νέες γνωριμίες έχουν έρθει στη ζωή σας και ίσως κάποια από αυτές να έχει ερωτική χροιά. Εντοπίστε τη ανάμεσα στα φιλικά σας πρόσωπα, ή σε εκείνα που έγιναν σχετικά πρόσφατα συνεργάτες σας. Το ζήτημα είναι να αφουγκραστείτε, τι είναι εκείνο που ζητάει ερωτικά η καρδιά σας και σίγουρα την εποχή αυτή, σας χρειάζεται ανανέωση. Βρείτε ξανά την εξωστρέφεια σας. Φλερτάρετε και δοκιμάστε την ερωτική σας τύχη.

Ιχθύς

Βέβαια η ανάγκη σας να παραμυθιάσετε και να παραμυθιαστείτε είναι τόση, που καλά θα κάνετε να μην υπερεκτιμήσετε ανθρώπους και καταστάσεις που κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, γιατί μην ξεχνάτε, πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αυτό σε γενικές γραμμές λέει ότι ερωτικά, ίσως να φορέσετε τα ροζ γυαλάκια που δεν αφήνουν την κρίση σας να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα, όταν μιλάτε ή φλερτάρετε δοκιμάζοντας την ερωτική σας τύχη την εποχή αυτή. Προσέξτε το λοιπόν.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!