Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 27 Μαΐου 2020


Κριός

Εποχή εξαιρετική στο να βελτιώσετε τις συνθήκες του σπιτιού σας, να φτιάξετε ή να επισκευάσετε πράγματα, να αλλάξετε το περιβάλλον αλλά και σπίτι εάν το επιθυμείτε, αφού θα βρείτε έξω εξαιρετικές ευκαιρίες για αγορά ή ενοικίαση. Κάπως έτσι η ερωτική φωλιά σας θα αποκτήσει ενδιαφέρον κι αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται με μια πρόσκληση να γοητεύσει τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Καινούργια αρχή σε όλα από τώρα.

Ταύρος

Εποχή επαγγελματικών ανοιγμάτων για εσάς αυτή που διάγουμε και προτάσεις άκρως δελεαστικές θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον. Κάντε όμως τις σωστές επιλογές. το ίδιο ισχύει και σε ερωτικό επίπεδο. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που εκπέμπετε, σίγουρα δίνουν πόντους στη γοητεία σας αλλά τα άτομα που θα προσελκύετε θα μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστα πάντοτε. Άλλα μπορεί να σας λένε και άλλα να εννοούν τελικά.

Δίδυμοι

Όταν χρειάζεται να τρέξετε για ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων, που να σας μείνει χρόνος για πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν. Πρέπει όμως να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και για όσους αγαπάτε. Ο σύντροφός σας βιώνει με συναισθηματική ένταση τα όσα σας απασχολούν. Δείξτε του όμως πόσο σημαντικός είναι για σας. Κι αν είστε μόνοι, το φλερτ σήμερα θα σας έβγαζε για τα καλά από τη ρουτίνα. Επιχειρήστε το λοιπόν.

Καρκίνος

Πραγματικά έχουν πολύ τρέξιμο οι ημέρες αυτές για σας, μα εκεί που χρειάζεται να ρίξετε περισσότερο το βάρος σας, είναι στο να ανοιχτείτε κοινωνικά διευρύνοντας έτσι τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα σας βοηθήσουν να ανέλθετε κοινωνικά και να προωθήσετε στόχους και φιλοδοξίες. Δεν αποκλείεται κάπου εκεί, να κρύβεται ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, ή αν έχετε μία σχέση, να αποφασίσετε να την πάτε ακόμα πιο μπροστά.

Λέων

Το σίγουρο είναι ότι έχετε σηκώσει ψηλά τα μανίκια και έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Δε σημαίνει όμως ότι ο έρωτας δεν μπορεί να τρυπώσει εκεί και να σας ξεμυαλίσει. Φαίνεται λοιπόν ότι σε μία επαφή που θα κάνετε για μία νέα πολλά υποσχώμενη συνεργασία, οι σχέσεις δε θα είναι απόλυτα συνεργατικές, αφού σε ελάχιστον διάστημα μπορούν και θα μετατραπούν σε ερωτικές, ανεξάρτητα από το αν θα αναπτυχθούν έτσι . Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Παρθένος

Ο έρωτας μπορεί να γίνει πολλές φορές απατηλός και όσο κι αν εσείς βαδίζετε βάση της λογικής, να ξέρετε ότι μπορεί να πέσετε στην παγίδα του. Μπορεί να έχετε γνωρίσει ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, που πιθανόν να το έχετε υπερεκτιμήσει, ή εξιδανικεύσει. Μπορεί να μη ζει την ίδια ένταση και το πάθος όπως εσείς. προς το παρόν επειδή τίποτα δε θα είναι αυτό που δείχνει, κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας πριν του δοθείτε. Ο καιρός δείχνει τι αξίζει.

Ζυγός

Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση θέλουν από εσάς να προσέξετε περισσότερο για να βελτιωθεί κατά συνέπεια και η εξωτερική σας εμφάνιση. Προσέξτε μήπως το τελευταίο διάστημα έχετε πάρει και λόγω καραντίνας κάποια περιττά κιλάκια που καλό θα ήταν να απαλλαγείτε για να γίνετε ακόμα πιο θελκτικοί. Αρέσετε το ξέρετε, όμως επειδή μια καλή εξωτερική εικόνα κερδίζει πάντοτε τις πρώτες εντυπώσεις, προσπαθήστε να τη βελτιώσετε τώρα.

Σκορπιός

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, σας προσκαλούν να αποδράσετε μαζί τους, κανονίζοντας είτε μια μικρή έξοδο, μια εκδρομή ή μια επίσκεψη σε μέρη αγαπημένα. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να πάρετε τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και να του χαρίσετε μια αξέχαστη βραδιά για δύο. Εάν τώρα είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ο ερωτικός σας στόχος έρχεται μέσα από τις συστάσεις που θα κάνει για εσάς ένας στενός φίλος.

Τοξότης

Καμιά φορά ο έρωτας δεν έρχεται στη ζωή μας, ύστερα από μία γνωριμία που αναπτύσσεται στη διαδικασία ενός φλερτ. Εσείς για παράδειγμα, μπορεί να γνωρίσετε τον επόμενο έρωτα της ζωής σας, ύστερα από μια έντονη λογομαχία, με έναν άνθρωπο, που λίγο μετά αφού ρίξετε μεταξύ σας γέφυρες, μπορεί η σχέση αυτή να αλλάξει τροπή και να γίνει ερωτική. Αυτό ισχύει είτε βρίσκεστε σε  μόνιμη ερωτική σχέση είτε όχι. Οι δεσμευμένοι λοιπόν ας μην ξεμυαλίζεστε.

Αιγόκερως

Οι ερωτικοί πειρασμοί τρυπώνουν ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένατε. Εμφανίζονται στο πρόσωπο ενός συνεργάτη σας, ενός φίλου που σχετικά είναι μια πρόσφατη γνωριμία, μέσα απ τους χώρους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, ακόμα και σε μια επαφή με έναν άνθρωπο που μπορεί να μιλάτε για δουλειά. Εάν το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ζήστε το. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, εκεί μπορεί να γίνει θέμα.

Υδροχόος

Ο έρωτας δεν καταλαβαίνει ούτε από πρέπει ούτε από κοινωνικά συμβόλαια ή συμφωνίες. Κι αν χρειάζεται να τα βάλετε με τη συνείδησή σας, ή με εκείνο που θέλει περισσότερο η καρδιά, καλύτερα ερωτικά να ακολουθήσετε το δρόμο που καλύπτει το συναίσθημά σας, πέρα από κάθε τυπικό συμβιβασμό. Γιατί καλύτερα να μετανοιώνετε για κάτι που κάνατε, παρά για κάτι που δεν κάνατε. Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει τόσο ο χρόνος όσο κι η καρδιά.

Ιχθύς

Μέσα από νέες γνωριμίες που θα κάνετε τις ημέρες αυτές, ή κάποια που γνωρίσατε τον τελευταίο καιρό, δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, σας φλερτάρουν και αρέσετε. Μαγεύετε με την ήπια στάση σας και τον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Τώρα ο λόγος σας γίνεται πιο γοητευτικός και αποκλείεται αν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, να μη σας το ανταποδώσει θετικά. Το να είστε ερωτευμένοι για εσάς αυτό είναι έμπνευση, γι αυτό θα μπορέσετε να γευτείτε σαγηνευτικούς καρπούς, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένετε.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!