Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 10 Μαρτίου 2020


Κριός

Μερικές φορές αποπνέετε και προβάλετε ένα προφίλ που τιμά την ανεξαρτησία και την ελευθερία του, με αποτέλεσμα κάποιοι να σας θεωρούν αδιάφορους για τα ερωτικά ζητήματα. Κι όμως είστε στην αλήθεια σας, άνθρωποι που για σας ο έρωτας, είναι πάθος ένταση, έμπνευση. Αν λοιπόν είστε μόνοι, καλό θα ήταν να υιοθετήσετε ένα περισσότερο ερωτικό προφίλ, με τόνους ρομαντισμού και ερωτικής έφεσης. Στείλτε το μήνυμα εκεί που αξίζει και θα δείτε μπροστά σας να ανταποκρίνεται το πρόσωπο που θα στοχεύσετε να κατακτήσετε. Ίσως μάλιστα σήμερα, να δείχνετε απόμακροι και απρόσιτοι.

Ταύρος

Μπορεί όταν το πάρετε απόφαση στον έρωτα, να γίνεστε μάχιμοι και διεκδικητικοί,όμως εκείνο που σας λείπει, είναι να παίρνετε πρωτοβουλίες, χωρίς να περιμένετε να κάνει ο άλλος άνθρωπος το πρώτο βήμα. Ξεπεράστε τις αναστολές σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος, αυτό που σας άφησε πίσω όταν τα πράγματα που θέλατε να προχωρήσουν δεν έγιναν από μόνα τους. Ο έρωτας έχει σκοπό να σας αιφνιδιάσει, δείξτε του όμως πως κι εσείς διαθέτετε την πρόθεση και είστε ανοιχτοί, σε προτάσεις, που μπορεί να φαίνονται διαφορετικές από τα γούστα σας. Ετοιμότητα ερωτική σας λείπει.

Δίδυμοι

Κάποιες εξελίξεις στο σπίτι και στην οικογένεια, δε σας αφήνουν να έχετε διάθεση για άλλα πράγματα εξίσου σημαντικά, όπως ο έρωτας. Ίσως στην παρούσα φάση που βρίσκεστε, το τελευταίο που θα σκεφτόσασταν, είναι να ψαχτείτε ερωτικά. Όμως να θυμάστε, πως μπορεί να αποτελέσει ο έρωτας, ισχυρή διαφυγή, να σας απαλλάξει από το μέγεθος που βλέπετε να εξελίσσονται αρνητικά κάποια πράγματα και να σας δώσει την έμπνευση να αντιμετωπίσετε την όποια δυσκολία κι αν συμβαίνει στην παρούσα φάση της ζωής σας. Μοιάζει σα βαλβίδα συναισθηματικής αποσυμφόρησης. Δείτε το.

Καρκίνος

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη τόσο σε επίπεδο κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης, όσο και  της ζωής σας γενικότερα. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί στο να κυνηγήσετε στόχους φιλοδοξίες και όνειρα. Γνωρίστε κόσμο, ανταλλάξτε απόψεις, αφού με ευκολία, όπου και αν βρεθείτε θα έχετε την αποδοχή των άλλων γύρω σας. Αφήστε πίσω το παρελθόν κρατώντας μόνο τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκομίσατε. Κι αν σας λείπει η έμπνευση, σύντομα, πολύ σύντομα, θα έρθει για να σας τη δώσει ένας καινούργιος δυνατός έρωτας.

Λέων

Κάποιες οικονομικές λύσεις βρίσκονται και σας δίνουν τη δυνατότητα για να κάνετε καθώς θα καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, κι εκείνα που σας αρέσουν ή σας ευχαριστούν. Σίγουρα θα φροντίσετε να δώσετε κάποια δώρα στον εαυτό σας και να ξεσκάσετε αγοράζοντας πράγματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και βελτιώνουν παράλληλα και την εξωτερική σας εμφάνιση. Αυτό είναι κάτι που δε θα περάσει απαρατήρητο και ο αριθμός των θαυμαστών σας θα αυξηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία έντεχνη ερωτική πολιορκία, από ένα άτομο που σας αρέσεις από καιρό.

Παρθένος

Άκρως ερωτική θα μπορούσε να εξελιχτεί η εβδομάδα αυτή, αφού θα πολιορκηθείτε ερωτικά να το ξέρετε. Αρέσετε, κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν μάλιστα αφουγκραστείτε τη συμπεριφορά και τη συμπάθεια που σας δείχνουν μερικά άτομα, είτε από το περιβάλλον των συνεργασιών σας, είτε από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο, τότε θα καταλάβετε, ότι πίσω από αυτό κρύβονται συναισθήματα ανομολόγητου έρωτα. Έτσι εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, θα ήταν κρίμα να μη δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, που την εποχή αυτή σας πάει και είναι με το μέρος σας. Δείτε το.

Ζυγός

Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, φροντίστε τις μέρες αυτές να είστε συνεπείς απέναντι στον σύντροφό σας. Πιθανόν να εισπράττει από σας ένα είδος αδιαφορίας, ή και απομάκρυνσης και να το εκλαμβάνει ως δική του υπαιτιότητα. Μη δίνετε λοιπόν τις λάθος εντυπώσεις στον άνθρωπό σας, γιατί έτσι δημιουργούνται κενά στη σχέση σας. Εάν είστε μόνοι, μάλλον θα δίνετε την εικόνα του απρόσιτου χαρακτήρα. Μη διώχνετε λοιπόν τον έρωτα που λειτουργεί σε άλλες φάσεις, τόσο αναζωογονητικά και ευεργετικά προς τις συναισθηματικές σας ισορροπίες. Αλλάξτε το αυτό.

Σκορπιός

Λίγο εύθικτοι θα είστε σήμερα, περισσότερο απ το κανονικό και δε θα μπορέσετε κάποιες στιγμές να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας. Έτσι εκείνοι που θα υποστούν την αμφίθυμη ψυχολογία σας, θα είναι οι κοντινοί, δικοί σας άνθρωποι. Εάν λοιπόν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται να προσωποποιήσετε ότι σας φταίει στο πρόσωπο του συντρόφου σας κι αυτό να είναι άδικο. Φροντίστε να μην εξαντλήσετε τα περιθώρια της αντοχής του. Εάν είστε μόνοι, μάλλον ο έρωτας θα αποθαρρυνθεί να σας πλησιάσει, αφού η νευρικότητα που θα διακατέχεστε δεν θα εκπέμπει ερωτισμό.

Τοξότης

Η Άνοιξη κάνει τα πρώτα της βήματα, είναι αναγεννητική και ανανεωτική οπότε γιατί να μη σας επηρεάσει κι εσάς. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, αποκτάτε καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων και καταφέρνετε να διώξετε, ότι συννεφιάζει τη ζωή σας. Με περισσότερη εξωστρέφεια και αφού βρείτε το καλύτερο εαυτό σας, να ξέρετε πως θα αρχίσει το ερωτικό παιχνίδι να γίνεται άκρως ενδιαφέρον από δω και στο εξής. Αφήστε πίσω την ερωτική μιζέρια που σας την προκαλούν άλλοι και κοιτάξτε μπροστά. Σύντομα πολύ σύντομα κάτι ξεσηκωτικό ερωτικά έρχεται στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Εάν δοκιμάσατε την ερωτική τύχη σας, να κάνετε μία υπέρβαση και να βρεθείτε στην αγκαλιά ενός ανθρώπου, που δεν σας εγγυάται ότι μπορεί συναισθηματικά να σας καλύψει, ακολουθήστε το ένστικτό σας και εγκαταλείψτε την προσπάθεια να τον αλλάξετε για να τον φέρετε στα μέτρα σας. Εάν τώρα, βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, κανόνες που θέτετε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ήδη τον καταπιέζουν. Βρείτε τα αρχικά με τον εαυτό σας και τα απωθημένα του και μην ψάχνετε τα αίτια στο άτομο που θέλει να βρίσκεται δίπλα σας, ή είναι ο στόχος που αντιστέκεται.

Υδροχόος

Η ερωτική και αισθηματική σας κατάσταση, είναι ρευστή περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε μόνοι και αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί την προοπτική ενός δεσμού που θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Αυτό είναι άλλο ένα ζήτημα που τις ημέρες αυτές θα σας απασχολήσει και ίσως κάποιο θέμα ερωτικό, ένας ανομολόγητος έρωτας, μία προσπάθεια να δέσετε παραπάνω τη σχέση σας,ή να απευθυνθείτε στο ερωτικό σας παρελθόν, ίσως σας ρίξουν ψυχολογικά. Αρέσετε γοητεύετε μόνο που κάτι τέτοιο δε σας ικανοποιεί.

Ιχθύς

Οι ερωτικοί πειρασμοί κυκλοφορούν γύρω σας κι έτσι δεν αποκλείεται κάποιος να έχει την πρόθεση να σας ξεμυαλίσει. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ή βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση. Πρέπει να δείξετε προσοχή στις επόμενες κινήσεις σας, γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε τα προσόντα του ανθρώπου που θα αφυπνίσει σε σας ερωτικά συναισθήματα. Γιατί ίσως λόγω του ότι σας λείπει την εποχή αυτή η ερωτική έμπνευση, να πέσετε στο λάθος άτομο και να αποδειχθεί, άνθρακας ο θησαυρός. Σκεφτείτε το καλά το ζήτημα αυτό.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u