Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020


Κριός

Φιλικά πρόσωπα, μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή, αφού φαίνεται ότι γίνονται διαμεσολαβητές στο να σας φέρουν σε επαφή, με έναν πολύ αξιόλογο και ενδιαφέρον άνθρωπο. Μια νέα γνωριμία λοιπόν, θα γίνει η αιτία να αλλάξει η διάθεσή σας και η σκέψη σας να ταξιδέψει σε μονοπάτια ερωτικά. Εάν η προσωπική σας κατάσταση σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, σίγουρα θα έχετε τις ευκαιρίες σας. Μόνο που λόγω του ότι κουβαλάτε μέσα σας κάποιες αρνητικές μνήμες από το ερωτικό σας παρελθόν, προσπαθήστε να τις ξεπεράσετε.

Ταύρος

Σήμερα, στο περιβάλλον που κινείστε εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, φαίνεται πως θα κάνετε μία νέα γνωριμία, που θα έρθει στη ζωή σας για να μείνει. Προφανώς εάν το άτομο αυτό θα γίνει το άλλο σας μισό, έχει να κάνει με το κατά πόσο θα καλλιεργήσετε την ερωτική ατμόσφαιρα που θα υπάρχει εξαρχής μεταξύ σας. Ένα άλλο σενάριο που μπορεί να παίξει τις ημέρες αυτές, είναι να δείτε μία φιλική σας σχέση να μεταλλάσσεται και να αποκτά ερωτική χροιά. Πιθανόν το χαρακτηριστικό που θα έχει, να είναι μια κάποια διαφορά ηλικίας. Ο έρωτας όμως χρόνια δεν κοιτά.

Δίδυμοι

Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, ίσως να μπουν σα κεντρικό ζήτημα προς συζήτηση, ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας σήμερα. Ειδικά εάν ζείτε μαζί, ή αν είστε παντρεμένοι. Προσέξτε λοιπόν κάποιες εντάσεις που θα δημιουργηθούν, γιατί τότε ο έρωτας θα βγει από το παράθυρο. Θα είναι κρίμα εάν η σχέση σας έχει δείξει ότι αντέχει στα δύσκολα, να αντιμετωπίσει τη ρήξη. Εάν είστε μόνοι, θα γίνετε περισσότερο κτητικοί απέναντι στον άνθρωπο που σας έχει δείξει ότι ανήκετε στις επιθυμίες του. Προσπαθήστε να μην του βάλετε όρους λοιπόν.

Καρκίνος

Για άλλη μια φορά, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το ερώτημα, στο κατά πόσο η αισθηματική και ερωτική σας ζωή, σας καλύπτει τελικά. Όσο και αν για εσάς είναι επώδυνο, θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στον τομέα αυτό και αν χρειαστεί, να καταργήσετε τη σχέση που διατηρείτε, εφόσον δε λειτουργεί πια. Από την άλλη πλευρά εάν είστε μόνοι, έχετε ακόμη μέσα σας αισθήματα για έναν άνθρωπο από το ερωτικό σας παρελθόν και αυτό δε σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά και να φτιάξετε εκ νέου τη ζωή σας. Όμως το μέλλον είναι καλύτερο και σας περιμένει ξεκάθαρους.

Λέων

Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, κάποια πράγματα που δε λύθηκαν μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, τη στιγμή που έπρεπε, σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια. Θα γίνουν δύσκολες συζητήσεις και ίσως να πρέπει να λεχθούν πράγματα που έχουν μείνει μέσα σας ή σε εκείνον, οπότε θα χρειαστεί ψυχραιμία και καθαρή σκέψη για να μην υπάρξουν παρεκτροπές. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή, υπάρχει ένα παρασκήνιο, από άτομα που με την πρώτη ευκαιρία, κάνουν κριτική ως προς τις επιλογές σας.

Παρθένος

Με περισσότερο ρομαντική διάθεση, θα αντιμετωπίσετε την ερωτική σας ζωή σήμερα. Επειδή στο εργασιακό περιβάλλον και στους χώρους που δραστηριοποιείστε, επικρατούν πολλές εντάσεις και σας φορτώνουν άγχος, θα θελήσετε να λειτουργήσει ο έρωτας, σα βαλβίδα αποσυμπίεσης των όσων σας πιέζουν. Πάρτε λοιπόν το ταίρι σας και βρείτε να του χαρίσετε λίγο από το χρόνο σας, εξασφαλίζοντας στιγμές για δύο. Εάν είστε μόνοι, ένα φλερτ φαίνεται να εξελίσσεται, μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Αφήστε το λοιπόν να αναπτυχθεί. Ο χρόνος θα σας δείξει αν αξίζει.

Ζυγός

Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, τότε ίσως έχει έρθει ο καιρός, να την προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Θεωρήστε λοιπόν το διάστημα αυτό ως εξαιρετικό, στο να αποφασίσετε να συζήσετε με τον σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ή ακόμα και να αποφασίσετε από κοινού στο να αποκτήσετε έναν απόγονο. Εάν τα δοκιμάσατε όλα αυτά, βάλτε στη ζωή σας μια καινούργια δραστηριότητα που θα την κάνετε μαζί και θα σας ευχαριστεί και τους δύο. Εάν είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα σας εμπνεύσει να προχωρήσετε μαζί του.

Σκορπιός

Μοναχικότητα ίσως βιώσετε τις ημέρες αυτές, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση ή είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή. Σήμερα ειδικά, θα πάρετε αποστάσεις από τον έρωτα, αφού κάποια πράγματα που συμβαίνουν κάθε φορά που δοκιμάζετε την ερωτική σας τύχη, δεν έχουν θετική έκβαση. Προφανώς θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τη στάση σας, απέναντι στον τρόπο που αντιμετωπίζεται και διεκδικείτε την αισθηματική και ερωτική κάλυψη. Προσπαθήστε για αρχή, εσείς να είστε εκείνοι που θα αλλάξετε τακτική στον τρόπο που φλερτάρετε. Σκεφτείτε το.

Τοξότης

Εάν κρατάτε με το ζόρι μέσα σας κάποια συναισθήματα που θα έπρεπε από καιρό να τα έχετε εκφράσει στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, σήμερα δε θα ήταν καλό να προβείτε στη λεκτική τους εκτόνωση. Δε θα είστε σε θέση να ελέγχξετε το λόγο σας και ίσως να βγείτε στο τέλος χαμένοι. Αφήστε λοιπόν να περάσουν αυτές οι μέρες. Θα ηρεμήσετε και θα δείτε πιο αντικειμενικά την κατάσταση. Στην περίπτωση που επιθυμείτε μια ερωτική επανασύνδεση, κάντε το προς τα μέσα της εβδομάδας επικοινωνώντας άμεσα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και όχι με μηνύματα.

Αιγόκερως

Σχεδόν όλες οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν και μάλιστα για αρκετό χρονικό διάστημα. Θα πάρετε αποφάσεις που θα κρίνουν, ποιους τελικά θα κρατήσετε στη ζωή σας και ποιους θα βγάλετε από αυτή εντελώς. Την ίδια κρίση θα περάσουν και οι αισθηματικές ή ερωτικές σας σχέσεις. Εάν λοιπόν βιώνετε μία κατάσταση που δεν πατάει γερά στα πόδια της και δεν εξελίσσεται, ίσως να χρειαστεί να δώσετε ένα τέλος, με λιγότερες απώλειες. Εάν όμως έχει δείξει πως αντέχει στο χρόνο, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Οι μόνοι, μην προσδοκάτε κάτι μόνιμο τώρα.

Υδροχόος

Ερωτικά είστε στη φάση να αναλογιστείτε, εάν με τις επιλογές που κάνετε προχωράει η αισθηματική σας ζωή, ή αν γίνονται κάποια λάθη, που δημιουργούν πολλά αρνητικά θέματα. Ένα από αυτά, είναι και το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί στον κύκλο σας, σχετικά με τις ερωτικές επιλογές και τη στάση σας. Προσπαθήστε να μη δίνετε από αντίδραση τις λαβές εκείνες, που θα σας σχολιάσουν αρνητικά, ακόμη και άνθρωποι δικοί σας. Μπορείτε μάλιστα σήμερα, να κοιτάξετε προς το ερωτικό σας παρελθόν και να διαπιστώσετε λάθη και παραλήψεις που πληρώσατε κάποτε.

Ιχθύς

Εάν κάνετε σήμερα μία γνωριμία, που αρχικά θα σας ενθουσιάσει, μην επενδύσετε συναισθηματικά, εφόσον δε δείξει η περίπτωση αυτή, ότι έχει μέλλον. Αφήστε το χρόνο να σας καθοδηγήσει και κινηθείτε ανάλογα. Μόνο ο χρόνος θα σας δείξει, εάν πραγματικά τα πράγματα θα εξελιχθούν και θα καλλιεργηθεί μία σχέση, που θα σας δώσει συναισθηματική κάλυψη. Εφόσον τώρα βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, προσέξτε σήμερα να μη ξεμυαλιστείτε, με μια παρουσία που θα σας προκαλέσει ερωτικά με έμμεσο τρόπο. Ίσως οι αντιστάσεις σας να είναι αδύναμες. Δείτε το.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:12’ το πρωί και θα δύσει στις 20:49’ το βραδάκι. Η μέρα ...

Astrotip ημέρας Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Κάνετε focus στους στόχους τις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας. Τώρα όλα είναι δυ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Με περίσσια ενέργεια και με δυναμισμό, θα κινηθείτε σήμερα. Η ανάγκη σας να ξ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:11’ το πρωί και θα δύσει στις 20:49 το βραδάκι. Η μέρα τ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Μπορεί να αποδεχτείτε μία πρόταση για έξοδο σήμερα αλλά εάν ψυχολογικά δεν ε ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εάν στην διάρκεια της μέρας αισθανθείτε εκνευρισμένοι, προσπαθήστε να αποστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u