Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων και πως θα μας επηρεάσει !!!


Μέσα σε όλο αυτό το ιδιαίτερα πιεστικό κλίμα των τελευταίων ημερών, μετά την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και την σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, ανάσα αισιοδοξίας και ευχάριστη πινελιά αποτελεί η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/01 στις 20:39 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 07/02 στις 22:00 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ευαίσθητη και τρυφερή μας πλευρά, θα δείξουμε τόσο στον ερωτικό/ή μας σύντροφο όσο και στους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας ότι νοιαζόμαστε πραγματικά για αυτούς, θα ενισχύσει την διαίσθηση μας, οι νέες ερωτικές σχέσεις που θα δημιουργηθούν είναι πιθανό να έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της εξιδανίκευσης, επίσης είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετές ερωτικές σχέσεις οι οποίες θα μείνουν κρυφές, και μιας και η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά, καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τις νέες οικονομικές συμφωνίες προς τα τέλη του Ιανουαρίου γιατί θα μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές.

Από το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες), ενώ στιγμές έντονου ερωτικού πάθους αλλά και εξιδανίκευσης θα νιώσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), οι οποίοι θα αφεθούν στην δίνη ενός ιδανικού έρωτα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει τις ακόλουθες όψεις:

  • Στις 16/01 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (2ο 39’), θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες και νέους απρόσμενους έρωτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/01 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (11ο 48’), η οποία ενισχύει την χαρά και την αισιοδοξία ενώ υπόσχεται ότι θα φέρει ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/01 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη(16ο 02’), η θα ενισχύσει τις εντάσεις και τις διεκδικήσεις στις ερωτικές σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να φέρει και επανασυνδέσεις μετά από ένα χωρισμό στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/01 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (16ο 02’), θα ενισχύσει την ρομαντική διάθεση αλλά και θα φέρει νέα ερωτικά ειδύλλια στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/02 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (23ο 28’), θα φέρει μοιραίους έρωτες αλλά και έντονη κτητικότητα στους εκπρόσωπους  του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 03/02 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (25ο 22’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν σχέσεις οι οποίες θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο μυστική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Κριούς.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα πρέπει να μείνουν για λίγο καιρό μυστικές . Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια απαγορευμένη ερωτική σχέση την οποία και θα πρέπει να κρατήσετε μυστική ή να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες γνωριμίες υπόσχεται να σας φέρει η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της, ο κοινωνικό σας κύκλος θα μεγαλώσει, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γοητευτείτε από ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσω φίλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος ξεκινά για την καριέρα σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον χώρο της εργασίας σας, ενώ αποτελεί ιδανική περίοδος για όσους από εσάς είστε σε αναζήτησης νέας εργασίας, γι’ αυτό και  στείλτε όσα περισσότερα βιογραφικά μπορείτε.  Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τους έρωτες στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πιο ανάλαφρη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος  της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και να δείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.  Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ένα ταξίδι θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να ανανεώσετε την σχέση σας με τον/την ερωτικό/η σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις τόσο στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους όσο και στις οικονομικές υποθέσεις του/ της συντρόφου σας. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή θα προσθέσει μια νότα ρομαντισμού στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή για εσάς τους Παρθένους να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας τόσο με τον / την σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας αφήνοντας πίσω τις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Ενώ, οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της εξιδανίκευσης.

ΖΥΓΟΣ

Την ηρεμία και την ισορροπία στο χώρο της εργασίας σας υπόσχεται να φέρει η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της  οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην αποδοτικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εξωτερική σας εμφάνιση και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα. Σε προσωπικό επίπεδο η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονη, ενώ ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο σπίτι και στην οικογένεια σας θα δώσετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε μερικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας ώστε να γίνει πιο όμορφος και ζεστός για εσάς και τους αγαπημένους σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τους οικείους σας.  Και επειδή όπως έχουμε πει η Αφροδίτη είναι οικονομικός δείκτης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία είτε να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου είτε να ενισχύσετε το εισόδημα σας μέσα από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο ευχάριστη αν και αρκετά έντονη θα είναι αυτή τη χρονική περίοδο η καθημερινή σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους στους οποίους το φλερτ δεν θα λείπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα θα είναι τα νέα για τα οικονομικά σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συνεργασία με επιτυχία ή να λάβετε από την δουλειά σας όχι μόνο ηθική αλλά και οικονομική επιβράβευση για τις επιτυχίες σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες από λανθασμένες εκτιμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον πιο ευχάριστο επισκέπτη θα δεχτείτε στο ζώδιο σας εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία σας με αποτέλεσμα κανένας να μην μπορεί να σας αντισταθεί. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή ένας νέος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του για τους αδέσμευτους, ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονα ερωτικές αλλά και ρομαντικές στιγμές με τον /την ερωτικό/ή τους σύντροφο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u