Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας !!!


ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΥ – ΕΡΜΗ ΣΤΙΣ 10/01/2020

Λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η τελευταία Έκλειψη Σελήνης του χειμώνα στο ζώδιο του Καρκίνου, ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (19ο 50’).

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι ένας πλανήτης που δέχεται επιρροές από τον Ήλιο και εκφράζει τις ιδιότητες του ζωδίου στο οποίο θα βρεθεί. Αυτό σημαίνει ότι στο αυστηρό και οργανωτικό ζώδιο του Αιγόκερω, η όψη συνόδου θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε τις σκέψεις μας, να γίνουμε πιο πρακτικοί, ο λόγος μας θα είναι δομημένος και συγκροτημένος, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουμε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας σχέσεις θα δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε τους στόχους μας και να κρατήσουμε το λόγο μας, ενώ θα είμαστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Αυτό θα ανεβάσει τις μετοχές μας καθώς θα δείξουμε σε όλους ότι είμαστε σοβαροί και δεν αιθεροβατούμε.

Κάτω από την επιρροή της όψης θα είμαστε αυστηροί και απαιτητικοί με τους άλλους, παράλληλα όμως δεν θα διστάσουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 12 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις  που αφορούν την καριέρα σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια νέα συμφωνία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και αυτό γιατί πλέον ξέρετε τι πραγματικά θέλετε και πως να το πετύχετε. Ο στόχος των περισσότερων από εσάς είναι πλέον η κορυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να είναι η αφορμή για να δρομολογήσετε ποιο γρήγορα τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους ή τα οικονομικά του / της συντρόφου σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού ο οποίος θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες για εσάς λύσεις. Επίσης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις πέρασαν από σαράντα κύματα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει, από την μια πλευρά να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας τόσο με τους αγαπημένους σας όσο και με τους συνεργάτες σας, ενώ από την άλλη πλευρά ευνοεί την έναρξη νέων συνεργασιών.

ΛΕΩΝ

Οι νέες ευθύνες που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας ήταν λογικό να προκαλέσουν αρκετές αντιδράσεις. Εσείς όμως, θα καταφέρετε με την υπομονή και την γενναιοδωρία σας να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ώστε να πάψουν να σας βλέπουν ανταγωνιστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι και επικοινωνιακοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας με το μυαλό και την γοητεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις και σε θέματα σπιτιού προσπαθείτε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε πρωτοβουλίες και να μην διστάσετε αν χρειαστεί να είστε αυστηροί  με  τους οικείους σας και να μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο.
Οι διαδοχικές συζητήσεις που έχετε στο χώρο της εργασίας σας καθώς και οι μετακινήσεις που πιθανό να χρειαστεί να κάνετε για επαγγελματικούς κυρίως λόγους από τη μία πλευρά είναι πιθανό να σας κουράσουν, από την άλλη πλευρά θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε για την σοβαρότητα και την οργάνωση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ιδιαίτερο δυναμισμό θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε τόσο τα κεκτημένα σας όσο και τους αγαπημένους σας, γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά εάν χρειαστεί. Σε επαγγελματικό επίπεδο τα νέα είναι καλά, αφού θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικονομική συνεργασία η οποία θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού για άλλη μια φορά είναι στραμμένα επάνω σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα σχέδια σας, για τα οποία δουλεύετε μεθοδικά και πειθαρχημένα εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπετε σε κανένα να σας αμφισβητήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Για να μπορέσετε όμως να βάλετε άμεσα τις ιδέες σας σε πρακτική εφαρμογή θα πρέπει να οργανώσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα βήματα σας, ενώ αν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε μυστικές συζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο διευρύνετε σταδιακά εσείς οι Ιχθύες. Τις εντυπώσεις όμως και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που τώρα γνωρίζετε θα την κερδίσετε με την σοβαρότητα, την οργάνωση και τον συγκροτημένο σας λόγο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Καλό θα ήταν σήμερα, να ελέγξετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας. Μπορεί να ...

Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Άρης σύνοδος Κρόνος (ακρίβεια χθες) Εντάσεις, νεύρα, κακοτυχία και μειωμένη ζωτικό ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Κριός Είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια σχέση που αισθ ...

Astrotip ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Να μην λησμονείτε, πως το συγκεκριμένο διάστημα κρύβει κάποια «παιχνίδια ισ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια 5/4) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθεις να ωθε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u