Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 21 Ιουλίου 2020


Κριός

Άλλα θέλει η καρδιά και άλλα λέει η φωνή της λογικής, ειδικά σε θέματα ερωτικά. Ίσως στο μυαλό σας να υπάρχουν διλήμματα, σχετικά με την πορεία της σχέσης σας, για το αν θα πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα για να την επισημοποιήσετε, να συζήσετε με τον σύντροφό σας, ή να συν- αποφασίσετε την απόκτηση κάποιου απογόνου. Όλα αυτά φέρνουν καθήκοντα και δεσμεύσεις, που πρέπει να σκεφτείτε καλά. Εάν είστε μόνοι, ο έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας, αφού σας φέρνει έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό σε πάρα πολλά σημεία από σας.

Ταύρος

Μια μικρή διαφωνία σχετικά με κάτι που επιθυμείτε να βάλετε σε εφαρμογή, μπορεί να δημιουργήσει μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, έναν σωστό καυγά σήμερα. Εάν επιθυμείτε όμως τη βοήθειά του, τις ιδέες του και το πρακτικό του πνεύμα, καλό θα ήταν αντί να επιμένετε στους τρόπους σας, να τον ακούσετε. Εάν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται σήμερα, ένα πρόσωπο, να νιώσετε με τα λεγόμενά του, ότι προσπαθεί να σας κάνει το έξυπνο. Από μια διαφωνία όμως, έχουν ξεκινήσει και οι μεγάλοι έρωτες που άφησαν ιστορία.

Δίδυμοι

Ένα δικός σας άνθρωπος, θα σας βοηθήσει έμπρακτα σε μία υπόθεση που σας ταλαιπωρεί καταφέρνοντας να πάρει από πάνω σας το άγχος, που τις τελευταίες ημέρες σας είχα καταβάλλει. Εάν είναι ο σύντροφός σας, εννοείται ότι με μια αγκαλιά δε θα ήταν αρκετή να του το ανταποδώσετε, άρα προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι θα τον ευχαριστούσε περισσότερο. Πιθανόν ένα ταξίδι για δύο, ή ένας μικρός προορισμός θα ανανέωνε τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ένα φιλικό σας πρόσωπο σας βοηθά, που πιθανόν το κάνει γιατί νιώθει αισθήματα για σας.

Καρκίνος

Κάποιοι από εσάς που τόλμησαν να αφήσουν πίσω τα παλιά και έδειξαν ότι ερωτικά τουλάχιστον είναι διαθέσιμοι, σίγουρα τη στιγμή αυτή το μυαλό και η καρδιά τους ταξιδεύει στον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής τους, αφού ήδη έχει βρεθεί μια μεγάλη αγκαλιά για να τους χωρέσει. Εκείνοι που δεν μπόρεσαν ακόμα να γευτούν, αυτό που ο φτερωτός θεός Έρωτας, είναι έτοιμος να τους χαρίσει, είναι εκείνοι που μέσα τους διατηρούν, ακόμα υπολείμματα, από μια αποτυχημένη σχέση. Με ποιους θέλετε να είστε, ή με ποιους τελικά είστε;

Λέων

Απόμακρο πιθανό να δείτε σήμερα το ταίρι σας, αφού κάποιοι άνθρωποι που ζηλεύουν την ευτυχία σας, προφανώς έβαλαν το χεράκι τους, ή μίλησαν για σας με λόγια που το έφεραν σε αμηχανία. Πάρτε το μια αγκαλιά, καθησυχάστε το, γιατί από την ανασφάλεια που νιώθει, μπορεί και να ζηλεύει. Άλλωστε όπου και αν παρευρεθείτε γίνεστε το επίκεντρο και πολλοί θα ήθελαν να σας πολιορκήσουν ερωτικά. Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, κάποιος γνωστός σας σήμερα, ίσως σας προκαλέσει να αντιδράσετε μπροστά σε ένα πλάσμα, που ενδιαφέρετε ερωτικά για σας, για να σας απομυθοποιήσει.

Παρθένος

Εάν μπήκατε σχετικά πρόσφατα σε μία σχέση, τώρα θα χρειαστεί να δείξετε το καλύτερο πρόσωπο που διαθέτετε, στους κύκλους του συντρόφου σας. Μείνετε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και με τους άλλους, ακόμα και αν για να τους κερδίσετε, κανονικά θα έπρεπε να δείξετε κάτι άλλο από αυτό που έχετε και μπορεί αν τους ενοχλεί. Ο χρόνος θα σας δικαιώσει. Εάν είστε μόνοι, προσπαθήστε να μην υπερεκτιμήσετε τα χαρίσματα κάποιου ανθρώπου που θα σας φλερτάρει τις μέρες αυτές. Κανείς δεν είναι αυτό που αρχικά νομίζετε.

Ζυγός

Η ερωτική και αισθηματική σας ζωή, μπαίνει στο στόμα αδιάκριτων ανθρώπων και θα σχολιαστείτε τις ημέρες αυτές. Μην αντιδράσετε με ότι σας πληροφορήσουν καλοθελητές πως λέγεται. Μάλλον θα είναι παραπάνω τονισμένο από την πραγματική αλήθεια. Από την άλλη μεριά, προσπαθήστε κι εσείς από τη μεριά σας, να μη δίνετε λαβές για τις ερωτικές σας επιλογές και την ερωτική σας ζωή να την περιφρουρείτε περισσότερο. Εάν είστε μόνοι, το κέφι να φλερτάρετε επανέρχεται και δεν αποκλείεται σύντομα, ένας μεγάλος έρωτας να γεννηθεί.

Σκορπιός

Οικογενειακά θέματα, ίσως να σας απορροφήσουν την προσοχή σήμερα και καλό θα ήταν να μην τα συζητήσετε με το σύντροφό σας, αφού καλό θα ήταν να μην τον εμπλέξετε με υποθέσεις της πατρικής σας οικογένειας. Εάν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο από τον ευρύτερα οικογενειακό σας κύκλο, ίσως να σας φέρει σε επαφή, με έναν άνθρωπο, που πιστεύει ότι θα σας ταίριαζε από χαρακτήρα. Κάτι σαν προξενιό δηλαδή. Μην το αποπάρετε εάν διαφωνήσετε με τις μεθόδους του. Από ενδιαφέρον θα το κάνει και όχι γιατί θέλει να ασχοληθεί με την προσωπική σας ζωή.

Τοξότης

Με καλύτερη ψυχολογία και με εξωστρέφεια θα ξεκινήσετε τη μέρα σας σήμερα και ίσως να σας βάλει ο φτερωτός θεός να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, σας με ένα πλάσμα που σας αντιστέκεται. Πιθανόν να πρόκειται για έναν πρώην έρωτα, που απομακρύνθηκε από κοντά σας πριν λίγο καιρό και που τώρα θα θελήσετε να ρίξετε γέφυρες. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να πολιορκηθείτε ερωτικά από ένα συνάδελφό σας που μάλλον μαζί σας προς το παρόν, δε θα έχει καμία τύχη. Αρέσετε και θα συνεχίσετε να προκαλείτε έρωτες και πάθη.

Αιγόκερως

Ερωτικούς ανταγωνισμούς και ζήλιες ίσως να αντιμετωπίσετε σήμερα, αφού ο σύντροφός σας ίσως παρεξηγήσει μία τηλεφωνική κατά πάσα επαφή, ή τη συμπεριφορά, ενός ατόμου από το ευρύτερα επαγγελματικό σας περιβάλλον, που θα αποζητά μαζί σας οικειότητες. Προσπαθήστε να καθησυχάσετε τον άνθρωπό σας και φερθείτε πιο τυπικά στο άτομο αυτό. Εάν είστε μόνοι, μία καινούργια γνωριμία, έρχεται να σας προκαλέσει ερωτικά και θα καταφέρει να σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Σύντομα όμως θα ανακαλύψετε ότι διατηρεί μια άλλη σχέση.

Υδροχόος

Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, οι ερωτικοί πειρασμοί δε θα λείψουν. Ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ίσως σας ζητήσει να βγείτε με τη δικαιολογία να συζητήσετε για θέματα της δουλειάς, αλλά σκοπό θα έχει να κάμψει τις ερωτικές σας αντιστάσεις. Πιθανόν να μάθετε και για κάποιες ανακατατάξεις που συμβαίνουν σε αυτόν το χώρο ή πληροφορίες που θα σας είναι πολύ χρήσιμες. Εάν δεν σας το επιτρέπει όμως η προσωπική σας κατάσταση και δεν είστε μόνοι, προσέξτε μην του δώσετε παραπάνω δικαιώματα για να ελπίζει.

Ιχθύς

Οι σχέσεις που χωρίζονται από γεωγραφική απόσταση, μπορεί να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, δεν έχουν όμως βάσεις στέρεες. Εάν λοιπόν διατηρείτε μία τέτοια σχέση, την εποχή αυτή, πιθανόν να φτάνει στο τέλος της, αφού ο σύντροφός σας θα σας δηλώσει ότι δεν καλύπτεται πλέον από αυτή. Τώρα, στην περίπτωση που δεν είστε με ένα άτομο σε σχέση αλλά προσπαθείτε να το φέρετε κοντά σας, παρ ότι διαμένει μακριά, να ξέρετε ότι θα χρειαστεί πολλές φορές να βάλετε νερό στο κρασί σας, για να το αντέξετε.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!