Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 23 Ιουνίου 2020


Κριός

Αν και κανονικά έτσι θα έπρεπε, σήμερα θα δυσκολευτείτε να δείξετε την κατανόησή σας απέναντι στα «θέλω» και στις επιθυμίες του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που έχετε έρθει κοντά στη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. Άλλες είναι οι πραγματικές αιτίες που φέρεστε έτσι, όπως οι πιέσεις και η ασυνεννοησία που επικρατεί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, η οικονομική ανασφάλεια, που δε σας επιτρέπει να δαπανήσετε χρήματα για να κάνετε εκείνα που σας ευχαριστούν, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Σκεφτείτε το.

Ταύρος

Μπορεί να μην είστε άνθρωποι των εφήμερων σχέσεων και των ερωτικών περιπετειών της μίας νύχτας, αισθάνεστε όμως μερικές φορές εδώ κι αρκετό καιρό, την ανάγκη να επαναστατήσετε, έτσι ώστε να ανατρέψετε το καθεστώς που επικρατεί στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι μάλιστα από σας, δεν αποκλείεται να πατάτε συναισθηματικά σε «δυο βάρκες», και να μην μπορείτε να καταλήξετε ποιος θα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος να γεμίσει την αγκαλιά σας. Όμως αναθεωρήστε λιγάκι τον τρόπο που  αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα τα αισθηματικά σας.

Δίδυμοι

Με τόσο επιβαρυμένο οικονομικό προϋπολογισμό, στο να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και έκτακτες δαπάνες που αφορούν το χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού, που να σας μείνουν χρήματα για να χαρίσετε κάτι στον εαυτό σας ή στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Όμως τα όμορφα πράγματα συμβαίνουν δίχως χρήματα. Όπως ένα έξυπνο σε λόγο φλερτ, πειράγματα στο σύντροφό σας, ή το να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, έτσι για να ξεφύγετε και να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Ο έρωτας δίνει κέφι.

Καρκίνος

Δεν θα ήταν διόλου περίεργο, εάν το διάστημα αυτό σας πολιορκήσουν ερωτικά άτομα που δεν θα το περιμένατε να το κάνουν. Οι μετοχές σας στον έρωτα ανεβαίνουν κατακόρυφα και η προσωπικότητα που έχετε αποφασίσει να δείχνετε, βγάζει μια γοητευτική δυναμική διανθισμένη με μπόλικο συναίσθημα. Ίσως κάποιοι από εσάς τώρα να ξεκινάτε μία σχέση, που μπορεί να σας ενθουσιάζει αλλά να είστε επιφυλακτικοί. Μην επενδύετε εξαρχής συναισθηματικά. Το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας; Μπορεί να μην είναι καλή ιδέα να του ανοίξετε.

Λέων

Ένα πρόσωπο από τι οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον, ίσως να ισχυριστεί κάποια πράγματα για σας που δεν ισχύουν, ή να μιλήσει εξ ονόματός σας, και τα λεγόμενά του να επηρεάσουν αρνητικά τον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνον που μεταξύ σας, πάει να γίνει κάτι πιο ερωτικό. Προσέξτε λοιπόν  σε ποιους εμπιστεύεστε τα πολύ  προσωπικά σας θέματα, γιατί κάποιοι θα είναι τόσο αδιάκριτοι, που μπορούν να σας εκθέσουν, τόσο στο πρόσωπο που  σας ενδιαφέρει, όσο και στον κοινωνικό ή φιλικό σας κύκλο.

Παρθένος

Εξωγενείς από τη σχέση σας παράγοντες, θα δημιουργήσουν σήμερα ή αύριο ένα θέμα που μπορεί να επηρεάσει την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ή τη σχέση που προσπαθείτε να δημιουργήσετε με έναν άνθρωπο. Ίσως το επαγγελματικό σας πρόγραμμα, ή άλλα καθήκοντα να στερήσουν κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας, που να μη φανείτε συνεπείς σε ένα ραντεβού, ή σε μια υποχρέωση που έχετε υποσχεθεί να την φέρετε εις πέρας, στο σύντροφό σας. Η ψυχολογία σας σήμερα θα διέπεται από μία νευρικότητα που θα μοιάζετε απόμακροι.

Ζυγός

Δεν κάνει πάντοτε καλό να γίνεστε υποχωρητικοί, ή συγκαταβατικοί, έναντι των «θέλω» και των επιθυμιών του ανθρώπου που σας συντροφεύει, ή εκείνου που θα θέλατε να έχετε δίπλα σας και προσπαθείτε να τον φέρετε κοντά σας. Το ίδιο δεν πρέπει να κάνετε, απέναντι στον άνθρωπο που θα επιθυμούσατε μία ερωτική επανασύνδεση και ξέρει να χειρίζεται την ψυχολογία σας. Άλλωστε έχετε πληρώσει και στο παρελθόν κάποια θέματα που συνέβαιναν, αλλά δεν μιλήσατε την ώρα που θα έπρεπε. Εσείς είστε εκείνοι που επιτρέπετε να σας πατούν.

Σκορπιός

Και αυτή η περίοδος μπορεί να ενεργοποιήσει τον τομέα των ερωτικών επανασυνδέσεων και αν αυτό είναι κάτι που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας, να ξέρετε ότι αλλάζοντας τη στρατηγική σας θα καταφέρετε τελικά να επαναφέρετε το πρόσωπο που θέλετε στην αγκαλιά σας. Αρκεί να φανείτε περισσότερο διπλωματικοί και ελαστικοί μαζί του και λιγότερο εγωιστές και απόλυτοι. Με όλες αυτές τις ανατροπές που συμβαίνουν το διάστημα αυτό στην καθημερινότητά σας, μη φορτώνετε τη σχέση σας με ξένους προβληματισμούς.

Τοξότης

Ούτε τώρα θα καταφέρετε να πάρετε τις εξηγήσεις που αναμένατε, από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή εκείνο που το προηγούμενο διάστημα για ανεξήγητους λόγους, απομακρύνθηκε από κοντά σας. Μην επιμένετε να τα βρείτε ερωτικά και να καλυφθείτε συναισθηματικά, από ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να δίνονται. Από την άλλη μεριά, μην ξοδεύετε την ερωτική σας τύχη, σε περιπτώσεις που όταν φλερτάρετε, γνωρίζετε εξαρχής ότι μάλλον χρειάζονται «υιοθεσία» για να λύνουν μέσα από μία ερωτική σχέση τα ψυχολογικά τους.

Αιγόκερως

Το να μηδενίσετε κάποιες σχέσεις ετών, μπορεί να σημαίνει ότι γυρίζετε σελίδα στη ζωή σας, γιατί μόνο έτσι θα την πάτε μπροστά. Μη συντηρείτε λοιπόν μία ερωτική σχέση που από τη φθορά του χρόνου έμεινε στάσιμη και εξελίχθηκε άσχημα και δραματικά. Ερωτικά τα σημάδια δείχνουν, ότι ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής, βρίσκεται στο πρόσωπο μίας νέας γνωριμίας, ή σε μια φιλική επανασύνδεση, με έναν άνθρωπο που μπορεί να ήταν γνωστός σας από τα παλιά. Χαρίστε στον εαυτό σας μία ερωτική σχέση που να έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Υδροχόος

Η αλήθεια είναι ότι στην ερωτική σας ζωή βαριέστε αφόρητα τη ρουτίνα και χρειάζεστε εναλλαγές που θα σας κρατάν το ενδιαφέρον. Όμως μπορεί αυτό να το ζητάτε από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή με τέτοιο τρόπο, που να το παρεξηγήσει ως πρόθεση και να νομίσει ότι τον βαρεθήκατε κι ανοίξατε για αλλού πανιά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρανοήσεις. Εάν είστε μόνοι, προς το παρόν θα είναι εφήμερες οι ερωτικές σας επιτυχίες, χωρίς να σημαίνει, ότι μία σχέση συνεργασίας, δε μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική.

Ιχθύς

Ναι μπορείτε να σχεδιάσετε με το σύντροφό σας τώρα ένα μελλοντικό ταξίδι που θα σας ανανέωνε, αρκεί να μην προκαθορίσετε προς το παρόν το χρονικό διάστημα που θα τελεσφορήσει. Να θυμάστε πως ότι κανονίζουμε την εποχή αυτή, δεν είναι και τόσο σίγουρο πως οι συνθήκες θα το ευνοήσουν στο να πραγματοποιηθεί και άρα μπορεί να του τάξετε άδικα. Εάν είστε μόνοι, μία σχέση από τα παλιά, που υπάρχει ακόμα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτική χροιά, μπορεί τώρα να λήξει γιατί δεν υπάρχει συναισθηματικά.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!