Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 21/6 – 28/6/2020


Κριέ

Προχτές σε έναν ομοϊδεάτη σου Κριό, είδα ότι του έκαναν δώρο ένα πανάκριβο μπουκάλι σκωτσέζικο ουίσκι. Καλοκαιριάτικα πως τους ήρθε σκέφτηκα. Όταν το έβγαλε από το κουτί, διαπίστωσα ότι επάνω του,  υπήρχε περίτεχνα κολλημένο το κεφάλι από ένα ελάφι, που τα κέρατα του έφταναν ως τον «Κερνούνο», τον θεό των δασών που είχανε οι Κέλτες. Επειδή το κάθε δώρο έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του ανθρώπου που απευθύνεται, τότε σκέφτηκα, ότι του δόθηκε ένα τέτοιο δώρο επειδή ο δωροθέτης τον θεωρούσε θεό του sex του πάθους και του έρωτα. Εκείνο όμως που με έβαλε σε υποψίες, ήταν ότι συνοδευόταν από ένα μειλίχιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του καθώς το πρόσφερε. Είδες μου ψιθύρισε ο φίλος μου ο Κριός, πως στρώνουν οι κwλοι άμα βάλω μια φωνή; Σούζα τώρα κάθετε το γκομενάκι και με δωροδοκεί για να του τον ακουμπήσω. Το ίδιο βράδυ το γκομενάκι έκανε κλάμπιμγκ πάνω σε μπάρες και ο φίλος μου δε βγήκε έξω γιατί από τα κέρατα που είχαν φτάσει στο θεό, έπαθε πονοκέφαλο. Συμπέρασμα: Να αποφεύγεις να τις σούζες.

Ταύρε

«Η ζωή μου με τις τόσες ανατροπές που έχει δεχτεί, μοιάζει να χορεύει στους ρυθμούς του χέβι μέταλ», μου είπε στο τηλέφωνο το προηγούμενο απόγευμα ο φίλος μου ο Ταύρος. Κι εσύ τι κάνεις, τον ρώτησα με αυτό; «Χορεύω κι εγώ μου» απάντησε. «Μπορώ να κάνω κι αλλιώς»; Μου φάνηκε αστείο αυτό που άκουγα. Τον έκανα εικόνα να κwλοχτυπιέται κουνώντας το κεφάλι του εκστατικά, όπως κάνουν πάνω στις μουσικές σκηνές οι χεβιμεταλλάδες, να σπάει κιθάρες, να φωνάζει και να ωρύεται αλλά δε με έπειθε το σουλούπι του.  Ο φίλος μου άλλωστε, ήταν τέτοιος ζωδιακός χαρακτήρας, που πιο κοντά έφερνε στη νωχελική και βαριεστημένη κίνηση μιας οδαλίσκης, ενός βραδύποδα και μιας γελάδας που χασμουριέται στα λιβάδια, παρά σε κάτι τόσο παρά φύσιν που περιέγραφε. Μετά όμως κατάλαβα ότι οι εκκωφαντικές παραφωνίες που συνέβαιναν στη ζωή του και θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν, όντως από το συμπαντικό στερέωμα έχουν προκληθεί για να καταλάβει κάτι. Μάλιστα έβαλε για κουδούνισμα στο κινητό στο ξυπνητήρι στις ειδοποιήσεις του υπολογιστή του το Paradise City από τους Guns N Roses. Συμπέρασμα: Ποια αγελάδα και ποιος βραδύπους;

Δίδυμε

Πέρασα να πω ένα «γεια» από τη δουλειά του φίλου μου του Δίδυμου και ενώ άλλες φορές τον έβλεπα να τρέχει συνεχώς πάνω κάτω και να τον ακολουθώ με τη γλώσσα βγαλμένη έξω, από την πιλάλα που έριχνα μαζί του για να του πάρω μια κουβέντα, αντ’αυτού τον είδα να κάθετε σε μια μεριά χαμένος και χωμένος στις σκέψεις του.  Τι σε βρήκε φίλε, τον ρώτησα με αγωνία. «Τα λεφτά είναι ατμός» μου απάντησε με σουρεαλιστική διάθεση. Μπράβο του λέω αλλά πως σου ήρθε; «Μου ήρθε γιατί θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου». Α ναι τον ρώτησα, γιατί έχεις; Τόλμησα να τον ρωτήσω κάνοντας τη λάθος ερώτηση. Και σηκώνεται πάνω, με σέρνει και με πάει στο γραφείο του διευθυντή του, μου τον δείχνει και μου λέει: Να αυτός ο κ@ριολάκος τα έχει για να ταΐζει φούμαρα τη γυναίκα του και να έχει δύο γκόμενες. Με τραβάει κοντά σε ένα συνεργάτη του και μου λέει, να κι αυτός ο κWλογλύφτης  που του κάνει τεμενάδες καρφώνοντας τους συναδέλφους του. Μετά θυμήθηκε τη βοθρώνα την πεθερά του που παίρνει ένα ενοίκιο και δυο συντάξεις και τον φωνάζει άχρηστο και άλλα πολλά. Συμπέρασμα: Λεφτά τελικά υπάρχουν αλλά τα έχουν λίγοι και όχι οι Δίδυμοι.

Καρκίνε

Μία φίλη μου Καρκίνα μου παραπονέθηκε στις προηγούμενες Astro-Αλχημείες ότι σας στόλισα κανονικά, επειδή σας είπα ότι το διάστημα αυτό θα έχετε την όρεξη να τρώτε ληγμένους έρωτες. Να βοηθήσω ήθελα. Άσε που τα έγραφα για να τα διαβάζω κι εγώ. Συνειδητοποίησα λοιπόν, ότι η επανάληψη δεν είναι μήτηρ της μαθήσεως, όπως μας είχαν μάθει να πιστεύουμε ως Καρκίνοι τόσα χρόνια. Η ζωή μου είχε αποδείξει ότι το δις εξαμαρτείν, είναι μ@λ@κί@ και έτεινε να γίνει δεύτερη φύση μας.  Να μην ειδοποιήσω δηλαδή ότι μου ήρθε τέτοια αστρολογική πληροφορία; Τα πιο τρελά σου όνειρα φίλε Καρκίνε βρίσκονται μπροστά σου και κάτω από τη μύτη σου, που τρέχει τις στιγμές που ρίχνεις μαύρο δάκρυ καθώς θυμάσαι τα παλιά. Σκούπισε τις μιξούλες σου και βάλε λίγο νεύρο μέσα σου. Άσε τις κατσαρόλες και τα νταχτιρντιλίκα σε άλλους, που δε γνωρίζουν που πέφτει ο καφές μες στην κουζίνα τους κι εσύ από δω και στο εξής, όταν σε ρωτάνε τι κάνεις, να λες «ζωάρα». Συμπέρασμα: Πίσω να κάνεις μόνο για να πάρεις φόρα.

Λέοντα

Στον καθρέφτη σου κοιτιέσαι κι από μόνος σου αγαπιέσαι. Γιατί με την υπεροπτική φάτσα που έχεις, μην περιμένεις να κάτσει να σε αγαπήσει κανείς. Θα αυτό-αγαπιέσαι μόνος σου σαν τον Νάρκισσο που κοίταζε τα μούτρα του στη λίμνη, αν και αυτός ο μύθος έχει πολλές εκδοχές, για να καταλήξω στη δική σου έκδοση. Ο μύθος λέει ότι σύχναζε στα όμορφα παλάτια της φύσης, στα φωτεινά ξέφωτα που είχαν δάση μαγικά και ανθοστόλιστα. Εκεί που υπήρχαν δροσερές πηγές που συχνά συνευρίσκοντας εραστές και ερωμένες, παγιδευμένοι απ τον έρωτα και τη σαγήνη. Μόνο που ο Νάρκισσος παγιδεύτηκε από την ίδια του τη μορφή, τον εαυτό του και από τότε σε ελεύθερη μετάφραση, τραγουδούσε το «ζήτω που μου αρέσω και με πάω». Μαναράκι μου αρχοντικό, ξέρεις πόσοι στη ζωή σου έρχονται να σε πλησιάσουν με τη φράση πόσο «γ@μ@το μωρό είσαι εσύ», για να εκμεταλλευτούνε την ψωνάρα σου, προς όφελος δικό τους;  Κι αν έχεις κατά λάθος μαρουλόφυλλο ανάμεσα στα δόντια κανείς δε θα σου το πει, έτσι για να σε βλέπουν οι άλλοι και να γελάνε μαζί σου την ώρα που θα καμαρώνεις την εικόνα σου. Συμπέρασμα: Έχε το νου σου, γιατί δύσκολα ξεχωρίζεται μερικές φορές ή απάτη από την αυταπάτη.

Παρθένε

Μη σου πει κανείς την εβδομάδα αυτή, τη φράση ότι «δεν είναι αυτό που νομίζεις» και μασήσεις. Γιατί και θα είναι και θα σε δουλεύει ψιλό γαζί. Άλλωστε εσύ με την υπερανάλυση που κάνεις σε όλα, τα συμπεράσματα που βγάζεις, σπάνια έχουν πτυχές ανεξερεύνητες. Άσκοπο βέβαια να σου πω, πως μερικές φορές καλό θα ήταν, να ακολουθείς το ένστικτό σου, αφού πέφτει πολύ νερό μέσα στα αυλάκια του μυαλού σου, για να κάθεσαι να ακούς από πάνω και τι σου λέει η καρδιά σου. Η καρδιά δεν έχει άλλωστε καμία θέση δίπλα από τη λογική σου. Δεν ισχυρίζομαι πως είσαι άκαρδο μικρόβιο. Σου λέω όμως κάτι που πιθανόν να σου διαφεύγει. Κάπου εκεί ψηλά στους Ουρανούς, ο Ποσειδώνας σου γνέφει από απέναντι με τα πέπλα του και σου πετάει χάπια χρυσά, που δε μοιάζουν με τα συμπληρώματα διατροφής που παίρνεις, τα ανθοϊάματα και τα τοιαύτα. Σε έχει τυφλώσει με την τάση να εξιδανικεύεις ότι ακούς, να εθελοτυφλείς όταν κάτι δε σου αρέσει, να υποχωρείς, στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας μιας ομαλής πραγματικότητας. Συμπέρασμα: Δεν απατούν μονάχα τα φαινόμενα αλλά και οι άνθρωποι να ξέρεις.

Ζυγέ

Μου θυμίζεις «κάτι κουρασμένα παλικάρια» που λαχταράει η καρδιά τους να γευτούν τη χαρά του έρωτα αλλά το ανυψωτικό τους σύστημα δε σαλεύει από τη θέση του. Όχι γιατί κάτι σε βρήκε και έπαθες αφλογιστία αλλά με τόσους και τόσα που στα πρήζουν κάθε μέρα, άντε να βρεις το χρόνο και την όρεξη να κάνεις την κουτσουκέλα. Αυτά όμως Ζυγέ, να τα λες αλλού κι όχι σε μένα. Γιατί συζητιέται στη γειτονιά των άστρων, ότι εσύ με τον πάσης φύσης έρωτα, είστε ένα και το αυτό. Λένε ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι που έχεις να ερωτεύεσαι ακόμα και τα κάγκελα που σου έβαφε ο Μήτσος ο μπογιατζής, με το πινέλο του. Και πώς να ξεχάσεις τη Ρίτσα που καθόταν δίπλα σου και σε ρωτούσε ψιθυριστά τι ώρα θα τελείωνε το μίτινγκ, για να την πας να δει πως φαίνεται ο ουρανός πάνω απ την πόλη, το βράδυ απ την ταράτσα της εταιρίας σας, που έλαχε να πάρεις τα κλειδιά από το θυρωρό. Άσχετο εάν στο σπίτι σου  σε περιμένει η κυρά ο σύζυγος, ή δεσμό σου.  Έχεις φροντίσει να είναι συμβατός με εκείνα τα ρημάδια που φυτρώνουν στο κεφάλι, όταν διευρύνεσαι κοινωνικά, φιλικά ή επαγγελματικά. Συμπέρασμα: Δε σε κατηγορώ γιατί όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα Ζυγό.

Σκορπιέ

Όταν ρωτάω κάποιους να μου περιγράψουν πως φαντάζονται έναν Σκορπιό του ζωδιακού, ακούω κάτι άκυρα που έχουν στο μυαλό τους για εσένα κι εξοργίζομαι. Γιατί εσύ είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Κι όταν μου λένε δείξε μου το φίλο σου να σου ποιος είσαι, νιώθω ότι με κοιτάν κι εμένανε περίεργα μετά. Προχτές όμως εξοργίστηκα, όταν διαπίστωσα, ότι την ίδια άποψη είχε και ένας ομοϊδεάτης σου Σκορπιός, που όλο με βρίζει γιατί τυγχάνει να τρέφω εμπιστοσύνη στο σινάφι σας.  Αυτοί μου είπε, εάν λογίζονται για άνθρωποι, είναι κρυψίνοι, μυστικοπαθείς, σκοτεινοί και συναισθηματικά αλλοπρόσαλλοι. Δεν είπε κουβέντα για το πόσο σταθεροί σα βράχοι αμετακίνητοι μπορούν να σου σταθούν. Ούτε ότι δεν προδίδουν ποτέ το μυστικό σου.  Αγνόησε πως μπορούν να σου δείχνουν πως υπάρχει ξέφωτο, όταν σε βλέπουν να έχεις πιάσει πάτο και σε πείθουν ότι το να μηδενίζει κανείς είναι η αφορμή για να αναγεννηθεί. Δάσκαλοι είναι οι Σκορπιοί, που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να σου δείξουν, για να πάρεις χαμπάρι το τι γίνεται στον κόσμο γύρω σου.  Συμπέρασμα: ‘Όσα δε φτάνει η αλεπού τα λέει και Σκορπίδια.

Τοξότη

Προσπάθησα πολλές φορές να μπω στην ψυχολογία ενός Τοξότη και να τον μιμηθώ, ιδίως σε κάποιες φάσεις που έβλεπα γύρω μου να βασιλεύει η μιζέρια και η κλ@ψομοuνι@. Κι αν τύχαινε και ήμασταν παρέα, ακόμα και το χάλι μας, μας διασκέδαζε. Τα πιο όμορφα ταξίδια μου πραγματικά ή φανταστικά τα έκανα μαζί σου. Κάποιοι σε λέγανε παρτάλι κι επιπόλαιο. Εγώ όμως έβλεπα στα μάτια σου την ανεμελιά ενός παιδιού που αρνείται να μεγαλώσει. Έβρισκα χαριτωμένα τα σκέρτσα σου, να κάνεις σα το κακομαθημένο, προκειμένου να γίνει το δικό σου. Να κάνεις σαματά, επειδή σου έσπασε το νυχάκι, μετά από το μανικιούρ. Να παραπονιέσαι λέγοντας «εφτά νομά εφτά ψωμιά κι εγώ ο καημένος ένα». Πολλές φορές γελούσες κι εσύ με εκείνα που ξεστόμιζες. Άσε που απέφευγες τους δυσκοίλιους που φύτρωναν γύρω σου, όπως ο διάολος το λιβάνι. Μα τώρα τι σε βρήκε κι άρχισες να μοιάζεις με εκείνους που κορόιδευες; Που χάθηκε ο παλιός και αδιόρθωτα υπέροχος χαρακτήρας σου; Συμπέρασμα: Πριν ζητήσεις να βρεις τις απαντήσεις στους άλλους, χρειάζεται να τα βρεις για αρχή με τον εαυτό σου.

Αιγόκερε

Γενική καθαριότητα, φασίνα απεντόμωση μυοκτονία παρασιτοκτονία, βαθιά απολύμανση και φραγή εισερχομένων τοξικά ανθρώπων, πρέπει να κάνεις το διάστημα αυτό απ τη ζωούλα σου. Να σηκώσεις ψηλά τα μανίκια και να καθαρίσεις από συνθήκες και καταστάσεις που τόλμησαν να ανακόψουν τη δεδομένη επιτυχία σου, μπαίνοντας συσσωρευτικά μπροστά στο διάβα σου.  Ρητά και κατηγορηματικά σου λέει το σύμπαν πως εσύ είσαι φτιαγμένος για να χτίζονται επάνω σου τα θεμέλια της άτιμης της κενωνίας και όχι να ασχολείσαι με τα ψυχολογικά του κάθε πικραμένου, που δεν τα έχει βρει ακόμα με τον εαυτό του. Οπότε που καταλήγουμε; Ξεκίνα να βαράς διαγραφές, πρώτα σε εκείνους που πάτησαν πάνω στα κομπλεξιλίκια και στα απωθημένα σου, στα σύνδρομα που κουβαλούσες γιατί άνθρωπος είσαι κι εσύ, στην επιβεβαίωση που ζητούσες κι έπαιρνες για να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση σου με το λάθος τρόπο.  Γνώρισε κόσμο που να έχει μέσα του «νιάτο» ρε παιδί μου, να είναι ζωντανός και άσε τους δεινόσαυρους στη λήθη και στην παρακμή τους που σου θυμίζουν τη μάνα σου γι αυτό και τους αγάπησες. Συμπέρασμα: Τράβα μπροστά, όχι πίσω, ούτε σημειωτόν.

Υδροχοάρα μου

Επειδή σου αρέσουν τα ομαδικά παιχνίδια και δραστηριοποιείσαι σε χώρους που έχει πολύ πόπολο ρε παιδί μου, Λεοντίζεις μερικές φορές. Ο τύπος από απέναντι που ζηλεύεις για την ψωνάρα που κουβαλά όμως φίλε, (ο Λέοντας) η μόνη απόσταση που μπορεί να δει, είναι από δω και μέχρι την εικόνα του καθρέφτη του. Εσύ είσαι φτιαγμένος να κοιτάς μπροστά. Πανοραμικά. Το βλέμμα σου υπερίπταται, σαν τον ιπτάμενο δίσκο από τη ζώνη του λυκόφωτος. Τι δουλειά έχεις να πας και να μπλέκεσαι με ομαδικές κοινωνικές π@ρτούζες, που δε σου αναγνωρίζουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου; Σε ρωτώ γιατί τελευταία σου έχουν κάνει πολλές στραβές εκεί που τραβιέσαι σα ρομαντικός ιδεολόγος. Σε αμφισβητούν και κάθεσαι και δίνεις εξηγήσεις, ότι δεν είσαι ελέφαντας. Όμως και πάλι κάθεσαι κι αναρωτιέσαι, γιατί αφού ήταν φίλοι σου, τελευταία σου ξηγιούνται σκουλικιάρικα. Γιατί το γκομενάκι επιμένει να σε δέσει χειροπόδαρα για να του αποδείξεις ότι το αγαπάς; Γιατί πας και πέφτεις σε προβληματικές περιπτώσεις, που έχουν διανοητικό επίπεδο κάτω του μηδενός; Συμπέρασμα: Γιατί αν η γιαγιά μου είχε @ρχί: θα ήταν ο παππούς μου. Τόσο απλά.

Ψάρακα

Άντε να φύγει ο Άρης ο π@π@ρης απ το ζώδιό σου στο τέλος της βδομάδας, να ηρεμίσεις λίγο. Όταν έχεις νεύρα μου είσαι ανυπόφορος. Απλά επειδή έχει αναδομήσει ο γκέουλας ο Ερμής, ενίσχυσε τον αριθμό στα ξυπνητήρια σου το πρωί, βάλε υπενθυμίσεις όπου σε παίρνει, έχε το νου σου όταν ψιχαλίζει γιατί δε θα βρέχει πάντοτε και φρόντισε να μη στήσεις στο ραντεβού τον  σπάνιο και πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου. Πρέπει να βρεις που θα χωρέσεις στο φορτωμένο ήδη πρόγραμμά σου και κάποιες στιγμές για να ασχοληθείς μαζί μας. Έχεις κάνει τόσες απουσίες από τον ερωτικό στίβο, που κινδυνεύεις να μείνεις στον τόπο. Και μη ψάξεις να βρεις δικαιολογητικά να τις δικαιολογήσεις, γιατί με αυτά που συνήθως μας ισχυρίζεσαι, κάνεις και την αναπνοή σου να επιβαρύνει τη θέση σου. Τι δεν καταλαβαίνεις; Κάτι ραβασάκια που θα λάβεις, δε θα είναι από τίποτα γκομενικά αλλά από την εφορία, τη ΔΕΗ, την κινητή και ακίνητη τηλεφωνία και κάτι παλιά σπασμένα που ξέχασες να πληρώσεις. Οπότε μην κάνεις χαρά όταν τα δεις, για αλλεπάλληλο sex θα μιλάνε. Συμπέρασμα: Όσο και να κWλοχτυπιέσαι φραπές δε γίνεσαι φρέντο φίλε μου. Σουρεαλιστικό απαύγασμα Ψάρακα.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!