Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 3 Μαρτίου 2020


Κριός

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και η πορεία τους, θα απασχολήσουν τη σκέψη σας, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Ειδικότερα εκείνες, που έχουν φτάσει σε σημείο καμπής και σας προβληματίζουν. Ο έρωτας λοιπόν, δεν μπορεί να παραμείνει έξω από αυτές. Έτσι εάν βρίσκεστε σε ένα δεσμό που έχει δεχτεί κλυδωνισμούς, ίσως τώρα να αποφασίσετε εάν θα τον διατηρήσετε, ή αν θα τον λήξετε,όσο και αν αυτό είναι επώδυνο. Αν πάλι σκέφτεστε μια παλιά σας αγάπη, τώρα η προοπτική μιας επανασύνδεσης, ίσως σας γίνει πιο ξεκάθαρη. Αν είστε μόνοι αναρωτηθείτε το γιατί.

Ταύρος

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια θα κινηθείτε τις ημέρες αυτές και ίσως από ερωτικής άποψης να γίνετε περισσότερο δραστήριοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δεχτείτε το θαυμασμό αλλά και ερωτικές εξομολογήσεις, από κάποιους ανθρώπους που δεν θα πιστεύατε ποτέ, ότι θα σας ανοίγονταν με τέτοιο τρόπο. Ο έρωτας έχει αποφασίσει να σας αιφνιδιάσει και θα το κάνει, είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Ειδικά, εάν εσείς  πάρετε  μία τέτοια πρωτοβουλία, τότε θα δείτε πως ο ερωτικός σας τρόπος ανταποκρίνεται. Είστε έτοιμοι γι αυτό;

Δίδυμοι

Μερικές φορές ακόμα και ο έρωτας, χρειάζεται “μέσον”. Ναι, μη γελάτε ισχύει. Έτσι λοιπόν, εάν την καρδιά και τη σκέψη σας την έχει κλέψει ένα πλάσμα που δεν τολμάτε να το προσεγγίσετε, τότε ένας φίλος ή ένας κοινός γνωστός σας, ίσως σας βοηθήσει να τα καταφέρετε καλύτερα. Στην αντίθετη περίπτωση, δεν αποκλείεται να κάνετε μία γνωριμία τις μέρες αυτές, μέσω ενός άλλου προσώπου, που μπορεί να σχετίζεται με το εργασιακό σας περιβάλλον, ή το φιλικό που να εμπεριέχει και το ερωτικό κίνητρο. Στοχοποιείστε, ή στοχοποιείτε τον επόμενο σας έρωτα κι αυτό σας βάζει σε άλλη διαδικασία.

Καρκίνος

Σε λίγο καιρό έρχεται η Άνοιξη και εσείς είστε λίγο πριν αφυπνιστείτε ερωτικά. Όσο και αν αντιστέκεστε σε κάτι τέτοιο, γιατί ακόμα έχετε μέσα σας πληγές από το παρελθόν, οι αντιστάσεις σας θα δοκιμαστούν και να το ξέρετε. Άλλωστε ήδη λογικά θα έχετε διαπιστώσει, ότι αρέσετε και ότι τραβάτε την προσοχή, όπου και αν βρεθείτε. Έτσι λοιπόν θα πολιορκηθείτε ερωτικά και σε μερικές των περιπτώσεων,θα δοκιμάσετε την επιμονή κάποιων ανθρώπων να σας κατακτήσουν, ακόμα και αν γνωρίζουν πως βρίσκεστε σε μια μία μόνιμη σχέση, ή έχετε μόλις βγει από αυτή. Σκεφτείτε το .

Λέων

Αφυπνιστείτε εκ νέου ερωτικά, όσο και αν τα περιθώρια που έχετε στο να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν είναι περιορισμένα. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση που έχει υποστεί κλυδωνισμούς το τελευταίο διάστημα, λόγω της απουσίας σας, γυρίστε προς το σύντροφό σας γιατί έχει ανάγκη τη δοτική σας αγκαλιά. Η δουλειά η καριέρα και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν αλλά σίγουρα δε σας δίνουν και την έμπνευση που χρειάζεστε για να κατακτάτε ένα-ένα τους στόχους σας. Ο έρωτας όμως έχει να σας δώσει μία άλλη αίσθηση επιτυχίας. Ανακαλύψτε τον και γρήγορα.

Παρθένος

Ο έρωτας εμπεριέχει ως ένα σημείο και το παραμύθι, που καμιά φορά ακόμα και εσάς που διαθέτετε τακτοποιημένη σκέψη, χρειάζεται να σας το θυμίσει. Να σας θυμίσει πως πρέπει να το ζήσετε. Οι ημέρες αυτές, έχουν για σας αρκετές δόσεις παραμυθίας και ερωτισμού. Λίγο εάν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη θα το διαπιστώσετε, ή το διαπιστώνετε ήδη. Όμως για να πάρουμε και το μέρος της λογικής, να θυμάστε αυτό που λέγεται αιώνες τώρα, το “μέτρον άριστον”. Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί πειρασμοί που θα θελήσουν να κάμψουν τις αντιστάσεις σας. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε λοιπόν.

Ζυγός

Ο έρωτας δεν προγραμματίζεται κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεται καλά. Ούτε διέπεται από κοινωνικούς κανόνες, αφού κάτι τέτοιοι μπορεί να παραβιαστούν, όταν το ερωτικό πάθος κυριεύει τη λογική. Βρίσκεστε λοιπόν σε μια φάση της ζωής σας, που θέλετε να ταράξετε τα νερά της ερωτικής σας ζωής από τη μία μεριά αλλά και να έχετε σταθερότητα από την άλλη. Για το πρώτο δεν υπάρχει αμφιβολία πως εάν το βάλετε σκοπό θα το επιτύχετε, για την “σταθερότητα” όμως, χρειάζεται πολλή κουβέντα προς το παρόν. Περάστε όμορφα λοιπόν χωρίς να σκέφτεστε κανένα αύριο προς το παρόν.

Σκορπιός

Αν κάποιοι ψάχνουν αυτό το “κάτι άλλο” προκειμένου να αναταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής τους ζωής, εσείς δεν έχετε παρά να αφεθείτε σε κάτι τέτοιο και θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε. Ο έρωτας σας βάζει σημάδι να σας αιφνιδιάσει ακόμα κι εσάς που προτιμάτε την ησυχία σας. Εσείς μάλιστα θα γίνετε οι πρώτοι του στόχοι. Από την άλλη μεριά, ίσως βρεθείτε προ μίας εκπλήξεως, όταν το πρόσωπο του κολλητού ή της κολλητής σας, μεταλλαχθεί σε ερωτικό πολιορκητή της καρδιάς σας. Ή μία φιλία του κάποτε γυρίσει σήμερα και αλλάξει το σενάριο στους ρόλους της.

Τοξότης

Πολλά απωθημένα μέσα σας και μια εσωτερική καταπίεση βγαίνουν με τρόπους έντονους τις μέρες αυτές. Μπορείτε να αντέξετε και να αντιμετωπίσετε θέματα στην καθημερινότητα που χρειάζονται περικοπές, στον έρωτα όμως από δω και στο εξής, δε θα κάνετε κανένα συμβιβασμό. Έτσι λοιπόν εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, που για αρκετό χρονικό διάστημα έπεσε στην πλαδαρότητα, θα βρείτε τρόπους να την αναταράξετε ακόμα κι αν φτάσετε σε επικίνδυνα σημεία δοκιμάζοντας τις αντοχές της. Εάν είστε μόνοι, περιστασιακά φλερτ ή ασκήσεις ερωτικής επιβεβαίωσης θα είναι σε καθημερινότητα.

Αιγόκερως

Το ότι γοητεύετε είναι κάτι που το γνωρίζετε, είτε συμβαίνει μέσα σε όποιον κοινωνικό χώρο κι αν παρευρεθείτε, είτε στο εργασιακό και φιλικό σας περιβάλλον. Ξεχωρίζετε για την ποιότητα του χαρακτήρα σας, το φέρσιμό σας, τους τρόπους σας που σας κάνουν ακαταμάχητους. Με αυτά τα όπλα λοιπόν τις ημέρες αυτές, δύσκολο να σας αντισταθεί και το πιο απόρθητο ερωτικό κάστρο. Εάν αποφασίσετε να κυνηγήσετε την ερωτική σας τύχη, να ξέρετε πως είναι με το μέρος σας. Προσοχή όμως εσείς οι δεσμευμένοι, υπάρχουν πολλοί πειρασμοί εκεί έξω με  σκοπό να σας προκαλέσουν…

Υδροχόος

Αποζητάτε τη συναισθηματική σταθερότητα, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε υποδύεστε τους ελεύθερους σκοπευτές στον έρωτα και αυτό, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δε σας δίνετε με τον τρόπο που θα νιώθατε καλυμμένοι. Σήμερα εάν αρχίσετε την ημέρα σας με κατήφεια, πιθανά αυτός να είναι ο λόγος που σας μπλοκάρει. Σε οποιαδήποτε προσωπική κατάσταση κι αν είστε, το ανικανοποίητο συναίσθημα θα είναι έντονο και πεσιμιστικό. Κοιτάξτε όμως έξω. Έρχεται η Άνοιξη και η αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα. Μην το βάζετε λοιπόν κάτω. Αισιοδοξήτε.

Ιχθύς

Η παραπάνω δουλειά και οι υποχρεώσεις, θα περιορίσουν τον ελεύθερό σας χρόνο και δε θα μπορέσετε να κάνετε σήμερα, εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν λόγω του φόρτου εργασίας και καθηκόντων που έχετε να σας προκαλέσει εκνευρισμό και να ξεσπάσετε στον άνθρωπό σας άδικα. Προσπαθήστε να γίνετε πιο υποχωρητικοί. Εάν είστε μόνοι, πέσατε με τα μούτρα στη δουλειά και την καριέρα και ίσως να μην έχετε καταλάβει, ότι στο περιβάλλον σας, υπάρχει μια ψυχή που σας σκέφτεται ερωτικά. Για ψάξτε το λοιπόν να δούμε.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!