Ο Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στις 04/03  θα επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου και μέχρι τις 09/03  θα φτάσει στην 28ο 15’ όπου θα μπει σε στάση και στις 10/03 θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή πορεία από την 28ο 12’ ενώ  στις 16/3 θα κάνει και πάλι την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, ωθώντας τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των τελευταίων ημερών καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να επανεξετάσουν τα θέματα που τους είχαν απασχολήσει στις αρχές του προηγούμενου μήνα, να προχωρήσουν σε αναθεωρήσεις και να δώσουν οριστικές λύσεις σε αυτά.

Με την επιστροφή του στο ζώδιο του Υδροχόου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε αυτό η μοναδική όψη που θα σχηματίσει είναι :

  • Στις 04/03 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη (29ο 44’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους.

Κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου οι τομείς που θα ξανά απασχολήσουν  τους εκπροσώπους των 12 ζωδίων είναι:

ΚΡΙΟΣ

Την πιο κοινωνική σας πλευρά θα βγάλετε στην επιφάνεια εσείς οι Κριοί. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά θα σας κάνει και πάλι εξωστρεφείς και κοινωνικούς, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα θέματα που αφορούν την καριέρας σας θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Ταύροι. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε συζητήσεις που θεωρούσατε ότι είχαν ολοκληρωθεί, ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας είναι πιθανό να έχετε αυτές τις ημέρες νέα από μια συνέντευξη που είχατε περάσει τον προηγούμενο μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόνο χαρούμενοι μπορεί να είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι  Δίδυμοι. Η επιστροφή  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη φορά σε λεπτομέρειες που πιθανό να θεωρούσατε ότι δεν είναι σημαντικές. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να χρειαστεί να αναβάλετε ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας συνεργασίες θα ασχοληθείτε εσείς οι Καρκίνοι . Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας οικονομικής συνεργασίας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να δώσετε ένα τέλος σε ορισμένες από αυτές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συζητήσετε με τον / την ερωτικό/η σας σύντροφο θέματα που σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα αναζωπυρώσει συζητήσεις τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας που θεωρούσατε ότι είχατε κλείσει. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική να ξεκινήσετε μια συνεργασία με ένα παλιό σας συνεργάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρακτικές λύσεις θα κληθείτε να βρείτε εσείς οι Παρθένοι . Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε άμεσες και πρακτικές λύσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ καλό θα ήταν να κλείσετε τα αυτιά σας στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο και πάλι θα επιστρέψει στα χείλη σας. Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας και αν χρειαστεί να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση του. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αναζωπυρώσει το φλερτ με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά θα βρεθούν τα θέματα του σπιτιού σας. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας καθώς και της ακίνητης σας περιουσίας και στα οποία δεν είχατε δώσει οριστικές λύσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά μονότονη θα είναι η καθημερινή σας ζωή . Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στο πρόγραμμα της καθημερινής σας ζωής αφού είναι πιθανό να υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις σε ότι είχατε προγραμματίσει, ενώ, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και σε θέματα επικοινωνίας.  Επίσης, εάν χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι μην ξεχάσετε πρώτα να πάτε για service το μεταφορικό σας μέσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ψύχραιμοι θα πρέπει να φανείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής, στην υπογραφή μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Μην εκνευρίζεστε γιατί θα σας δώσει το χρόνο να δείτε πράγματα και να διορθώσετε αν χρειαστεί κάποιους όρους προς όφελος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά πράγματα έχετε μέσα στο μυαλό σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο σας θα βοηθήσει να ξαναδείτε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναθεωρήσετε αρκετά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να φιλτράρετε τις σκέψεις σας πριν τις εκφράσετε.

ΙΧΘΥΣ

Ένα βήμα πίσω θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες . Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε με πιο μυστικό τρόπο και να κρατήσετε επτασφράγιστα τα μυστικά σας . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα επανεξετάσετε την σχέση σας με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν  και η απόφαση που θα πάρετε εάν μείνει στη ζωή σας ή αν φύγει θα είναι οριστική.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u