Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 31 Μαρτίου 2020


Κριός

Είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια σχέση που αισθάνεστε ότι δοκιμάζεται και δεν αποδίδει σε ότι αφορά τη συναισθηματική κάλυψη που σας παρέχει, με εκείνο που χρειάζεται να τα βάλετε, είναι το παρελθόν και οι εμπλοκές που σας προκαλεί. Είναι δραματικό τις ημέρες που ζούμε, με τόση μοναξιά γύρω μας, να μην έχετε μια αγκαλιά, ή έναν άνθρωπο που να σας σκέφτεται. Αλλάξτε το λοιπόν, ρίχνοντας το βάρος σας στην καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας. Κάντε μικρές έξυπνες λεκτικές εκπλήξεις και προκλήσεις στον άνθρωπο που θα σας ενδιαφέρει. Το κόλπο πιάνει.

Ταύρος

Τελικά έπρεπε να έρθουν έτσι τα πράγματα σε κατάσταση περιορισμών, για να γεννηθεί μέσα σας η ανυπέρβλητη ανάγκη να τα αλλάξετε όλα στη ζωή σας. Κι εδώ ο έρωτας να ξέρετε, θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Θα έρθει για να σας αποδιοργανώσει τη σκέψη, να σας δώσει την έμπνευση να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Τον επόμενο καιρό, μπαίνετε στην ερωτική αρένα περισσότερο μάχιμοι και αποφασιστικοί, στο να κερδίσετε το κομμάτι που πραγματικά σας αξίζει. Αν ανάμεσα στις ερωτικές προκλήσεις, είναι και ένα πρόσωπο από το παρελθόν, στείλτε σήμερα κιόλας ένα μήνυμα.

Δίδυμοι

Επικοινωνία και δημιουργικότητα, είναι τα μεγάλα σας προτερήματα κι έτσι όσο και αν οι συνθήκες και οι καταστάσεις σας περιορίζουν, εσείς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα βρείτε τους τρόπους να επικοινωνήσετε με το άτομο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Κι αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο στον ερωτικό σας ορίζοντα, μην εκπλαγείτε, εάν δείτε ότι ο έρωτας θα ξεπηδήσει, μέσα από μία ήδη υπάρχουσα φιλία. Έτσι λοιπόν ορατό είναι το ενδεχόμενο να σας έρθει ένα μήνυμα από την άλλη πλευρά και να το θυμηθείτε, πως θα έχει μάλιστα ερωτική χροιά.

Καρκίνος

Η αίσθηση να ικανοποιήσετε διάφορες επιθυμίες σας θα είναι εντονότερη το διάστημα αυτό. Αντιδράτε σε ότι σας καταπιέζει και ψάχνετε διεξόδους εκεί, που άλλοτε δεν θα το τολμούσατε. Ο έρωτας μπορεί να λειτουργήσει εμψυχωτικά και να σας κάνει να αισθανθείτε ότι μπορείτε μαζί του να εξασφαλίσετε μία συναρπαστική απόδραση. Προσέξτε μόνο μην επενδύσετε συναισθηματικά σε κάποιον άνθρωπο που είναι καλός για το τώρα και όχι για το μέλλον. Άλλωστε από την εμπειρία σας γνωρίζετε πλέον, ότι δε χρειάζεται να σπαταλάτε παραπάνω συναίσθημα από όσο παίρνετε για αρχή.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση και η διάθεση να ορίζετε εσείς την πορεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων δε σας λείπει. Σήμερα όμως ειδικά εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, μπορεί να φανείτε απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, περισσότερο απόλυτοι και σε μερικές των περιπτώσεων αυταρχικοί. Αυτό όμως λίγο αργότερα μπορεί να φέρει μια ένταση που δεν θα ωφελήσει σίγουρα τη σχέση σας. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως υποτιμήσετε τα αισθήματα κάποιου ανθρώπου που θα σας εκφράσει τον έρωτά του. Όμως ίσως κάνετε λάθος, γιατί καλλιεργούνται καιρό.

Παρθένος

Λίγο παραπάνω σημασία θα χρειαστεί να δώσετε σε θεματάκια υγείας και καλής φυσικής κατάστασης, αφού διατροφικές ατασθαλίες και κάποιες καταχρήσεις βλαπτικές, ίσως σας βάλουν στη διαδικασία, να σκεφτείτε πολύ καλά, τη διακοπή τους. Η εξωτερική σας εμφάνιση χρειάζεται ανανέωση αλλά πρώτα πρέπει να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας. Να πείτε ξεκάθαρα ποια είναι τα “θέλω” σας και πως μπορείτε να του τα προσφέρετε. Ο έρωτας είναι ικανός να σας δώσει τη δύναμη και τη θέληση να υπερπηδήσετε όλα τα εμπόδια που σας βάζει η καθημερινότητα. Δοκιμάστε τον…

Ζυγός

Εκείνο που σας κάνει ακαταμάχητους ερωτικά, είναι οι ευαισθησίες σας και η εκδήλωσή τους στη συμπεριφορά σας. Να θυμάστε ότι στους καιρούς που ζούμε, το να είναι κάποιος ευαισθητοποιημένος στα προβλήματα του άλλου και να νοιάζεται για αυτόν, σίγουρα είναι μια παρακαταθήκη που θα μετρήσει στο μέλλον. Επικοινωνήστε με την καρδιά σας, είτε μέσω μηνυμάτων, διαδικτύου, βρέστε τους τρόπους και κερδίστε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Κι αν τον έχετε δίπλα σας, πάρτε τον μια αγκαλιά και δώστε του την αίσθηση της ασφάλειας. Σίγουρα είναι ένα ταλέντο σας αυτό.

Σκορπιός

Η ευκαιρία να αλλάξει το ερωτικό τοπίο της ζωής σας, θα σας δοθεί,αρκεί να φανείτε δεκτικοί στις αλλαγές και στις αναθεωρήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε, ως προς τις ερωτικές σας τακτικές. Εάν υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σας, που κάτι πήγε να εξελιχθεί ερωτικά αλλά υπήρξε μία παρεξήγηση μεταξύ σας, κάτι που δεν σας επέτρεψε να συνεχίσετε μαζί του αυτή τη σχέση, βάλετε στην άκρη τους εγωισμούς και κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του. Άλλωστε πολλά από αυτά που ξέραμε δεν υπάρχουν μετά την περίοδο των περιορισμών που διάγουμε.

Τοξότης

Θεωρήστε σήμερα τυχερή την ημέρα στο να ποντάρετε στην ερωτική σας τύχη, αφού θα βρίσκεται με το μέρος σας. Σε εποχές απομόνωσης και κατήφειας, ο θετικός σας λόγος και η σκέψη, μπορούν να γίνουν κλειδάκια και να ανοίξουν και την πιο συντηρητική καρδιά. Ναι θα μπορέσετε να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γιατί θα έχετε ερωτική ρέντα ικανή να κάμψει τις αντιστάσεις του. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε μαζί του, είτε μέσω του διαδικτύου, με μηνύματα ή σκανδαλιάρικα τηλεφωνήματα. Μην αφήνετε  ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες .

Αιγόκερως

Εάν το διάστημα αυτό στη ζωή σας, “παίζει” ένας έρωτας κρυφός, είτε γιατί ακόμα δεν έχετε αποφασίσει πως θα πορευτείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε γιατί θα πρόκειται για μία παράλληλα σχέση, καλό θα ήταν να την περιφρουρήσετε. Προστατέψτε τον εαυτό σας από αποκαλύψεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και όσο κι αν ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβεται, κρύψτε τον έρωτα αυτό από πολλούς αδιάκριτους. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, για προσέξτε λιγάκι τα ερωτικά παραστρατήματα, είτε τα δικά σας, είτε του συντρόφου σας. Δείτε το.

Υδροχόος

Με τον εαυτό σας και κατ επέκτασιν με το συναισθηματικό σας κόσμο πρέπει να τα βρείτε τις μέρες αυτές. Δεν αρκεί να λέτε πως ξέρετε τι σας συμβαίνει, τι σας αρέσει ή  τι όχι και στην προσωπική σας ζωή, τα πράγματα δεν πηγαίνουν με τον τρόπο που θα τα επιθυμούσατε. Η διαίσθησή σας, σας είχε στείλει καιρό τα μηνύματα πως χρειάζεται να κάνετε κάποιες παρεμβάσεις, με άλλη τακτική. Ούτε με νεύρα και ξεσπάσματα, ούτε με απολυτοσύνη. Άρα εξετάζεται ο έρωτας εκ νέου  και τραβάτε γραμμή για να βγάλετε πλέον συμπεράσματα. Ειδικά όσοι έχετε βρει το τέλμα στη σχέση σας. Σκεφτείτε το.

Ιχθύς

Μη σας πιάνει πανικός, όταν το πρόγραμμά σας χαλάει μετατρέπεται ή παραμένει σε κατάσταση ανακατατάξεων, ειδικά τώρα που οι καιροί που ζούμε δεν εγγυούνται τη σταθερότητα πουθενά. Ή αν αντιμετωπίζετε εργασιακή αστάθεια, μην μεταφέρετε την κατάσταση αυτή, στο σπίτι και στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η ερωτική σας ζωή, ίσως να επηρεαστεί τις μέρες αυτές. Κάντε όμως τις παρεμβάσεις σας, ώστε να μην επιβραδυνθεί η διάρκειά της εξέλιξης στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, το ερωτικό κυνήγι ίσως περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όμως εάν δε σας εμπνέει ο έρωτας, τότε ποιος ;

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!