Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/10 – 8/10/2023


Τον 2ο μήνα του φθινοπώρου θα υποδεχτούμε αυτή την εβδομάδα, ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που από το ξεκίνημα του δεν θα βαρεθούμε καθόλου, καθώς είναι γεμάτος σημαντικά πλανητικά γεγονότα. Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο, αυτός θα ήταν προσοχή, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της όπου υπάρχει πολύ έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης, ενώ στην συνέχεια κερδισμένοι θα είναι όσοι είναι με το μέρος του νικητή.

Η μοναδική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας,  και θα είναι η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, ο  οποίος θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο διπλωμάτες και διαλλακτικοί στη επικοινωνία μας.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή και αυτή θα έχει ο Ερμής, ο οποίος πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου θα βρεθεί απέναντι, σχηματίζοντας όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα κυριαρχεί το στοιχείο της εξαπάτησης, ενώ στα  μέσα της εβδομάδας, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα μας και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα των συνομιλητών μας.

Στα τέλη της εβδομάδας είναι πιθανόν να γίνουμε μάρτυρες δυσάρεστων καταστάσεων, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικό τέλος, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Πιο τυχερά αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της  Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Τα μάτια τους δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ σε οριστικά ξεκαθαρίσματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 01/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Δήμητρα από το ζώδιο του Σκορπιού, θα ωθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών, να ζητήσουν με πράξεις και όχι με λόγια, την επιβεβαίωση των συναισθημάτων, των αγαπημένων τους προσώπων. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Δευτέρα 02/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα βγάλει στην επιφάνεια την χαρούμενη και θετική πλευρά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά όμως, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα ώστε να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης, ή να μην χάσουν αντικείμενα εξαιτίας της έλλειψης προσοχής, ενώ οι αναβολές που μπορεί να υπάρξουν στο πρόγραμμα της ημέρας είναι πιθανόν να τους εκνευρίσουν.

Την Τρίτη 03/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις εκφραστικές τους ικανότητες και θα τους βοηθήσει να μείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Άλλωστε αυτοί έχουν και την τύχη με το μέρος τους, αφού η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, λειτουργεί θετικά, καθώς ενισχύει την παρατηρητικότητα τους και τους βοηθάει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει πίσω από την πλάτη τους.

Την Τετάρτη 04/10

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, θα γεμίσει με ενέργεια και θα βοηθήσει να ξαναβρούν τις συναισθηματικές τους ισορροπίες τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 05/10

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό, θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και την ανάγκη για δράση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως, πλανητικό γεγονός της ημέρας, είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία θα μας ωθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε ώστε να γίνουμε πιο διπλωμάτες και ευέλικτοι.

Την Παρασκευή 06/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, και αυτό γιατί σε ότι και αν κάνουν θα έχουν την τάση να βλέπουν εμπόδια.

Το Σάββατο 07/10

Οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού και αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε επιθετικές συμπεριφορές, για τις οποίες μπορεί να μετανιώσουν,  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 08/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα επαναφέρει το χαμόγελο και τη καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε πράξεις εκδίκησης με δυσάρεστα αποτελέσματα και οριστικά ξεκαθαρίσματα, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι :

Δεν πιστεύω στα ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις, αντίθετα προσπαθώ να ανακαλύψω τι κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα, ενώ δεν φοβάμαι τα ξεκαθαρίσματα τα οποία θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ και να προχωρήσω, χωρίς θυμό.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ένα δημιουργικό μήνα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!