Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/3 – 8/3/2020


Με χαμόγελο και πολύ καλή διάθεση θα κάνει την είσοδο του ο πρώτος μήνας της άνοιξης, ένας μήνας στον οποίο έχουμε ουσιαστικά το ξύπνημα της φύσης. Και αυτό αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αφού, αυτή η εβδομάδα είναι πλούσια σε πλανητικές αλλαγές και πλανητικές όψεις.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής , συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία, θα επιστρέψει για λίγες ημέρες στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο, όπου θα παραμείνει για όλο το μήνα, γλυκαίνοντας με αυτό τον τρόπο τις διαθέσεις του Άρη, ο οποίος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερω, όχι μόνο πιέζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά συνεχίζει να τους ωθεί σε αλλαγές ενεργοποιώντας τις εκλείψεις που έχουν προηγηθεί στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω.

Από την άλλη πλευρά, εκτός από τη όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο η οποία είναι πιεστική σε συναισθηματικό επίπεδο, οι υπόλοιπες θα μας προσφέρουν γλυκές στιγμές.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), χαρούμενοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ αρκετά πιεσμένοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 01/03 οι θετικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα βοηθήσουν τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) να σταθεροποιήσουν τα σχέδια τους. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Δευτέρα 02/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 03/03 από την μια πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα αναγκάσει του εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να λειτουργήσουν με ψυχρή λογική και όχι με συναίσθημα, ενώ την ίδια ημέρα η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα επαναφέρει στο επίκεντρο της προσοχής των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) θέματα στα οποία δεν είχαν δώσει οριστικές λύσεις.

Την Τετάρτη 04/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να εκφραστούν.

Την Πέμπτη 05/03 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ταύρο, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς τόσο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), όσο και για τα ζώδια υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική και τις οικονομικές τους υποθέσεις.

Την Παρασκευή 06/03 η Σελήνη, μέχρι νωρίς το απόγευμα, συνεχίζοντας το ταξίδι της στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιούς, Ιχθύες).

Το Σάββατο 07/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες).

Ενώ την Κυριακή 08/03, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να οραματιστούν το μέλλον τους.

Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό υπόσχεται ότι θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες ή κεραυνοβόλους έρωτες στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Το μήνυμα της πρώτης εβδομάδας της άνοιξης:

Δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να ξαναδούμε τις υποθέσεις από το παρελθόν τις οποίες δεν είχαμε κλείσει, ενώ από την άλλη πλευρά, ήρθε η στιγμή να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να δεχτεί με χαρά τις νέες προκλήσεις οι οποίες θα μας ανανεώσουν.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα καταπληκτικό μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u