Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Όταν ο έρωτας γίνεται εξάρτηση !!!


Ο έλεγχος πάει μαζί με την αγάπη και τον έρωτα, και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ανάγκη. Ερωτήματα και συμπεριφορές που άλλοτε εκφράζονται με έντονο τρόπο οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα και άλλες φορές μπορεί να οδηγήσουν στην αναγέννηση μιας σχέσης μέσα από τις στάχτες της.

Για όλα αυτά είναι υπεύθυνη η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα η οποία ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει μας παρασύρει σε ανάλογες συμπεριφορές.

Στις 28/02 η συνάντηση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 14’) σε όψη τετραγώνου, θα μας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας όπου θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ποιος είναι το αφεντικό, θα ανεβάσει το ερωτικό βαρόμετρο στα ύψη αφού θα μας παρασύρει σε στιγμές όπου το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι το πάθος, είναι πιθανό να φέρει στη ζωή μας ένα μοιραίο έρωτα, ωθώντας μας παράλληλα στην λήξη σχέσεων οι οποίες έχουν πάψει να μας προσφέρουν χαρά.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η πρόθεση σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι να δείξετε ποιος είναι ο αρχηγός, γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα διστάσετε να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο των προσωπικών σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών, θα πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι ότι αυτό μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία σας να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των δικών σας ανθρώπων είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες. Και θα το κάνετε με επιτυχία αφού θα καταφέρετε να κινηθείτε ευέλικτα και πιο μυστικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ζήσετε πολύ έντονες ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι, και φυσικά για άλλη μια φορά θα είστε η ψυχή της παρέας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε ή αν χρειαστεί να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία αισθάνεστε ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβληματισμένοι με τις σχέσεις σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Αρκετοί από εσάς νιώθετε ότι ο/η αγαπημένος σας έχει δημιουργήσει ένα κλοιό γύρω από εσάς, ενώ άλλοι νιώθετε ότι οι συνεργάτες σας γνωρίζουν παραπάνω πράγματα από ότι πρέπει και φοβάστε ότι μπορεί να σας εκμεταλλευτούν.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναβάλετε την ευθύνη που σας αναλογεί μιας και εσείς είστε αυτοί που επιτρέψατε να συμβεί.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σας να αποδείξετε στους συναδέλφους σας ότι αξίζετε είναι πιθανό να σας κάνει να τους συμπεριφέρεστε αυταρχικά. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο καλός αρχηγός είναι αυτός που εμπνέει και όχι αυτός που φοβίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι, και αυτό γιατί από τη μια πλευρά έχετε κατανοήσει την δύναμη που κρύβεται μέσα σας και γιατί από την άλλη πλευρά είστε έτοιμοι να διώξετε από τη ζωή σας κάθε τι τοξικό και να μεταμορφωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι για εσάς τους Ζυγούς είναι πως πίσω  από το γλυκό σας χαμόγελο και τους διπλωματικούς σας ελιγμούς, κρύβεται μια ισχυρή προσωπικότητα η οποία για να διατηρήσει την φαινομενική ηρεμία στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω δεν θα διστάσει να χειραγωγήσει τους αγαπημένους της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητα σας να ελέγχετε και να επηρεάζετε τις αποφάσεις των γύρω σας είναι γνωστή. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα για να περάσετε τις απόψεις σας τόσο στους φίλους όσο και στους συναδέλφους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας αυτή τη χρονική περίοδο παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας. Γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε να αφήσετε το πάθος να σας παρασύρει, προσοχή όμως γιατί ο έρωτας και το πάθος που νιώθετε για ένα άτομο να μετατραπεί σε συναισθηματική αιχμαλωσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως και η εξουσία πάνε παρέα. Αυτό σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες δεν θα διστάσετε να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους αλλά και στην οικογένεια σας ποιος είναι αυτός που έχει την ευθύνη και παίρνει τις αποφάσεις στα θέματα του σπιτιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αυτό που μάθατε πολύ καλά είναι να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όποιος σας πλησιάζει και προσπαθεί να σας βοηθήσει να τον αντιμετωπίζετε καχύποπτα.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Τι εννοούμε με αυτό, στην προσπάθεια σας να βοηθήσετε ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να δημιουργηθεί μεταξύ σας μια σχέση οικονομικής και συναισθηματικής  εξάρτησης.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u