Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!


Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε αυτό καταλυτικό ρόλο παίζει, εκτός από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων  η οποία ενισχύσει την διάθεση μας να ονειρευτούμε, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει στον Παρορμητικό Σταυρό η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερου (18ο 21’).

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η υπερβολή, γι’ αυτό και αυτό που θα παρατηρήσουμε γύρω μας είναι επιπόλαιες συμπεριφορές ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν είτε σε ερωτικά σκάνδαλα είτε στη δημιουργία υπερβολικών προσδοκιών, να προχωρήσουμε σε  άσκοπες σπατάλες ή περιττά έξοδα σε ότι αφορά την εμφάνιση μας με σκοπό  να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, ή να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και να παρασυρθούμε σε διατροφικές κραιπάλες οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να πάρουμε βάρος.

Η όψη τετραγώνου  Δία – Αφροδίτης  θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του  Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας έχει ανεβάσει τις μετοχές σας στα ύψη. Αυτό όμως αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού θα σας παρασύρει σε ερωτικά μπερδέματα και επιπόλαιες συμπεριφορές οι οποίες μπορεί να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε μεγάλα κέφια βρίσκεται η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία είναι πιθανό να σας ωθήσει σε υπερβολικές εκτιμήσεις σε ότι αφορά τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια με αποτέλεσμα να μην δείτε τις πραγματικές τους διαστάσεις. Επίσης σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με ανωριμότητα στον /στην ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας και να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες με σκοπό να τραβήξετε την προσοχή ατόμων που τώρα γνωρίσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την δημόσια εικόνα σας προσπαθείτε να βελτιώσετε εσείς οι Καρκίνοι. Ωστόσο στην προσπάθεια σας αυτή, καλό είναι να μην ξεχάσετε τους φίλους και τους συνεργάτες που μέχρι τώρα σας στηρίξανε. Επίσης, ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε και με τις ερωτικές περιπέτειες μέσα από το χώρο της εργασίας σας γιατί εάν αποκαλυφθούν το αποτέλεσμα θα είναι να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΛΕΩΝ

Υπερβολικά αισιόδοξοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Τα καλά σχόλια που έχετε πάρει από τους προϊσταμένους σας και η αυτοπεποίθηση που αισθάνεστε είναι πιθανό να σας κάνουν να μην δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες ενός επαγγελματικού σχεδίου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα συνάδελφο σας κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές και ερωτικές της χρονιάς για εσάς τους Παρθένους. Προσοχή όμως, γιατί η έντονη ερωτική σας διάθεση μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές σε ότι αφορά τις απολαύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά τόσο με τους αγαπημένους σας όσο και με τους συνεργάτες σας είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε εκμυστηρεύσεις τις οποίες μπορεί μετά να εκμεταλλευτούν σε βάρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε διατροφικές κραιπάλες είναι πιθανό να παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Και μπορεί να έχετε ανάγκη να αφεθείτε, ωστόσο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι αυτό θα αναγκαστείτε να το πληρώσετε τις επόμενες ημέρες με ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας αυτές τις ημέρες παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε και να ευχαριστήσετε το ερωτικό σας ταίρι είναι πιθανό να κάνετε περισσότερα έξοδα από όσα αντέχει πραγματικά η τσέπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας , έχει κάνει αρκετά πιο εύκολη τη ζωή σας. Αυτή η ευκολία όμως είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές με αποτέλεσμα να χάσετε την αίσθηση του μέτρου για την οποία και είστε γνωστοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά νωθροί είναι πιθανό να αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φανείτε ασυνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να εκτεθείτε τόσο στην δουλειά σας όσο και στους φίλους σας, έστω και αν στο τέλος σας συγχωρέσουν.

ΙΧΘΥΣ

Πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα έχετε γνωρίσει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Στην προσπάθεια σας να έρθετε πιο κοντά τους και να σας αποδεχτούν είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές με αποτέλεσμα στο τέλος να νιώσετε ότι σας έχουν εκμεταλλευτεί.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Άρη-Κρόνου, Όταν ο περιορισμός λειτουργεί προστατευτικά !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη που κυριαρχεί στην ζωή μας αυτές τις ημέρες, εκτός από τον περιορισμό, είναι ...

Ο Άρης στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αίσθημα πίεσης  που όλοι μας νιώθαμε, από τον πλανητικό συνωστισμό που υπήρχε τ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Οι προσωπικές σχέσεις ανανεώνονται !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η θετική νότα που δημιουργεί αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου εν ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, Μια αχτίδα αισιοδοξίας …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε αυτή την ιδιαίτερη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε είναι πολύ σημαντικές ...

Νέα Σελήνη στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πρώτη Νέα Σελήνη της άνοιξης πραγματοποιείται στις 24/03 στις 11:28 π.μ. σε ένα ιδιαίτ ...

Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, Η δύναμη της αναγέννησης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που μας βοηθάει να προχωράμε και να εξελισσόμαστε είναι η σκληρή δουλειά και ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u