Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!


Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, είναι ο Ουρανός, ο οποίος μας προκαλεί άλλες φορές με ευχάριστο και άλλες με λίγο πιο έντονο τρόπο να βγούμε από την αδράνεια.

Στις 22/02, λίγες ώρες πριν την Νέα Σελήνη του μήνα, ο Ουρανός θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ήλιο (3ο 25’). Μια όψη που μας λέει ότι η αλλαγή , οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στην ζωή μας είναι καλοδεχούμενες.

Έτσι κάτω από την επιρροή της είναι πιθανό να αναθεωρήσουμε αρκετές από τις απόψεις ή τις αποφάσεις μας, να βρούμε πρωτότυπους τρόπους επικοινωνίας, ενώ θα μας προσελκύσουν άτομα τα οποία έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής από την δική μας με αποτέλεσμα αυτή η συνύπαρξη να μας βοηθήσει να πάμε ένα βήμα παρακάτω, βέβαια αυτή η ξαφνική αλλαγή μπορεί να φανεί παράξενη στα μάτια των δικών μας ανθρώπων, αλλά δεν πειράζει αφού βοηθάει στην εξέλιξη μας.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αν σε κάποιον αρέσουν τα νέα ξεκινήματα αυτό είναι σε εσάς τους Κριούς. Μια έξυπνη ιδέα και ιδιαίτερα ανατρεπτική σας θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην δουλειά όσο και στην προσωπική σας ζωή, και επειδή η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, είναι σίγουρο ότι θα είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε εσείς οι Ταύροι, η γνωριμία σας με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς, λόγο στάσης ζωής και φιλοσοφίας, θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τις παλιές σας πεποιθήσεις και να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο ή μια πρόταση μπορεί στην αρχή να σας ξαφνιάσει, ωστόσο, αν δεχτείτε την πρόκληση να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Μια πρωτότυπη ιδέα σας θα βρει εύφορο έδαφος να μπει σε πρακτική εφαρμογή με την  απρόσμενη βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου.

ΛΕΩΝ

Σίγουροι για τον εαυτό σας νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Γι’ αυτό δεν θα διστάσετε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να σπάσετε δεσμούς που σας κράταγαν πίσω και να αλλάξετε ουσιαστικά τόσο το επαγγελματικό σας μέλλον όσο και την δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βασικό σας μέλημα αυτή τη χρονική περίοδο είναι να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Γι’ αυτό μη διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες ή εάν χρειασθεί αλλάξτε την οπτική σας απέναντι στα πράγματα. Άλλωστε το μέλλον σας υπόσχεται μόνο ευχάριστες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναλάβετε νέες ευθύνες οι οποίες θα σας συνοδεύονται με τόνωση της αυτοπεποίθησης σας αλλά και πολύ καλές αλλαγές στο πορτοφόλι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και με διάθεση να δεχτείτε τις προκλήσεις αλλά και τις απολαύσεις που κρύβει η ζωή. Μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή, άλλωστε από τα βέλη του ξαφνικού έρωτα δεν γλύτωσε κανείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ατμόσφαιρα στο χώρο του σπιτιού σας ήταν αρκετά φορτισμένη. Με εντελώς ξαφνικό τρόπο όλο αυτό αλλάζει, με αποτέλεσμα η καθημερινότητα σας να γίνει και πάλι πολύ όμορφη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Φυσικά όλο αυτό δεν γίνεται άσκοπα, αφού όχι μόνο έχετε την δυνατότητα να διαφημίσετε τον εαυτό σας αλλά και να αναπτύξετε τα σχέδια σας με ιδιαίτερα έξυπνους και ανατρεπτικούς τρόπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι παίρνουν την απόφαση να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά μέσα από το χώρο του σπιτιού τους, ενώ για άλλους ότι μπορεί να έρθει μια ανέλπιστη βοήθεια από ένα μέλος της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΣ

Γεμάτη ενέργεια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο σας και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στις αλλαγές που τόσο καιρό προετοιμάζατε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όσο προκλητικές και αν φαίνονται εσείς θα βρείτε τρόπο να τις επικοινωνήσετε και να γίνουν αποδεκτές με μεγάλη ευκολία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u