Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/1 – 19/1/2020


Σε εξίσου ενδιαφέροντες ρυθμούς με την προηγούμενη εβδομάδα θα κινηθεί η 3η εβδομάδα του Ιανουαρίου, μια εβδομάδα που τα κύρια χαρακτηριστικά της εκτός από την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Πλούτωνα  αλλά και τις απαιτητικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα οι οποίες ολοκληρώνουν το πλανητικό σκηνικό που δημιούργησε τόσο η Σεληνιακή Έκλειψη, έχουμε την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων αλλά και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου.

Δύο μετακινήσεις που σίγουρα θα αλλάξουν την ροή της ενέργειας και θα δώσουν χρόνο να αρχίσουμε να αφομοιώνουμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε όλοι στους τομείς που έδειξε.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), μια περίοδος έντονων συζητήσεων θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ σταδιακά η ένταση και η πίεση θα αρχίσει να εκτονώνεται για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) έστω και αν στο ξεκίνημα της η ατμόσφαιρα γύρω τους θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη.

Την Κυριακή 12/01 η συνάντηση του Ερμή με τους ισχυρούς πλανήτες του ζωδιακού  απαιτούν από τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού  (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) να βάλουν σε τάξη τα θέματα που τους απασχολούν στις προσωπικές όσο στις επαγγελματικές τους σχέσεις με απόλυτα ελεγχόμενες κινήσεις.

Επίσης την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η πολύ σημαντική όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Πλούτωνα , ζητούν από εμάς να αφήσουμε πίσω μας  ότι  παλιό και φθαρμένο υπάρχει στην ζωή μας και να αναγεννηθούμε πιο ισχυροί , σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι που θέλει χρόνο και αρκετή προσπάθεια μιας και θα χρειαστεί να αφήσουμε πίσω μας ότι θεωρούσαμε ότι μας δίνει ασφάλεια, ενώ σε κοσμικό θα ξεκινήσει ένα σημαντικό κύκλο αλλαγών σε ότι αφορά θέματα εξουσίας τα οποία και θα δούμε να διαδραματίζονται πολύ έντονα τις επόμενες δεκαετίες.

Επίσης, η όψη συνόδου του Κρόνου με τον Πλούτωνα συνδέεται τόσο με τις πλουτοπαραγωγικές πηγές όσο και με έντονα φυσικά φαινόμενα τα οποία μπορεί να ενεργοποιηθούν από την διέλευση ή τις δύσκολες όψεις των γρήγορων πλανητών.

Εξίσου ενδιαφέρουσα ημέρα είναι και η Δευτέρα 13/01, κατά τη διάρκεια της οποίας η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να πάρουν σημαντικές αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη, παράλληλα όμως, θα πάρουν και  τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις τους.

Την ίδια ημέρα επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις ερωτικές υποθέσεις αλλά και τα οικονομικά  των υπόλοιπων ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Την Τρίτη 14/01 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει συναισθηματικά  τους εκπροσώπους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 15/01 οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο, την Δήμητρα και τον Ήλιο θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να νιώσουν σίγουροι για τις αποφάσεις τους και συναισθηματικά ασφαλείς.

Την ίδια ημέρα επίσης η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα φέρει απρόσμενα ευχάριστες εξελίξεις στις συναισθηματικές υποθέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 16/01 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά  τους εκπροσώπους Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Αιγόκερους) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους).

Επίσης, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα ανεβάσει τους τόνους στην επικοινωνία των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Παρασκευή 17/01 οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη διαδοχικά με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο, την Δήμητρα και τον Ήλιο θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να γίνουν ιδιαίτερα αυστηροί και επιφυλακτικοί στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Το Σάββατο 18/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό είναι πιθανό να ανεβάσει απότομα τους τόνους στην επικοινωνία των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 19/01 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά  τους εκπροσώπους Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Υδροχόους) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παίρνω τις αποφάσεις για τα θέματα που με απασχολούν μετά από ώριμη σκέψη, ενώ, δεν φοβάμαι να προχωρήσω μπροστά, και να θυμάμαι ότι η ζωή αγαπάει τους δυνατούς και τους αποφασισμένους. Άλλωστε οι αλλαγές στη ζωή μας όταν γίνονται είναι πάντα για καλό και για να μας πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθε η ώρα σου. Με τον Άρη νταβραντισμένο από το ζώδιό σου, να φλερτάρει την ξε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Με καλά νέα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μιας και ο πλανήτης της επικ ...

Astro-Μηνύματα από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Ευκαιρίες για κάποιους που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό μπορεί να κρύβει η εβδ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u