Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/12 – 19/12/2021


Εξιδανίκευση, αλλά και αλλαγή στο τρόπο δράσης και επικοινωνίας θα είναι τα κύρια στοιχεία αυτής της εβδομάδας. Στο ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδας μπορεί να κυριαρχεί η όψη της απόλυτης σύγχυσης και της εξιδανίκευσης , η οποία θολώνει το τοπίο και την κρίση μας, στην συνέχεια όμως οι πλανητικές μετακινήσεις του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, έρχονται να βάλουν μια νέα πινελιά στην καθημερινότητα μας και να αλλάξουν την ενέργεια, ενώ στα τέλη της θα απολαύσουμε την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς στο ζώδιο των Διδύμων.

Οι πιο σημαντικές ημέρες αυτές της εβδομάδας είναι η Δευτέρα,  όπου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας και δράσης, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και έντονης πίεσης για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς).

Ενώ το ίδιο βράδυ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ευνοήσει τα σχέδια και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), δημιουργώντας παράλληλα επικοινωνιακά μπερδέματα και εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των υπολοίπων ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς). Στα τέλη της όμως θα δοθεί έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων)

Η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) όσο και τις Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ δύσκολη, καθώς μπορεί πέσουν θύματα εξαπάτησης θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 12/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει σύγχυση και θα παρασύρει σε λανθασμένες  εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 13/12

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές και χαρούμενες περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ το ίδιο βράδυ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια τους.

Την Τρίτη 14/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα  τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 15/12

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει ξαφνικές αλλαγές στην διάθεση τους και έντονα ξεσπάσματα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 16/12

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου διαδοχικά με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 17/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζωδίων των Διδύμων είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 18/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 19/12

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους θα βάλει κάτω από μεγεθυντικό φακό τις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

H βιασύνη και η εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Γι’ αυτό αφήνω δίνω πίστωση χρόνου, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρa

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!