Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/8 – 22/8/2021


Σε πιο ευχάριστους ρυθμούς, αλλά με έντονο το στοιχείο της υπερβολής θα είναι η 3η εβδομάδα του Αυγούστου. Η είσοδος της Αφροδίτης, ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά,  και η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος, θα βάλουν την σφραγίδα τους στα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας.

Από την άλλη πλευρά, πολύ σημαντικές θα είναι και οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της, οι οποίες θα μας ωθήσουν να προχωρήσουμε σε δράση. Τον ρόλο του πρωταγωνιστή θα έχουν ο Ερμής με τον Άρη, αρχικά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσουν στο ζώδιο της Παρθένου θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα μας.

Ενώ, στη συνέχεια, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσουν διαδοχικά με τον Ουρανό, θα ενισχύσουν την εφευρετικότητα μας και θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις. Ωστόσο και αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία, θα είναι πολύ έντονο το στοιχείο της υπερβολής. 

Σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ σε ερωτικές περιπέτειες θα παρασυρθούν τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι), έξυπνες ιδέες και αποφάσεις υψηλού ρίσκου θα πάρουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ιδιαίτερα αποφασιστικοί θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ τις υπερβολές θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 15/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την νευρικότητα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 16/08

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 17/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 18/08

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 19/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα μπει σε στάση.

Την Παρασκευή 20/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει την εφευρετικότητα και θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 21/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Επίσης, την ίδια ημέρα ο κυβερνήτης του Υδροχόου, Ουρανός, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του για φέτος στο ζώδιο του Ταύρου.

Ενώ την Κυριακή 22/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να πάρουν αποφάσεις υψηλού ρίσκου. Επίσης την ίδια ημέρα, η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 τελευταίων ημερών να εστιάσουν την προσοχή τους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Όταν έχουμε ηρεμία και αρμονία στις σχέσεις μας δεν μας τρομάζει τίποτα, αντίθετα, μπορεί να αποτελέσει και την κινητήριο δύναμη ώστε να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τις πιο τολμηρές μας ιδέες. Η επιτυχία, άλλωστε χρειάζεται 3 στοιχεία, έξυπνες ιδέες, αποφασιστικότητα, και σκληρή δουλειά, χωρίς να παρασυρόμαστε από υπερβολές.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!