Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/1 – 24/1/2021


Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις θα αποτελούν συνέχεια ενός κύκλου γεγονότων που ξεκίνησαν τις προηγούμενες δύο εβδομάδες.

Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και οι όψεις που θα σχηματιστούν θα πυροδοτήσουν εκρηκτικές καταστάσεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο πλανήτης της δράσης Άρης, οι συναντήσεις του οποίου τόσο με τον Ουρανό σε όψη συνόδου, όσο και με τον Δία σε όψη τετραγώνου, κάθε άλλο παρά αδιάφορες θα περάσουν, καθώς θα κορυφώσουν το συγκρουσιακό κλίμα που ήδη υπάρχει, ενώ κατά τη διάρκεια της,  είναι πιθανό να έχουμε και έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα. Την ατμόσφαιρα θα προσπαθήσει να γλυκάνει η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Ενώ, η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο θα μας φέρει απέναντι στις ευθύνες μας.

Σε δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου, καθώς θα έχουν ξαφνικές ανατροπές στην ζωή τους, οι οποίες θα τους ωθήσουν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ ιδιαίτερα καλή θα είναι αυτή η εβδομάδα, για τις ερωτικές υποθέσεις τόσο των Αιγόκερων και των Καρκίνων όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 17/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα κάνει να χάσουν την αίσθηση του μέτρου οι  εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 18/01 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα γεμίσει με ενέργεια και ενθουσιασμό τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα είναι αρκετά πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 19/01 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Υδροχόων, μια χρονιά, όπου θα μπουν οι βάσεις για σημαντικές αλλαγές στην ζωή τους και νέα ξεκινήματα με σοβαρότητα, μέσα από ανατρεπτικές και έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις, ενώ, θα βοηθήσει τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς) να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια τους.

Την Τετάρτη 20/01 η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη από την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 21/01 το κλίμα θα φορτιστεί ακόμα περισσότερο συναισθηματικά για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη διαδοχικά με τον Ουρανό και τον Άρη.

Την Παρασκευή 22/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 23/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, εξαιτίας της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βγει στην επιφάνεια η πιο ρομαντική πλευρά τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων.

Ενώ την Κυριακή 24/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα απαιτήσει από τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου να δείξουν σοβαρότητα και ωριμότητα.

Λένε ότι η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια. Τα γεγονότα της εβδομάδας θα είναι τόσο έντονα που θα μας ωθήσουν να δούμε την ζωή με άλλα μάτια και να αναθεωρήσουμε πολλά από τα πράγματα και τις καταστάσεις που μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένα. Όσο έντονες όμως και αν είναι αυτές, στο τέλος πρέπει πάντα να πρυτανεύει η λογική.

Να έχουμε μια όσο το δυνατόν ήρεμη εβδομάδα.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/3 – 14/3/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Διέξοδο στους περιορισμούς και στην ρουτίνα της καθημερινότητας, θα προσπαθήσουμ ...

Πως θα μας επηρεάσει η 3η συνάντηση του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, εξαιτίας των πολλών περιορισμών που υπάρχουν για λίγ ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στους Διδύμους…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πανδημία του covid , έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούμε στην ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η άνοιξη είναι συνδεδεμένη με το ξύπνημα της φύσης, την αναγέννηση, και φυσικά την ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/2 – 7/3/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα εβδομάδα, νέος μήνας, νέα εποχή… την αφετηρία μιας νέας περιόδου εγκαινιάζει η ...

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, θα αποχαιρετήσουμε, τον τελευτ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u