Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 22/8 – 29/8/2021


Με την υπέρλαμπρη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά η προτελευταία εβδομάδα του μήνα, ενός μήνα που αποδείχτηκε πέρα από κάθε φαντασία, καυτός.

Η ατμόσφαιρα, στη συνέχεια θα αλλάξει, αφού λίγες ώρες μετά, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί στην καθημερινότητα μας. Θετικές εξελίξεις θα έχουμε και στις σχέσεις, οι οποίες, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, σταθεροποιούνται.

Στα μέσα της εβδομάδας όμως, θα χρειαστεί να είμαστε προσεχτικοί, καθώς η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν ψεύτικες ελπίδες αλλά και παρανοήσεις, ενώ στην συνέχεια, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας φέρνοντας στα χέρια μας σημαντικές πληροφορίες.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πιεσμένοι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 τελευταίων ημερών.

Σε δράση θα μπουν, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), με χαρά θα δουν τις σχέσεις τους να σταθεροποιούνται τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), σημαντικές πληροφορίες θα έρθουν στα χέρια των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) ώστε να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης.

Την Κυριακή 22/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους). Επίσης την ίδια ημέρα, η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 τελευταίων ημερών να ασχοληθούν με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Δευτέρα 23/08

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα ωθήσει τα ζώδια της Γης να προωθήσουν με ενθουσιασμό τα σχέδια τους, ενώ από την άλλη πλευρά, θα πιέσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς) να ασχοληθούν με τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους σχέσεις πιο σοβαρά. Από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να βάλουν σε σταθερές βάσεις τις σχέσεις τους.

Την Τρίτη 24/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα ενισχύσει την διαίσθηση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Τετάρτη 25/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες, αυταπάτες αλλά και παρανοήσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 26/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα φέρει στα χέρια των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, σημαντικές πληροφορίες, με τις οποίες θα ξεδιαλύνουν το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους.

Την Παρασκευή 27/08

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 28/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 29/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προσπαθώ να δω τις σχέσεις μου στην πραγματική τους διάσταση και να βάλω σε σταθερές βάσεις αυτές που αξίζουν, παρατηρώ με ιδιαίτερη προσοχή τα πάντα γύρω μου δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα στέκομαι με ιδιαίτερη επιφύλαξη απέναντι στις ψεύτικες υποσχέσεις.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!