Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/7 – 30/7/2023


Πολλές εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και ευχάριστες στιγμές μας υπόσχεται αυτή η εβδομάδα, μια εβδομάδα , όπου στο ξεκίνημα είναι πιθανόν κάποιες ισορροπίες να ανατραπούν. Τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα θα πραγματοποιηθούν στο ξεκίνημα και στα τέλη της , και δεν είναι άλλα, από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, αλλά  και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου.

Ο Ερμής,  άλλωστε θα είναι και ο πρωταγωνιστής των γεγονότων, αφού λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Λέοντα, θα συναντηθεί αρχικά σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και λίγες ημέρες αργότερα σε όψη συνόδου με την Αφροδίτη. Με άλλα λόγια, στο επίκεντρο των γεγονότων αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Πιο ευχάριστη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ μια περίοδος έντονων συζητήσεων και σημαντικών αποφάσεων θα ξεκινήσει για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 23/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει αρκετά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους.  Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς θα τους φέρει  ξαφνικές αλλαγές, εντάσεις και δυσάρεστες εξελίξεις οι οποίες θα αλλάξουν τις ισορροπίες που είχαν τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στις συνεργασίες τους. Επίσης, την ίδια ημέρα έχουμε και 2 σημαντικές πλανητικές αλλαγές, την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους,  και θα ενισχύσει την αισιοδοξία αλλά και την επιθυμία για δράση των υπόλοιπων ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες), παράλληλα όμως, θα έχουμε  και την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης  σε αυτό. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Δευτέρα 24/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 25/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει σε χειριστικές συμπεριφορές, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Τετάρτη 26/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς θα νιώσουν σίγουροι για της αποφάσεις και τις επιλογές τους.

Την Πέμπτη 27/07

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει θετικά το κοινωνικό προφίλ, ενώ υπόσχεται και ευκαιρίες στον έρωτα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες. Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 28/07

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει απόμακρους και σκληρούς απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 29/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό και θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 30/07

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, υπόσχεται ευχάριστες συζητήσεις στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Διαφορά των επιτυχημένων ανθρώπων από τους υπόλοιπους είναι στην ικανότητα τους να προσαρμόζονται γρήγορα στις αλλαγές και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, αυτοί να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και εύχομαι στους Λέοντες μια χαρούμενη γενέθλια χρονιά !!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!