Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/1 – 31/1/2021


Ο Ιανουάριος ήταν ένας μήνας με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Αυτό το μοτίβο συνεχίζεται και την τελευταία εβδομάδα του μήνα, όπου τις ανατροπές ακολουθούν οι ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ενώ ολοκληρώνεται με μια ερωτική Πανσέληνο, λίγο πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα έχει η Αφροδίτη η οποία θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, μια όψη που υπόσχεται να μας οδηγήσει σε μοιραία πάθη.

Ενώ οι συναντήσεις του Ήλιου, σε όψεις συνόδου με τον Κρόνο και τον Δία, και σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, θα μας φέρει σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες θα ανατρέψουν τα δεδομένα της ζωή μας, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη.

Από την άλλη πλευρά, η λαμπερή Πανσέληνος στο ζώδιο του Λιονταριού, δίνει στο έρωτα πρωταγωνιστικό ρόλο. Όσο για την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα μας δώσει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους και τα σχέδια μας.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εναλλαγές συναισθημάτων για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου. Έντονα ερωτική θα είναι τόσο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και για τους Ταύρους και τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου. Ενώ ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 24/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, απαιτεί από τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου να πάρουν ώριμες αποφάσεις.

Την Δευτέρα 25/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 26/01 η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 27/01 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Πέμπτη 28/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, υπόσχεται μοιραίους έρωτες για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αλλά και σημαντικές επιτυχίες στον έρωτα για τους Ταύρους και τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου. Ενώ το ίδιο βράδυ, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα θα θυμίσει στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, ότι ο έρωτας είναι πηγή ζωής και η κινητήριος τους δύναμη.

Την Παρασκευή 29/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, αλλά και ευκολίες , στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 30/01 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ενώ την Κυριακή 31/01, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα εγκαινιάσει μια περίοδο αναβολών και καθυστερήσεων για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η μαγεία της ζωής κρύβεται στις αλλαγές, για κάποιους μπορεί να είναι ένας μοιραίος έρωτας, ενώ για άλλους, μπορεί να είναι μια ανατροπή στα σχέδια τους. Το πιο σημαντικό μάθημα για όλους είναι, ότι πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, θα αποχαιρετήσουμε, τον τελευτ ...

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά από μια περίοδο φυσικής και συναισθηματικής απομάκρυνσης, εξαιτίας της πανδη ...

Τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα, Η δύναμη του ισχυρού !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που δεν γνωρίζουν, οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι ότι κρύβουν τεράστια δύναμ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/2 – 28/2/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι σαφέστατα καλύτερη και πιο χαρούμενη από τι ...

Πως θα μας επηρεάσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τέλος στο επικοινωνιακό χάος και στην καθυστερήσεις που προκάλεσε η ανάδρομη πορε ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, Ερωτικά μπερδέματα και καυγαδάκια ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ζωής μας, άλλες φορές τα πράγματα είναι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u