Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 27/6 – 4/72021


Ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας που σίγουρα δεν μας άφησε να βαρεθούμε, με πολλές πλανητικές αλλαγές, Εκλείψεις, και ιδιαίτερα απαιτητικές, στην διαχείριση τους όψεις. Εξίσου έντονος όμως, θα είναι τις πρώτες ημέρες  και ο Ιούλιος, καθώς στο ξεκίνημα του θα  έντονες όψεις οι οποίες απαιτούν από εμάς να δείξουμε ψυχραιμία και υπομονή.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα στα ζώδια της Φωτιάς, ενώ είναι πιθανό να προκαλέσει αρκετά ερωτικά μπερδέματα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Από πλευράς όψεων, πρωταγωνιστικό ρόλο στα γεγονότα θα έχει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, ο οποίος θα συναντηθεί σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, και σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, όπου το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό.Αυτό άλλωστε, το βλέπουμε να αποτυπώνεται και στις υψηλές θερμοκρασίες που υπάρχουν αυτές τις ημέρες στην χώρα μας.

Τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες) αλλά και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ουδέτερη θα είναι τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς).

Την Κυριακή 27/06

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται να ανανεώσει την  ερωτική ζωή  των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και να φέρει παράλληλα σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά τους, ενώ θα παρασύρει σε ερωτικά μπερδέματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Δευτέρα 28/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Διδύμους, θα βοηθήσει να εκφράσουν με ιδιαίτερη ευκολία, και να γίνουν αποδεκτές, οι σκέψεις κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών συζητήσεων των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Την Τρίτη 29/06

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) να ξεχωρίσουν στους χώρους που κινούνται.

Την Τετάρτη 30/06

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή αλλά και συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, από την μια πλευρά θα δυσκολέψει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) να συγκεντρωθούν στην δουλειά τους και στις υποχρεώσεις τους, ενώ από την άλλη πλευρά, θα θολώσει την κρίση τους.

Την Πέμπτη 01/07

Η είσοδος του Ιουλίου θα συνοδευτεί από την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία μπορεί να φέρει σε αδιέξοδα, εξαιτίας της σύγκρουσης συμφερόντων που θα έχουν οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 02/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει την τόλμη και την μαχητικότητα των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Το Σάββατο 03/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει αρνητικές σκέψεις και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 04/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να παρασύρει σε ακρότητες και προκλητικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να μην παρασυρθώ σε ακρότητες, εφόσον θέλω να διαφυλάξω τα κεκτημένα μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα μοναδικό μήνα!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Παπουτσή Πηνελόπη



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 5 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα επικεντρωθείτε στην επικοινωνία και την έκφραση ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Μεγάλο Σάββατο 4 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικό ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα επικεντρωθείτε στην οικο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 1 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικότητα και την έκφραση του ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!