Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/4 – 10/4/2022


Δυναμικές αποφάσεις, οργάνωση, ωριμότητα αλλά και χειριστικές συμπεριφορές κουβαλάει στις αποσκευές της η 1η εβδομάδα του Απριλίου. Οι δυναμικές και συνάμα αντικρουόμενες όψεις που θα σχηματίσουν τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης μεταξύ τους αλλά και με τον Κρόνο, θα μας ωθήσουν να δούμε με σοβαρότητα όλους τους τομείς της ζωής μας, ενώ η δύσκολη συνάντηση του Ερμή με τον Πλούτωνα θα μας παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές αλλά και πράξεις εκδίκησης.

Μέσα σε όλη αυτή την περίεργη και άκρως ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα, αχτίδα αισιοδοξίας θα αποτελέσει η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς, η οποία θα δώσει τέλος σε μια περίοδο συναισθηματικής ψυχρότητας και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια τις κρυμμένες μας ευαισθησίες. Σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά τους θα έχουν , από την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Την δυνατότητα να προωθήσουν τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους υποθέσεις  αλλά και να πάρουν δυναμικές αποφάσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ωστόσο, στο τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να κάνουν αρνητικά σενάρια και να μπουν στον πειρασμό των χειριστικών συμπεριφορών. Επίσης αρκετά πιεσμένοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ έτοιμοι για ερωτικές περιπέτειες θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 03/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού, ευνοεί την προώθηση των προσωπικών και επαγγελματικών σχεδίων αλλά και την έκφραση των συναισθημάτων των εκπροσώπων  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 04/04

Οι διαδοχικές όψεις  τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη και τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να παρασύρει σε επιθετικές αντιδράσεις αλλά και ψυχρότητας τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 05/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, μετά από πολύ σκέψη. Επίσης, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους καθώς αυτή η όψη λειτουργεί ως φρένο γκάζι με αποτέλεσμα να κάτω από την επιρροή της να έχουμε και πολλά κατάγματα. Επίσης την ίδια ημέρα η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Τετάρτη 06/04

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Πέμπτη 07/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου θα βοηθήσει να βάλουν σε τάξη τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους υποθέσεις τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 08/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να αντιδράσουν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 09/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού θα είναι η αφορμή για αρκετές συγκρούσεις στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 10/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να ωθήσει σε αρνητικά σενάρια, αλλά και εκδικητικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους τους Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Κινούμε με αποφασιστικότητα και διεκδικώ από την ζωή αυτά που μου αξίζουν, έστω και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω πλάγιους τρόπους. Άλλωστε …στον πόλεμο και στην αγάπη όλα επιτρέπονται!!!

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!