Νέα Σελήνη στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει


Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης, έρχεται με πολλές υποσχέσεις στις αποσκευές του, οι οποίες φωτογραφίζονται με τον καλύτερο τρόπο από την Νέα Σελήνη στον Κριό. Βέβαια ο Απρίλιος έχει μια ιδιαιτερότητα, αφού θα ολοκληρωθεί με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου…..

Η πρώτη Νέα Σελήνη της φετινής Αστρολογικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την 01/04 στις 09 :27 π.μ. στην 11ο 30’ του Κριού, ενός ζωδίου που είναι συνδεδεμένο με την νέα αρχή και το ξεκίνημα της ζωής, τις πρωτοβουλίες, την τόλμη, την δράση, την μαχητικότητα, την αισιοδοξία, την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό αλλά τον εγωκεντρισμό, θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ενώ, ο Ωροσκόπος του χάρτη της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 27ο 53’ του Σταθερού και Γήινου Ταύρου, στην ίδια μοίρα που πραγματοποιήθηκε η Πανσέληνος του Μαρτίου στο ζώδιο της Παρθένου, θα μας ωθήσει να βρούμε νέους τρόπους προσέγγισης στα θέματα που μας είχαν απασχολήσει.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν πολύ έντονα σε αυτή τη Νέα Σελήνη, αφορούν τις φιλικές και κοινωνικές μας σχέσεις, τα πολιτικά δρώμενα αλλά την συμμετοχή μας σε ομάδες και ανθρωπιστικές δράσεις.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Ερμή και τον Χείρωνα, θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες σε αυτούς τους τομείς, ενώ δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε με ιδιαίτερο δυναμισμό τα σχέδια μας και πολλά από αυτά να τα βάλουμε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή.

Η ανάγκη μας να προσφέρουμε βοήθεια θα μεγεθυνθεί ακόμα περισσότερο από την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα αποτελέσει και πηγή έμπνευσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η όψη συνόδου που σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Άρη μας υπόσχεται ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας και να πάρουμε την επιβράβευση που μας αξίζει, μετά από σκληρή δουλειά και σωστά οργάνωση και προσεχτικά μελετημένες κινήσεις. Καθώς αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η όψη συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου-Άρη με τον Ωροσκόπο,  τα λάθη και οι παραλήψεις δεν επιτρέπονται.

Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Ωροσκόπο, μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον δρόμο μας, να νιώσουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας και στο τέλος να βγούμε πιο σοφοί και δυνατοί.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 17ο 20’ των Ιχθύων και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 03ο 43’ του Ταύρου.

Στην σύνθεση των 2 χαρτών (Αστρικού- Τροπικού) ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η όψη συνόδου του Αστρικού Κρόνου με τον Τροπικό Πλούτωνα, η οποία μπορεί να φέρει σημαντικές ανατροπές, δυσκολίες αλλά και να βοηθήσει να γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί. Σε  κοινωνικό επίπεδο μπορεί να βγάλει συμπεριφορές και πράξεις έντονης σκληρότητας, ενώ σε Κοσμικό έντονα Γεωφυσικά φαινόμενα.

Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Δίας με τον την Τροπική σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου- Άρη θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθυμία μας να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας και να βελτιώσουμε την δημόσια εικόνα μας.

Το μήνυμα της πρώτης Νέας Σελήνης:

της φετινής Αστρολογικής χρονιάς είναι, κοιτάζω με αισιοδοξία το μέλλον και μπαίνω σε δράση. Το μέλλον μου ανήκει, αρκεί να πάρω πρωτοβουλίες και να κυνηγήσω τους στόχους και τα όνειρα μου, έχοντας μελετήσει σωστά τα βήματα μου.

 Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη   του Μαρτίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα αρχή στην ζωή σας είστε έτοιμοι να κάνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας υπόσχεται ότι νέα ξεκινήματα που ετοιμάζεστε να κάνετε τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας θα είναι πετυχημένα, και θα έχουν και την ανάλογη επιβράβευση. Ιδιαίτερα, όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες αλλά και την θετική επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Δημιουργικό άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε όνειρα για το μέλλον, και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων, οργανώνοντας σωστά τα βήματα σας, καθώς αυτή τη φορά τα λάθη δεν επιτρέπονται. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κρατήσετε προστατευμένη την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο χαρούμενες και κοινωνικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Διδύμους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι η κοινωνική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα, και τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την καριέρα σας σε νέες βάσεις είστε έτοιμοι να βάλετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες  στην καριέρα σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα τολμήσετε να αφήσετε μια δουλειά ή μια συνεργασία η οποία δεν έχει να σας προσφέρει κάτι άλλο και να κάνετε μια νέα αρχή. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα μπει σε νέες βάσεις.

ΛΕΩΝ

Τα μελλοντικά σχέδια ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να υλοποιήσετε εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δύναμη αλλά και την τόλμη να προωθήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια. Ενώ, θα παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που μέχρι τώρα σας ταλαιπωρούσαν. Οι νεότεροι είναι πιθανό να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση εκτός χώρας ή να αποφασίσετε για το μέλλον των Σπουδών σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τα επόμενα σας ταξίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις για νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο τολμηροί.

ΖΥΓΟΣ

Τις σχέσεις σας σε νέες βάσεις είστε έτοιμοι να βάλετε  εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς σας και να προχωρήσετε σε νέες τολμηρές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή στην σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άμεσες λύσεις στα καθημερινά ζητήματα θα βρείτε εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ θα πάρετε και σημαντικές πρωτοβουλίες. Επίσης, θα προετοιμαστείτε και για νέες ευθύνες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, δηλαδή, για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, απώλειας βάρους και γυμναστικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι  Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας λέει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι ήρθε η στιγμή να αναπτύξετε τα νέα φιλόδοξα, να γίνεται πιο δημιουργικοί και πιο εξωστρεφείς. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφο και δημιουργικό χρόνο με τους αγαπημένους και τον σύντροφο σας, ενώ, ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να άμεσες και τολμηρές  λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας αλλά  και των συγγενικών σας προσώπων, οι οποίες σας απασχολούν καιρό. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο δραστήριοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνεται πιο τολμηροί και έτοιμοι να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

ΙΧΘΥΣ

Η ώρα της υλοποίησης έφτασε για εσάς τους Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συνεργασία με σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και για τις προσωπικές σας σχέσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!