Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/5 – 10/5/2020


Με πιο αισιόδοξη διάθεση θα ξεκινήσει η πρώτη εβδομάδα, του τελευταίου μήνα της άνοιξης, μιας άνοιξης η οποία θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στην μνήμη όλων μας. 

Τα κύρια πλανητικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, και οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει τόσο ο Ερμής όσο και ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα αλλά και τον Δία, έστω και αν στο ξεκίνημα της, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να θολώσει για λίγο τα νερά και την κρίση.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο αυτής της εβδομάδας είναι ότι, κατά τη διάρκεια της, δεν έχουμε καμία πλανητική αλλαγή. Ιδιαίτερα θετική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) με εξαίρεση ίσως την ημέρα της Πανσελήνου που θα σας  κάνει πιο συναισθηματικούς, ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ προσεχτικοί θα πρέπει να είναι στο ξεκίνημα της οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 03/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα θολώσει το τοπίο και την κρίση, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις οικονομικές υποθέσεις και τα ζητήματα καρδιάς, των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 04/05 η συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο ευνοεί τις συζητήσεις αλλά και τις μετακινήσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 05/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους).

Την Τετάρτη  06/05 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό είναι πιθανό να ωθήσει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 07/05 η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα ωθήσει τους εκπροσώπους του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να δουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις κάτω από μεγεθυντικούς καθρέφτες, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Ιχθύες και τους Παρθένους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις  ακολουθώντας την διαίσθηση τους.

Την Παρασκευή 08/05 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα των εκπροσώπων που ανήκουν σε ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 10/05 αρχικά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Ιχθύων και των Παρθένων,  η οποία θα συνδυαστεί πάρα πολύ ωραία με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, μια όψη η οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνιακή άνεση των ζωδίων της Γης (Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παρατηρώ με προσοχή τα γεγονότα γύρω μου  με αισιοδοξία αλλά και θάρρος προσπαθώ να βάλω τη ζωή μου σε νέους ρυθμούς, προσπαθώντας να γίνω πιο πρακτικός και αποτελεσματικός στην καθημερινότητα μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα !!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!