Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/5 – 10/5/2020


Με πιο αισιόδοξη διάθεση θα ξεκινήσει η πρώτη εβδομάδα, του τελευταίου μήνα της άνοιξης, μιας άνοιξης η οποία θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στην μνήμη όλων μας. 

Τα κύρια πλανητικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, και οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει τόσο ο Ερμής όσο και ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα αλλά και τον Δία, έστω και αν στο ξεκίνημα της, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να θολώσει για λίγο τα νερά και την κρίση.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο αυτής της εβδομάδας είναι ότι, κατά τη διάρκεια της, δεν έχουμε καμία πλανητική αλλαγή. Ιδιαίτερα θετική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) με εξαίρεση ίσως την ημέρα της Πανσελήνου που θα σας  κάνει πιο συναισθηματικούς, ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ προσεχτικοί θα πρέπει να είναι στο ξεκίνημα της οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 03/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα θολώσει το τοπίο και την κρίση, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις οικονομικές υποθέσεις και τα ζητήματα καρδιάς, των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 04/05 η συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο ευνοεί τις συζητήσεις αλλά και τις μετακινήσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 05/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους).

Την Τετάρτη  06/05 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό είναι πιθανό να ωθήσει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 07/05 η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα ωθήσει τους εκπροσώπους του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να δουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις κάτω από μεγεθυντικούς καθρέφτες, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Ιχθύες και τους Παρθένους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις  ακολουθώντας την διαίσθηση τους.

Την Παρασκευή 08/05 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα των εκπροσώπων που ανήκουν σε ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 10/05 αρχικά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Ιχθύων και των Παρθένων,  η οποία θα συνδυαστεί πάρα πολύ ωραία με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, μια όψη η οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνιακή άνεση των ζωδίων της Γης (Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παρατηρώ με προσοχή τα γεγονότα γύρω μου  με αισιοδοξία αλλά και θάρρος προσπαθώ να βάλω τη ζωή μου σε νέους ρυθμούς, προσπαθώντας να γίνω πιο πρακτικός και αποτελεσματικός στην καθημερινότητα μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα !!!

Παπουτσή Πηνελόπη



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ακολουθήστε το ένστικτό σας και εκείνα που σας λέει η καρδιά και η λογική σας ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο έρωτας σας θέτει διλήμματα την εποχή αυτή και σας προβληματίζει. Ένα πρόσω ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:42′ το βραδάκι. Β ...

Astrotip ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το καλό και συμφέρον για τον εαυτό σας, το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u