Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/7 – 11/7/2021


Με ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές ξεκινά η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, γεγονότα τα οποία θα δοκιμάσουν για μια ακόμα φορά την ψυχραιμία και τις αντοχές μας.

Οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα διαμορφώσουν νέα δεδομένα στις προσωπικές μας σχέσεις και στις συνεργασίες μας, ενώ η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Καρκίνου θα μας ωθήσει να βάλουμε σε νέες βάσεις τις οικογενειακές μας σχέσεις, σε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πυροδοτήσει ακραία γεγονότα. Δύσκολες στιγμές θα περάσουν αυτή την εβδομάδα και οι προσωπικές μας σχέσεις εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη τόσο με τον ανάδρομο Κρόνο, όσο και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό.

Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα θολώσει για άλλη μια φορά την κρίση μας. Την αισιόδοξη νότα της εβδομάδας θα την δώσει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας, θα βρει πρόσφορο έδαφος για να νέα ξεκινήματα.

Στο μάτι του κυκλώνα αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ νέα ευκαιρίες θα έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 04/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει σε  προκλητικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 05/07

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ζωή τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Ταύρων και των Σκορπιών που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 06/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά φέτος ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 07/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου , θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου να πάρουν αποφάσεις για τις προσωπικές τους σχέσεις με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.

Την Πέμπτη 08/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 09/07

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Το Σάββατο 10/07

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 11/07

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα βοηθήσει να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς), ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι ανατροπές στην συναισθηματική μας ζωή μπορεί μας τρομάζουν, όμως τις περισσότερες φορές είναι αναγκαίες για να ξαναβρούμε και πάλι την ισορροπία στην ζωή μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!