Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/3 – 14/3/2021


Διέξοδο στους περιορισμούς και στην ρουτίνα της καθημερινότητας, θα προσπαθήσουμε να βρούμε αυτή την εβδομάδα. Αυτό θα το καταφέρουμε μόνο εάν να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο, να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Πρωταγωνιστής της εβδομάδας, και βασικός υπαίτιος, θα είναι ο Ποσειδώνας, τον οποίο θα συναντήσουν, διαδοχικά σε όψη συνόδου τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη. Το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων είναι ότι θα μας παρασύρουν στην χώρα του ονείρου και του ιδανικού έρωτα δίνοντας μας την δυνατότητα να ταξιδέψουμε για λίγο σε ένα ροζ συννεφάκι.

Ενώ η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας στους Ιχθύες, εξαιτίας της συμμετοχής του Ποσειδώνα, θα έχει έντονο το στοιχείο της εξιδανίκευσης και θα δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες στα νέα μας ξεκινήματα.

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) οι οποίοι θα ζήσουν ευχάριστες καταστάσεις, αρκεί να μην φοράνε κόκκινα γυαλιά, στην προσωπική τους ζωή και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ πολύ σημαντική θα είναι αυτή η Νέα Σελήνη για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου, καθώς θα ενεργοποιήσει την Ηλιακή Έκλειψη που είχε πραγματοποιηθεί στις 14/12/2020. Ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 07/03 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες  λύσεις στις προσωπικές τους υποθέσεις τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Την Δευτέρα 08/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 09/03 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα ωθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να πάρουν τολμηρές αποφάσεις.

Την Τετάρτη 10/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Κρόνο δεν θα επιτρέψει  τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους.

Την Πέμπτη 11/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, από την μια πλευρά θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να κάνουν όνειρα για το μέλλον, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν τις καλές σας προθέσεις.

Την Παρασκευή 12/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Ιχθύες με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να παρασύρει σε ξαφνικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες Ιχθύες).

Το Σάββατο 13/03 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες, θα ωθήσει τους εκπροσώπου του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι επιτυχημένα μόνο εάν δεν έχουν υπερβολικές προσδοκίες.

Ενώ την Κυριακή 14/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα παρασύρει σε ρομαντικές ερωτικές περιπέτειες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αφήνουμε πίσω μας την ρουτίνα της καθημερινότητας και ονειρευόμαστε το μέλλον μας. Ωστόσο, για να μην απογοητευτούμε θα πρέπει να έχουμε σταθερά τα πόδια μας στην γη.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!