Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/7 – 14/7/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/7 – 14/7/2019


Ιδιαίτερα καυτή, και όχι μόνο από πλευράς θερμοκρασιών θα είναι η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, μιας και από το ξεκίνημα της μας προετοιμάζει για πολλά και ανατρεπτικά γεγονότα, έντονες καταστάσεις, με αποτέλεσμα το μείγμα να είναι αρκετά εκρηκτικό από πλευράς όψεων, αλλά και με τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) οι οποίοι δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, ενώ, ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) τόσο εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, όσο και εξαιτίας των όψεων που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή και τον Ουρανό, καθώς  και οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) οι οποίοι βρίσκονται ακόμα κάτω από την επιρροή των Εκλείψεων αλλά και εξαιτίας της αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα.

Την Κυριακή 7/7 η όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα μας βοηθήσουν να σταθεροποιήσουμε τα σχέδια μας. Ενώ την ίδια ημέρα, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Λέοντα, λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του.

Την Δευτέρα 8/7 το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθούμε, και αυτό γιατί ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα η οποία θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), την όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό η οποία θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις  και κεραυνοβόλους έρωτες στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), αλλά και την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη και η οποία θα ενισχύσει τον δυναμισμό, αλλά ταυτόχρονα, θα κάνει ιδιαίτερα ανυπόμονα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)

Την Τρίτη 9/7 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα πιέσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και να κάνουν, αν χρειαστεί, και μερικά βήματα πίσω.

Την Τετάρτη 10/7 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους , Λέοντες, Υδροχόους), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 11/7 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την διαίσθηση και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες). Ενώ από την άλλη πλευρά, τα μάτια τους δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, η οποία μπορεί να τους οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές.

Την Παρασκευή 12/7 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στο πρώτο μισό της ημέρας θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους , Λέοντες, Υδροχόους),  θα είναι όμως ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες). Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους , Παρθένους, Ιχθύες), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της  Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Το Σάββατο 13/7 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα γεμίσει με δύναμη και αισιοδοξία τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ είναι πιθανό να οδηγήσει σε υπερβολές τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους , Παρθένους, Ιχθύες).

Ενώ την  14/7 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ρίξουν τίτλους τέλους σε καταστάσεις που τους κρατάνε πίσω.

Τα μηνύματα αυτής της εβδομάδας είναι πολλά και με πολλαπλούς αποδέκτες, γι’ αυτό και πριν πάρουμε τις οποιεσδήποτε αποφάσεις μας καλό είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε να επαναξιολογήσουμε τα δεδομένα, επίσης να δεχόμαστε τις αλλαγές με χαμόγελο και να μην προσπαθούμε να συντηρήσουμε καταστάσεις οι οποίες δεν είναι πλέον βιώσιμες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Κριέ παίξε μπαλίτσα Την εβδομάδα αυτή θα σου κολλάν κάτι ιδέες στο μυαλό, που ενώ μ ...

Astro-Μηνύματα από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μια σχετικά ουδέτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η διάθεσή μας θ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μετά από την έντονη Πανσέληνο στον Κριού που βιώσαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας πο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u