Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, κεραυνοβόλος έρωτας!!

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, κεραυνοβόλος έρωτας!!


Στις 08/07 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με  τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (6ο 08’). Στη σχέση των δυο αυτών πλανητών έρχονται σε έντονη κόντρα η ανάγκη για ασφάλεια και ισορροπία με την επιθυμία για ανατροπή και αμφισβήτηση. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντηθούν σε όψη εξάγωνου έχουμε την δυνατότητα να αποδεχθούμε με μεγαλύτερη ευκολία τις σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετική χώρα, κουλτούρα ή ανθρώπους που η φιλοσοφία και η στάση της ζωής τους είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας. Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου βλέπουμε να δημιουργούνται σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που φαινομενικά είναι εντελώς διαφορετικοί, να έχουμε κεραυνοβόλους έρωτες, ενώ η τάση μας να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση μας, οι οποίες είναι πάνω από όλα πετυχημένες, γίνεται πιο έντονη από κάθε άλλη φορά. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα τα νέα για εσάς τους Κριούς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον καινούργιο ένοικο  του ζωδίου σας τον Ουρανό, υπόσχεται ότι θα σας ωθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία όχι μόνο τις πιο εκκεντρικές σας απόψεις, αλλά και να αλλάξετε και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις σκέψεις σας.
Ο εκφραστικός σας λόγος και η γλυκύτητα σας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να δείτε την ουσιαστική ομορφιά των πραγμάτων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες ανατροπές θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα δώσει νέα πνοή στην ζωή σας, και αυτό γιατί είναι πιθανό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Τα χαρτιά σας κρατάτε κρυφά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση από το χώρο της εργασίας σας η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας , με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε συμμάχους μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο από το εξωτερικό το οποίο θα σας συναρπάσει.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες  εξελίξεις θα έχετε εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας, ενώ σας υπόσχεται ότι πολύ σύντομα θα λάβετε και οικονομική επιβράβευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καινούργιες γνωριμίες θα  έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου , με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται νέες γνωριμίες και ξαφνικούς έρωτες με άτομα, τα οποία θα ταράξουν τα νερά σας και θα αλλάξουν την Κοσμοθεωρία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας περιμένουν  εσάς τους Τοξότες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας. Οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε θα έχουν και την ανάλογη οικονομική επιβράβευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή την  εποχή εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας φέρει μια απρόσμενη συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο ευχάριστη προσπαθείτε να κάνετε την καθημερινότητα σας εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει με την συμβολή της οικογένειας σας να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική στην καθημερινή σας ζωή. Αυτή η αλλαγή θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην απόδοση σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπους τρόπους για να επικοινωνήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε εκεί που δεν το περιμένετε ένα νέο έρωτα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Άρης στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην παραδοσιακή Αστρολογία ο Άρης εκτός από κυβερνήτης του Κριού ήταν και ο κυβερ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, απιστίες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/11 η Αφροδίτη από το  ζώδιο του Τοξότη  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με  τον ...

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, λύσεις σε θέματα καθημερινότητας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχη ...

Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, επίτευξη στους στόχους μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτω ...

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 13/11 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 2η φορά όψη τ ...

Πανσέληνος στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 12/11 στις 15:34 μ.μ. στο ζώδιο του ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u