Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/6 – 16/6/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/6 – 16/6/2019


Σε ποιο απαιτητικούς ρυθμούς θα κινηθεί η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου. Μπορεί κατά τη διάρκεια της να μην έχουμε καμία πλανητική μετακίνηση, ωστόσο, οι όψεις που θα σχηματιστούν, ιδιαίτερα όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της με πιο σημαντικές ημέρες την Παρασκευή και την Κυριακή, θα ζορίσει τόσο τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  όσο και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Οι πιο τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα είναι η ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) η οποία δεν επηρεάζεται από όψεις.

Την Κυριακή 9/6, από την μία πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων υπόσχεται ευχάριστες ερωτικές στιγμές στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 10/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους). Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα ωθήσει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Τρίτη 11/6 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 12/6 οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού διαδοχικά με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, και τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δυσκολέψει αρκετά την ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), οι οποίοι θα νιώθουν περιορισμένοι.

Την Πέμπτη 13/6 η είσοδος  της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 14/6 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια την σύγκρουση συμφερόντων που μπορεί να έχουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) σε σχέσεις και συνεργασίες.

Το Σάββατο 15/06 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Ενώ την Κυριακή 16/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την αισιοδοξία των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο είναι πιθανό να οδηγήσει σε αδιέξοδα τις συζητήσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς. Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες και αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Αυτή η εβδομάδα, σίγουρα δεν είναι η πιο εύκολη του μήνα, όμως αν χρησιμοποιήσουμε με θετικό τρόπο τα μηνύματα της και πατήσουμε γερά στα πόδια μας, τότε δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αυτό που πρέπει να έχουμε όλοι στο νου μας, είναι ότι πολλές φορές οι δυσκολίες και τα εμπόδια λειτουργούν προστατευτικά, μιας και με αυτό τον τρόπο δεν μας αφήνουν να εκτεθούμε.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα .

Πηνελόπη Παπουτσή



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Πιο ήρεμη θα είναι σε γενικές  γραμμές η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δίνοντας μας ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Το φθινόπωρο έρχεται, τα φύλλα σε λίγο θα πέφτουν να φτιάξουν χαλί χρυσοκόκκι ...

Astro-Μηνύματα από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι αρκετά καλύτερες από της προηγούμενης εβδομάδας, α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη, θα είναι και η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να μη βαριέσαι, κάθε φορά πο ...

Astro-Μηνύματα από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u