Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, Επιτυχία στην δουλεία και στον έρωτα !


Την χαμένη μας αισιοδοξία προσπαθούμε να βρούμε λίγο πριν αποχαιρετήσουμε, αυτήν την τόσο ιδιαίτερη χρονιά.

Ένας από τους παράγοντες επιτυχίας είναι η ικανότητα μας να αναγεννιόμαστε μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις, αλλά, και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται, χωρίς να κάνουμε δεύτερες σκέψεις.

Στις 14/12, λίγο πριν την τελευταία Έκλειψη της χρονιάς, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 59’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, θα αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έρθουμε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, θα περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα έχουμε μια σημαντική επιτυχία στην δουλειά μας, ενώ θα έχουμε θετικές εξελίξεις στις οικονομικές μας υποθέσεις.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε μια οικονομική σας υπόθεση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός έρωτα με ένα συνεργάτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού, σας φέρνει την υπόσχεση ότι θα γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας έρωτας από απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εικόνα σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι συνάδελφοι σας για εσάς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας η οποία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτυχίες στον έρωτα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι ο έρωτας θα εισβάλλει και πάλι στην ζωή σας. Ενώ για τους δεσμευμένους, θα περάσουν υπέροχες στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα σας αρχίζει να γίνεται πιο όμορφη. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας, ώστε να γίνει πιο όμορφος και αρμονικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τυχερές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να περάσετε με ιδιαίτερα ευκολία τις απόψεις σας σε μια επαγγελματική συζήτηση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Θετικά νέα για το πορτοφόλι σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα κάνετε ευχάριστα έξοδα για τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το άγγιγμα της τύχης θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής ή φιλικής συζήτησης. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε πολύ τυχερές, για το μέλλον σας, γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω από εσάς τους Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία η οποία για λίγες ημέρες θα πρέπει να μείνει μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία, η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον κοινωνικό σας κύκλο θα διευρύνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Δία λίγο πριν αυτός αποχωρήσει από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις του κοινωνικού σας κύκλου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτυχίες στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο στην δουλειά σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, μια σχέση που θα προκύψει στην δουλειά σας θα πρέπει για λίγο καιρό ακόμα να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Την βοήθεια των φίλων σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες . Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, με την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου. Επίσης, αρκετοί από εσάς, θα λάβετε και την κοινωνική αναγνώριση που τόσο καιρό επιθυμείτε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!