Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Ερωτική αναγέννηση !!


Ένας από τους τομείς που έχει επηρεαστεί πάρα πολύ, την φετινή χρονιά και ιδιαίτερα στις περιόδους τους αναγκαστικού για όλους μας περιορισμού, είναι και οι ερωτικές σχέσεις.

Για άλλα ζευγάρια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορούν να βρεθούν εξαιτίας της απόστασης, ενώ άλλα, μπορεί να νιώθουν εγκλωβισμένα, με αποτέλεσμα τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν να μην βρίσκουν διέξοδο.

Αυτή η κατάσταση, αυτές τις ημέρες, θα αρχίσει να αλλάζει, καθώς, θα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αναγεννηθεί η ερωτική μας ζωή.

Στις 10/12 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω (23ο 32’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα δούμε την ερωτική μας ζωή να αναγεννιέται, αφού, θα έχουμε την δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά με το ερωτικό μας ταίρι και να ζήσουμε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος, θα καταφέρουμε να επουλώσουμε τις πληγές που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν,  και θα βιώσουμε στιγμές γεμάτες πάθος αλλά και έντονης κτητικότητας.

Επίσης, επειδή η Αφροδίτη είναι και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, μπορούμε να προχωρήσουμε και σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  τόσο για τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα βοηθήσει στην οικονομική σας ανάκαμψη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα αναγεννηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα λειτουργήσει καταλυτικά για τις προσωπικές σας σχέσεις, αφού θα καταφέρετε να επουλώσετε τις πληγές από το παρελθόν και να κάνετε ένα ξεκίνημα με τον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο ισχυροί νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων  σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες μπορείτε να προχωρήσετε σε πετυχημένες αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέος αέρας θα πνεύσει στην ερωτική σας ζωή. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, να δρομολογήσετε πετυχημένες αλλαγές στη δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφεθείτε στην δίνη ενός μοιραίου έρωτα.

ΛΕΩΝ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, οι οποίες σας απασχολούν καιρό, ενώ παράλληλα, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και να τους αλλάξετε ουσιαστικά την Κοσμοθεωρία τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η αλλαγή θα έχει θετική επίδραση στην καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ικανότητα σας να μαγεύετε τα πλήθη θα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των συνομιλητών σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερο πάθος τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού   με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με ιδιαίτερη κτητικότητα στους αγαπημένους σας, με αποτέλεσμα να κολακευτούν από την στάση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λέξη πάθος σας εκφράζει απόλυτα αυτές τις ημέρες.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να δείξετε στον σύντροφο σας την πιο ερωτική σας πλευρά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει αυτές τις ημέρες εσάς τους Τοξότες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοεί τις κρυφές οικονομικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να παρασυρθούν σε παράνομες ερωτικές ιστορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τους φίλους σας θα προσπαθήσετε να γοητεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι.Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας για να βρείτε συμμάχους μέσα από τον φιλικό σας κύκλο για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική περιπέτεια με ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κλείσετε με επιτυχία την φετινή χρονιά στην δουλειά σας, παρ όλες τις αντιξοότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια σχέση που θα προκύψει με ένα συνεργάτη σας θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Με τους μελλοντικούς σας στόχους ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι τα μελλοντικά σας σχέδια θα υλοποιηθούν με επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να μεταμορφωθεί σε παράφορο έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!