Εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, Έρωτας και υπευθυνότητα !!


Σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθούν αυτές τις ημέρες οι ερωτικές σχέσεις, όχι όμως οι απλές και οι συνηθισμένες, αλλά, ο έρωτας με διαφορά ηλικίας ή αυτός που είναι στηρίζεται σε πράξεις και όχι σε λόγια. Στις 31/03 η Αφροδίτη από τον Κριό θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο (11ο 16’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, μας υπόσχεται ότι οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο εκτός από φλογερές θα έχουν και διάρκεια στο χρόνο, θα είναι σχέσεις ουσίας από τις οποίες μπορεί να λείπει το στοιχείο του ρομαντισμού ή των πολλών υποσχέσεων.

Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να δημιουργηθούν σχέσεις όπου θα υπάρχει ηλικιακή διαφορά. Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε χρηστικές συμβουλές σε θέματα καρδιάς στους φίλους και στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Εκτός όμως από τα θέματα καρδιάς, η Αφροδίτη είναι και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό το λόγο αυτές τις ημέρες θα έχουμε την δυνατότητα να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα, θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα μας δώσουν σταθερότητα.

Επίσης, σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση, αυτές τις ημέρες μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής στο οποίο θα είμαστε συνεπείς και θα δούμε σύντομα αποτελέσματα, ενώ όσοι προχωρήσουν σε αισθητικές παρεμβάσεις θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Χαρούμενοι και γοητευτικοί είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας με την βοήθεια ανθρώπων από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία βρίσκονται σε θέση εξουσίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με το οποίο έχετε διαφορά ηλικίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κρυφές συναντήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, πίσω από κλειστές πόρτες, η οποία θα βάλει την καριέρα σας σε σταθερές βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βάλετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια σε σταθερές βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να βρίσκεται δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας και αυτό θα το δείξετε και στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Το μέλλον στα χέρια σας θέλετε να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να προχωρήσετε και στην δημιουργία μιας σχέσης από συμφέρον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές ευθύνες έχετε αναλάβει στη δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Αυτές τις ημέρες όμως, και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα έχετε την χαρά να δείτε τους κόπους και τις προσπάθειες σας να δικαιώνονται, όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά .

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις ήδη υπάρχουσες προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις σε σταθερές βάσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να δείτε την σχέση σας με τον σύντροφο σας πιο σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την οικογένεια σας και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, και αυτό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την ροή της καθημερινότητας σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε γρήγορα το βάρος που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να δείξετε στον ερωτικό σας ταίρι, ότι όχι μόνο μπορεί να στηριχτεί πάνω σας, και ότι την αγάπη σας την αποδεικνύετε με λόγια και όχι με πράξεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειας σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματα σας θα εκφράσετε στους αγαπημένους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη σοβαρότητα τα συναισθήματα σας για τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς θα ανακοινώσετε και τις αποφάσεις που έχετε πάρει.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία θα σας δώσει την σταθερότητα που έχετε ανάγκη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μάθετε να συγκρατείτε τα συναισθήματα σας και να μην τα σπαταλάτε άσκοπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!