Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη


Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαίνει με τον Τοξότη, είναι ολοφάνερο πως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό, είναι προορισμένοι για μεγάλα πράγματα.

Καθώς ο Δίας, ο μεγαλύτερος πλανήτης, είναι ο κυβερνήτης του Τοξότης, το πιο ευδιάκριτο χαρακτηριστικό του είναι η μεγαλοπρέπεια.

Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά είναι αλήθεια πως αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει σε πολλούς τομείς του χαρακτήρα ενός Τοξότη. Μεγάλη καρδιά, μεγάλο μυαλό, μεγάλα ρίσκα, μεγάλες αντιθέσεις.

Είναι όλα κομμάτια της επεκτατικής φύσης ενός Τοξότη. Αν και μερικές φορές δεν καταλαβαίνουν τον σεβασμό και την πίστη που απαιτούν, όλοι το γνωρίζουμε και μπορούμε να το δούμε στις σχέσεις μας μαζί τους.

Ξέρουμε κατευθείαν γιατί μας αρέσει ένας Τοξότης.

Το μυαλό τους είναι γεμάτο με νέες ιδέες και το μέγεθος της καρδιάς που ανοίγεται μπροστά μας είναι τεράστιο όταν μας καλωσορίζουν στον κόσμο τους.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί όταν μας ανοίγουν τη πόρτα, έτσι για πρώτη φορά μετά από καιρό νιώθουμε πως ανήκουμε κάπου. Τίποτα δεν μένει κρυφό. Αυτό είναι ένα από τα χαρίσματα του Τοξότη, καθώς δεν είναι μυστικοπαθής ή κτητικός.

Είναι όμως υπερβολικός, έτσι σιγουρευτείτε πως θα λάβετε υπόψη σας αυτό το χαρακτηριστικό όταν προσπαθείτε να τον χειριστείτε.

Η ζωή του Τοξότη βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σταθερά σημεία: στον αθλητισμό και στον πνευματισμό.

Το πρώτο σημαίνει πως του αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την σωματική του κατάσταση και είναι αυτό που του δίνει την ώθηση να οραματίζεται.

Το δεύτερο σημαίνει μεγάλες συζητήσεις που σε σχέση με τη φιλοσοφία και τη θρησκεία, με τη συνοδεία ενός καλού κρασιού.

Σημείωση: Αν υπάρχει ένας Τοξότης στη ζωής είναι σημαντικό να καταλάβετε ποιο από τα δύο σημεία έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτόν.

Αν στέκονται περισσότερο στην πνευματική πειθώ της λογικής φύσης του Δία, αποτελούν αξιοθαύμαστους αντιπάλους για αντιπαραθέσεις. Είναι πάντα καλά πληροφορημένοι και οι αντιπαραθέσεις τους όμορφα δομημένες.

Αφήστε τους να μιλήσουν, και αν διαφωνείτε, περιμένετε μέχρι να εντοπίσετε κενά στη λογική τους, διότι αυτό τους αναγκάζει να αναθεωρήσουν την άποψή τους.

Αν πάλι στέκεται περισσότερο στον αθλητισμό, αποφύγετε οποιοδήποτε αθλητικό ανταγωνισμό. Αν χάσουν στεναχωριούνται ιδιαίτερα καθώς είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Οι Τοξότες είναι ανασφαλείς και αγχώνονται εύκολα όταν αντιμετωπίζουν λεπτομέρειες, κοινωνικές εκδηλώσεις και γενικά υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα.

Αυτό σημαίνει πως ο σύντροφός σας μπορεί να κρύβει τους φόβους και την έλλειψη χάρης πίσω από μία λεκτική διαμάχη.

Αυτό μπορεί να διορθωθεί μέσα από όμορφες εμπειρίες ζωής που μπορούν να τους διδάξουν να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους, αλλιώς η ένταση της προσωπικότητάς τους, μπορεί να τους οδηγήσει να απομακρύνονται από οποιαδήποτε συμβατική κοινωνική δραστηριότητα.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις τους δυσκολεύουν, καθώς είναι δύσκολο για εκείνους να κατασταλάξουν κάπου και να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους. Ο Τοξότης ίσως να μην απαντά σε τηλεφωνήματα και συχνά να σας στήνει σε ραντεβού.

Τα κίνητρά του, συχνά οδηγούν σε αδυναμία να ικανοποιήσουν ανάγκες που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, και παρά τις άφθονες ευκαιρίες για σωματική οικειότητα, οι μόνιμες σχέσεις πρέπει να περιμένουν μέχρι να φτάσει σε μία ώριμη ηλικία.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί για έναν Τοξότη

Δίδυμοι: Καθώς και οι δύο είστε επιρρεπείς σε μικρής διάρκειας σχέσεις στη ζωή σας, η ένταση που θα υπάρξει σίγουρα στην αρχή, ίσως να μην κρατήσει πολύ.

Κριός και Λέων: Και τα δύο αυτά ζώδια της Φωτιάς είναι συμβατά μαζί σας καθώς μπορούν να καταλάβουν σε βάθος τα πάθη και τα ενδιαφέροντά σας.

Οι χειρότεροι συνδυασμοί για έναν Τοξότη

Ταύρος: Είναι πολύ κτητικός, και εσείς δεν θέλετε να σας περιορίζουν την ελευθερία σας.

Καρκίνος: Είναι ιδιαίτερα ριζωμένος με την σταθερότητα της οικογένειας, πράγμα που δεν σας αρέσει καθόλου.

Παρθένος: Είναι πολύ επικριτικοί για τα γούστα σας, και η περηφάνιά σας δεν μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο.

Σκορπιός: Αν και ταιριάζετε σχετικά, θα υπάρξει έλλειψη εμπιστοσύνης και μεγάλος ανταγωνισμός στη σχέση σας, καθώς και οι δύο θα θέλετε να έχετε το πάνω χέρι.

Αιγόκερως: Πολύ απαισιόδοξος για τα γούστα σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!