Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ρομαντικές ιστορίες …


Τις τελευταίες ημέρες οι ανατροπές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό και οποιαδήποτε αχτίδα χαράς και αισιοδοξίας είναι από όλους μας καλοδεχούμενη. Σημαντική βοήθεια στην αλλαγή της διάθεσης μας θα παίξει η συνάντηση της Αφροδίτης της Αφροδίτης στις 23/01 από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (19ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε πιο όμορφη την καθημερινότητα μας, για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε εξιδανικεύσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ άλλοι τις συνεργασίες μας.

Επίσης, μπορεί να πιστέψουμε ότι γνωρίσαμε τον πρίγκιπα του παραμυθιού, ενώ μπορεί να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να βγάλει στην επιφάνεια μια πιο ρομαντική και τρυφερή μας πλευρά.

Από την άλλη πλευρά θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία μας να βοηθήσουμε αυτούς που θεωρούμε πιο αδύναμους, είτε κάνοντας τους  ενθαρρυντικά σχόλια,  είτε προσπαθώντας να τους βοηθήσουμε να δουν την ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία.Και επειδή όπου εμπλέκεται ο Ποσειδώνας υπάρχει και η καλλιτεχνική έκφραση, αρκετοί από εμάς αυτές τις ημέρες μπορεί να βγάλουμε στην επιφάνεια και τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να ονειρευτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε έλξη για ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Στιγμές χαράς προσπαθείτε να ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Αιγόκερω  με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι στους φίλους σας και σε όσους θεωρείτε πιο αδύναμους από εσάς. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να δείξετε τα συναισθήματα σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις για την εξέλιξη μιας επαγγελματικής συνεργασίας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός ρομαντικού έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο εκδηλωτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ποσειδώνα, από φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να δείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και την πιο τρυφερή σας πλευρά, μετά από καιρό, στον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Την χαρά της ζωής μέσα στα απλά πράγματα θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο όμορφη και αρμονική την καθημερινή σας ζωή, δημιουργώντας τον κόσμο που εσείς θέλετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας φλερτ στο χώρο της εργασίας σας να μετατραπεί σε ένα ερωτικό ρομάντζο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αναπτύξετε με εμπνευσμένο τρόπο τα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά, θα σας ωθήσει να εκφράσετε και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας. 

ΖΥΓΟΣ

Με τον χώρο του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας, προχωρώντας σε παρεμβάσεις όπου χρειαστεί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε τις ισορροπίες μέσα σας και αυτό θα σας επηρεάσει θετικά και στην δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα, κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, με την ευγένεια και τον εκφραστικό σας λόγο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πείτε λόγια στον ερωτικό σας σύντροφο που δεν περίμενε να ακούσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις προσπαθείτε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό η πρόταση για την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δείτε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αυστηρό σας προσωπείο θα αφήσετε για λίγο στην άκρη εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα τονίσει την γοητεία σας και θα σας ωθήσει να εκφραστείτε με τρυφερότητα απέναντι σε όλους. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τρυφερά λόγια, αυτές τις ημέρες μπορείτε να πείτε τα πιο σκληρά πράγματα με ευγένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρυφούς ερωτικές ιστορίες θα ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια μυστική οικονομική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες θα ζήσετε μια κρυφή ερωτική ιστορία βγαλμένη από τα παραμύθια. 

ΙΧΘΕΙΣ

Τις δημιουργικές σας σκέψεις θα εκφράσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνο τρόπο για να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα πέσει θύμα της γοητείας σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!