Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, Λόγια αγάπης …


Μέσα σε αυτό το επικοινωνιακό αλαλούμ που έχει προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε θετικές στιγμές στις οποίες μπορούμε να εκφραστούμε πιο εύκολα, και να βρούμε σημεία σύγκλισης, και κώδικες επικοινωνίας.

Το ρόλο του καταλύτη σε αυτό θα παίξει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής που μόλις έχει επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου με την Αφροδίτη λίγες ώρες πριν αυτή αποχωρήσει από το ζώδιο του Κριού. (29ο 44’).

Ο δυναμισμός της Αφροδίτης από τον Κριό και ο έξυπνος και πρωτοποριακός τρόπος της σκέψης του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε τα ανθρωπιστικά μας συναισθήματα, να υπερασπιστούμε ότι έχει αξία για εμάς, ευνοεί τις νέες γνωριμίες, ενισχύει τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες, και μας ωθεί να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, ευνοεί τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου αλλά και τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί την 1η ημέρα, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 2 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα απολαύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί, ο οποίος και σας ταιριάζει, αφού ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράσετε τις σκέψεις θα γίνει αποδεκτός από το φιλικό σας περιβάλλον και με χαρά θα δείτε τις μετοχές σας  να ανεβαίνουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι, και αυτό γιατί θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε τις συζητήσεις γύρω από το επαγγελματικό σας μέλλον οι οποίες είχαν σταματήσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα άτομο από το χώρο της δουλειάς σας να σας δείξει με ξεκάθαρο τρόπο τα συναισθήματα που τρέφει για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς τους Διδύμους. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε την θετική συγκυρία και να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με όσους εμπιστεύεστε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε περίοδο σημαντικών διαπραγματεύσεων βρίσκεστε εσείς οι Καρκίνοι . Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να ξανασυζητήσετε τις οικονομικές σας συνεργασίες, εφόσον επιθυμείτε να απογειώσετε την καριέρα σας.

ΛΕΩΝ

Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μη διστάσετε λοιπόν να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με ένα παλιό σας συνεργάτη την επιθυμία σας να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία μαζί του, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να εκφράσετε στον/στην σύντροφο σας τα σχέδια σας για το κοινό σας μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Το γεγονός ότι θα καταφέρετε να βάλετε τάξη στο χάος που επικρατεί θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο και στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η χαρά και η αισιοδοξία σας θα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σας αυτές τις ημέρες.Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού, θα σας ανακηρύξει νικητές στο παιχνίδι του έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε τάξη τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα προσπαθήσετε να βάλετε εσείς οι Σκορπιοί. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας και οι λύσεις που θα δώσετε θα κάνουν πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Τις εκφραστικές σας δεξιότητες θα τις χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για να περάσετε τις θέσεις σας με ιδιαίτερη ευκολία στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, αλλά και στην προσωπική και ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα κεκτημένα σας στο χώρο της εργασίας σας είστε έτοιμοι να διαφυλάξετε εσείς οι Αιγόκεροι. Και φυσικά θα το κάνετε με τον πιο εύστοχο τρόπο, δείχνοντας σε όλους την καλή σας αγωγή αλλά και το γεγονός ότι δεν είστε διατεθειμένοι να αφήσετε σε άλλους συναδέλφους να καρπωθούν τους κόπους σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την ευκαιρία να βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να πείτε τα πράγματα που θέλετε με άλλο τρόπο ώστε να γίνουν πιο εύκολα αποδεκτά ενισχύοντας την δημοτικότητα σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος αναθεωρήσεων ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική συγκυρία για να αναθεωρείστε αρκετά από τα σχέδια σας και να δείτε αν πραγματικά αξίζει να προσπαθείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το ερωτικό σας παρελθόν χτυπά και πάλι την πόρτα σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u