Εξάγωνο Άρη – Κρόνου, Μεθοδικές κινήσεις φέρνουν την επιτυχία !


Αυτό που μας έλειψε τους προηγούμενους μήνες ήταν η δράση, καθώς αναγκαστήκαμε λόγο των συνθηκών να βάλουμε σε κατάσταση αναμονής ή να αναβάλουμε αρκετά από τα σχέδια μας.

Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό από εδώ και στο εξής οι δράσεις μας να είναι στοχευμένες. Την ώθηση για να προχωρήσουμε στο κυνήγι των στόχων μας με ορμή θα μας την δώσει ο πλανήτης της δράσης Άρης ο οποίος την πρώτη όψη που θα σχηματίσει λίγες ώρες μετά την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό στις 28/06 θα είναι η όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (00ο  14’).

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον, θα βάλουμε τα σχέδια μας σε γερά θεμέλια , θα καταφέρουμε να αφοσιωθούμε σε δύσκολους και ιδιαίτερα υψηλούς στόχους και για να τους πετύχουμε θα κινηθούμε με στρατηγική, θα έρθουμε πολύ κοντά με ισχυρά πρόσωπα τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι θα μάθουμε να κάνουμε οικονομία δυνάμεων.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Λέοντες και τους  Υδροχόους που έχουν γεννηθεί τις 2 πρώτες ημέρες καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με το δεξί θα κάνει την είσοδο του ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης στο ζώδιο σας, και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη πολύ ισχυρών προσώπων από το φιλικό σας περιβάλλον οι οποίοι θα στηρίξουν τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επόμενα σας βήματα θα σχεδιάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό τα σχέδια σας να είναι εφικτά και να μπορούν να στηριχτούν σε σταθερές βάσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε αυτές τις ημέρες μια ερωτική σχέση η οποία θα αλλάξει σημαντικά την δημόσια εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα δραστήριοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Για να πετύχετε όμως τα μελλοντικά σας σχέδια θα μάθετε να κινήστε μεθοδικά και να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας, ενώ εάν το θέλετε μπορείτε να ζητήσετε και τη βοήθεια των φίλων σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέους στόχους στην καριέρα σας θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Θα τους πετύχετε δουλεύοντας ακούραστα και χωρίς να επιτρέπετε σε μικρά ασήμαντα πράγματα να αποσπούν την προσοχή σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές συνεργασίες έχετε στα σκαριά αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια σημαντική συνεργασία η οποία θα βάλει το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον σε νέες σταθερές βάσεις. Ενώ ιδιαίτερα σημαντική μπορεί να είναι και η βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου το οποίο βρίσκεται στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαιτητικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους συναδέλφους σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς Παρθένοι. Αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο να πετύχετε τους στόχους σας δουλεύοντας μεθοδικά αλλά θα αποτελέσετε και πηγή έμπνευσης για τους συναδέλφους σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα /μια συνάδελφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που πραγματικά ζητάτε στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις είναι ασφάλεια. Αυτές τις ημέρες οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα σας δώσουν την σταθερότητα που χρειάζεται, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα δείτε την σχέση σας με τον/ την σύντροφο σας να μπαίνει πλέον σε γερές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γερά στα πόδια σας θα νιώσετε ότι πατάτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Με την θετική επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την οικογένεια σας οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά την καθημερινή σας ζωή. Από την άλλη πλευρά με την δυναμική σας παρουσία σας θα δείξετε στους συναδέλφους σας ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο σας δείχνοντας σε όλους πως ότι κάνετε το κάνετε με σοβαρότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οριστική λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο θα καταφέρετε να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας μια και καλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας, σας έχει ωθήσει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις γύρω σας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τις οποίες θα τις υλοποιήσετε με σωστά μεθοδευμένες κινήσεις, δείχνοντας σε όλους ότι είστε από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Αυτό όμως που πρέπει να μάθετε κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο, είναι ότι μπορείτε να το κάνετε διακριτικά χωρίς να αγχώνεστε ή να σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!