Εξάγωνο Ερμή – Δία, Μεγαλόπνοα σχέδια …


Το καλό κλίμα των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί για λίγες ημέρες ακόμη, ημέρες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε σωστά, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να βγούμε κερδισμένοι.

Στις 17/04 ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (26ο 16’).Όπως έχουμε ξαναπεί, η όψη εξάγωνου είναι μια όψη ευκαιριών, αυτό σημαίνει ότι, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα ακούσουμε ευχάριστες ειδήσεις οι οποίες θα επαναφέρουν το χαμόγελο μας και θα μας βοηθήσουν να δούμε την κατάσταση με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα έχουμε καλές ιδέες, θα συναντήσουμε πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό και τα νέα τους θα μας ευχαριστήσουν, θα καταφέρουμε να δώσουμε λύσεις σε υποθέσεις που μας απασχολούν εδώ και καιρό με μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με το παρελθόν, θα περάσουμε όμορφα σε μια φιλική συνάντηση, ενώ, για όσους θέλουν να προχωρήσουν στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου ή να αλλάξουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό αυτές οι μέρες είναι ιδανικές.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Τις θετικές επιρροές αυτής της όψης θα την έχουν οι Κριοί που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες σε όλη την γενέθλια χρονιά τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τις ιδέες σας θα εκφράσετε με ενθουσιασμό αυτές τις ημέρες εσείς  οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας με ενθουσιασμό, έχοντας σημαντική βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα. Και δεν θα είναι δύσκολο, αφού το έξυπνο μυαλό και το χιούμορ σας θα τους γοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ενθουσιασμό σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες μόλις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή θα αλλάξουν ουσιαστικά την καριέρα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτές τις ημέρες να κρατήσετε τις συζητήσεις που κάνετε από όλους μυστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζωδίου του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία θα ανοίξουν τον δρόμο της προσωπικής και επαγγελματικής σας επιτυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις στην δουλειά σας έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν, και να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα έχει και μεγάλα οικονομικά οφέλη.

ΛΕΩΝ

Πολλές ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά το επαγγελματικό σας μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο τολμηροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε τολμηρές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους. Το αποτέλεσμα θα είναι να βελτιώσετε της συνθήκες της καθημερινής σας ζωής, και αυτό θα φανεί και στην ψυχολογική σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Όμορφες στιγμές στις προσωπικές σας σχέσεις θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζωδίου του Κριού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές τόσο με τον σύντροφο σας και θα αποκαταστήσετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εύκολες λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις στα καθημερινά ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ με χαρά θα διαπιστώσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας να βελτιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χαμόγελο και η χαρά θα είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπο σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ είναι πιθανό, μια φιλική συνάντηση να γίνει έντονο φλερτ. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ θετικό είναι αυτό το χρονικό διάστημα για τα οικονομικά σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Δια από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα δώσει σημαντική βοήθεια στο πορτοφόλι σας. Ενώ, παράλληλα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Επίσης, αυτές τις ημέρες αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε αλλαγή του μεταφορικού σας μέσου ή να προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου κινητού.

ΙΧΘΥΣ

Τις ικανότητες σας θα αναδείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να ολοκληρώστε με επιτυχία μια οικονομική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να πείσετε τους αγαπημένους σας για τα συναισθήματα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!