Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..


Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστάσεις μας βοηθάει να βρίσκουμε τον τρόπο να επαναφέρουμε στην ζωή μας την ισορροπία. Και φυσικά αυτό μπορεί να γίνει σανίδα σωτηρίας σε περιόδους προβληματισμού και έντονης αμφισβήτησης.

Στις 21/11 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, λίγες ώρες μετά την συνάντηση του με τον Δία,  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (24ο 48’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα έχουμε την ικανότητα να παρατηρούμε τα πάντα γύρω μας με μεγαλύτερη προσοχή και να μπορούμε να ανακαλύπτουμε τι κρύβεται πίσω από το προσωπείο των συνομιλητών μας και τα χαμόγελα τους, δίνοντας έμφαση σε  λεπτομέρειες και κινήσεις, που στο παρελθόν  πιθανό να μην είχαμε προσέξει.

Θα μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας, ακολουθώντας την διαίσθηση μας όσο αντίξοες και αν φαίνονται οι συνθήκες ή τα δεδομένα να μην μας ευνοούν.

Επίσης, θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, αλλά και το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει στην δουλειά μας ή στις φιλικές μας σχέσεις.  

Ενώ, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων θα καταφέρουμε να πείσουμε με τα επιχειρήματα την στάση και τον πειστικό μας λόγο, ακόμα και τους πιο δύσπιστους συνομιλητές μας, αντιστρέφοντας το κλίμα που είχε διαμορφωθεί γύρω από το όνομα μας.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Σκορπιούς και τους  Ταύρους, όσο και τους  Καρκίνους  και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα τους βοηθήσει να βάλουν σε τάξη τις οικονομικές υποθέσεις του συντρόφου και των συγγενικών τους προσώπων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με σιγουριά θα εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, διεκδικώντας την προσοχή του ατόμου που τους ενδιαφέρει.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να μοιραστούν τα νέα επαγγελματικά τους , με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να τακτοποιήσουν οριστικά μια γραφειοκρατική τους υπόθεση, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο αναμονής, ενώ είναι πιθανό να έχουν και σημαντική βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένουν.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά αλλά και το παρασκήνιο που υπάρχει στο χώρο της εργασίας τους, ώστε να προστατευτούν από συναδέλφους που προσπαθούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ευνοούνται τα φλερτ με συναδέλφους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα τους βοηθήσει να μείνουν αφοσιωμένοι στους στόχους τους και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, χωρίς να τους πτοεί η αρνητική κριτική ή τα εμπόδια που φαινομενικά υπάρχουν αυτή την στιγμή στο δρόμο τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κατακτήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει με την επιμονή και την γοητεία τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!