Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..


Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστάσεις μας βοηθάει να βρίσκουμε τον τρόπο να επαναφέρουμε στην ζωή μας την ισορροπία. Και φυσικά αυτό μπορεί να γίνει σανίδα σωτηρίας σε περιόδους προβληματισμού και έντονης αμφισβήτησης.

Στις 21/11 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, λίγες ώρες μετά την συνάντηση του με τον Δία,  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (24ο 48’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα έχουμε την ικανότητα να παρατηρούμε τα πάντα γύρω μας με μεγαλύτερη προσοχή και να μπορούμε να ανακαλύπτουμε τι κρύβεται πίσω από το προσωπείο των συνομιλητών μας και τα χαμόγελα τους, δίνοντας έμφαση σε  λεπτομέρειες και κινήσεις, που στο παρελθόν  πιθανό να μην είχαμε προσέξει.

Θα μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας, ακολουθώντας την διαίσθηση μας όσο αντίξοες και αν φαίνονται οι συνθήκες ή τα δεδομένα να μην μας ευνοούν.

Επίσης, θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, αλλά και το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει στην δουλειά μας ή στις φιλικές μας σχέσεις.  

Ενώ, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων θα καταφέρουμε να πείσουμε με τα επιχειρήματα την στάση και τον πειστικό μας λόγο, ακόμα και τους πιο δύσπιστους συνομιλητές μας, αντιστρέφοντας το κλίμα που είχε διαμορφωθεί γύρω από το όνομα μας.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Σκορπιούς και τους  Ταύρους, όσο και τους  Καρκίνους  και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα τους βοηθήσει να βάλουν σε τάξη τις οικονομικές υποθέσεις του συντρόφου και των συγγενικών τους προσώπων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με σιγουριά θα εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, διεκδικώντας την προσοχή του ατόμου που τους ενδιαφέρει.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να μοιραστούν τα νέα επαγγελματικά τους , με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να τακτοποιήσουν οριστικά μια γραφειοκρατική τους υπόθεση, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο αναμονής, ενώ είναι πιθανό να έχουν και σημαντική βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένουν.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά αλλά και το παρασκήνιο που υπάρχει στο χώρο της εργασίας τους, ώστε να προστατευτούν από συναδέλφους που προσπαθούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ευνοούνται τα φλερτ με συναδέλφους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα τους βοηθήσει να μείνουν αφοσιωμένοι στους στόχους τους και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, χωρίς να τους πτοεί η αρνητική κριτική ή τα εμπόδια που φαινομενικά υπάρχουν αυτή την στιγμή στο δρόμο τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κατακτήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει με την επιμονή και την γοητεία τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Kεραυνοβόλοι έρωτες !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ξαφνικά γεγονότα συνήθως δεν μας αρέσουν, καθώς τις περισσότερες φορές στο μυαλ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u