Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Παρατηρώ τις λεπτομέρειες …


Η ικανότητα μας να βλέπουμε πίσω από την βιτρίνα, μας βοηθάει να αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις γύρω μας, και να παίρνουμε πιο σωστές αποφάσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα σε περιόδους όπου υπάρχει έντονη σύγχυση και αντιφατικές πληροφορίες.

Στις 02/04 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, λίγο πριν αποχωρήσει από τους Ιχθύες, θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (26ο 39’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, οι κεραίες μας θα είναι ανοιχτές.

Αυτό θα μας βοηθήσει να παρατηρήσουμε τι συμβαίνει γύρω μας και να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες, που κάποια άλλη στιγμή πιθανό να μην δίναμε σημασία, θα είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, ενώ θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτο και όχι τη λογική.

Επίσης, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να ανακαλύψουμε πράγματα που γινόταν πίσω από την πλάτη μας. Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσου τους  Παρθένους, και τους  Ιχθύες όσο και τους  Καρκίνους  και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Κριούς.Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, έστω και αν χρειαστεί να δράσετε λιγάκι παρασκηνιακά. Ενώ, προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή και την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε τις ιδέες και τα σχέδια σας με φιλικά σας πρόσωπα, ενώ, είναι πιθανό να λάβετε και σημαντική βοήθεια από ανθρώπους που με την παρουσία τους, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αλλαγές που πρόκειται να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθοριστικές κινήσεις  θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας, ενώ παράλληλα, η παρατηρητικότητα σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυξημένες υποχρεώσεις έχετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρετε για μια μελλοντική συνεργασία θα είναι με οδηγό το ένστικτο και όχι τη λογική.

ΛΕΩΝ

Σίγουροι για τις αποφάσεις σας θα νιώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, και να νιώσετε ότι οι αποφάσεις που έχετε πάρει αυτή τη χρονική περίοδο, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και δημιουργικές για εσάς τους Παρθένους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με την στάση σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε θετικά της αποφάσεις του συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε σημαντικές ανακαλύψεις θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας στην δουλειά σας, και να μάθετε τελικά ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιους πρέπει να εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει περάσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις σας σε μια επαγγελματική συζήτηση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα δυσκολευτείτε να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε και εκφράζετε τα συναισθήματα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πίσω από τις λέξεις θα έχετε την ικανότητα να βλέπετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να παρατηρήσετε με ιδιαίτερη προσοχή τι γίνεται γύρω σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να βρεθείτε με μεγάλη ευκολία ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικά μυστικά θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε σημαντικά μυστικά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνεται τις καταστάσεις γύρω σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Πιο επικοινωνιακοί θα είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, ενώ θα έχετε και σημαντική βοήθεια από πρόσωπα του φιλικού σας κύκλου που έχουν τις γνώσεις αλλά και τις γνωριμίες για να σας βοηθήσουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!