Εξάγωνο Ήλιου – Άρη, Άμεσες και δυναμικές λύσεις !!


Για να πάρει ένα γίνει κάτι πράξη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, εκτός από την αρχική ιδέα, την σκληρή θέληση και την δουλειά, είναι απαραίτητο κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία και να κάνει την πρώτη κίνηση. Η λέξη δράση είναι συνδεδεμένη με τον Άρη, ο οποίος δεν διστάζει να μπει μπροστά και να ριχτεί στην μάχη.

Στις 14/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του Κριού Άρη, από τους Διδύμους, θα σχηματίσει όψη εξάγωνου (24ο 14’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων, θα προωθήσουμε με ιδιαίτερη ορμή και ενθουσιασμό τα μελλοντικά μας σχέδια, θα γίνουμε πιο εκφραστικοί και διεκδικητικοί στον έρωτα, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε αποφάσεις που στα μάτια των άλλων μπορεί να έχουν υψηλό ρίσκο, θα ασχοληθούμε με δραστηριότητες που απαιτούν μεγάλα ενεργειακά αποθέματα, ενώ, θα βρούμε τρόπους για να εκτονώσουμε δημιουργικά την ενέργεια μας ιδιαίτερα μέσω της άσκησης.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα επηρεάσει τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 11 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη δράση ταιριάζει απόλυτα σε εσάς τους Κριούς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη από τους Διδύμους, θα σας ωθήσει να πάρετε την πρωτοβουλία στα χέρια σας, και να αναπτύξετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα. Ενώ δεν θα διστάσετε να υποστηρίξετε με ενθουσιασμό και την γνωστή σας μαχητικότητα τις απόψεις. Προσέξτε μόνο, γιατί, δεν είναι όλοι έτοιμοι να σας αντιμετωπίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε πρακτική εφαρμογή είστε έτοιμοι να βάλετε τα σχέδια σας αυτή τη χρονική περίοδο.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα σχέδιο σας, έστω και αν για την επιτυχία του, χρειαστεί, να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία που στα μάτια των άλλων φαίνεται υψηλού ρίσκου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνεται αρκετά τολμηροί με τους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βιαστικοί και ανυπόμονοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε την πρωτοβουλία και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια σε άτομα που εμπιστεύεστε από το φιλικό σας κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, χωρίς δεύτερες σκέψεις, σε ένα φιλικό σας πρόσωπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας φέρουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να προχωρήσετε και σημαντικές συζητήσεις στο παρασκήνιο.

ΛΕΩΝ

Πολλές επαφές έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει, να προωθήσετε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον. Καταλυτική θα είναι η βοήθεια φιλικών σας προσώπων τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις κατάλληλες επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την δουλειά σας και να δείξετε στους συνεργάτες σας την πιο δυναμική πλευρά του εαυτού σας. Αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια τολμηρή συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε τα ηνία της ερωτικής σας σχέσης στα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, τις οποίες όχι μόνο δεν θα φοβηθείτε να αναλάβετε, αλλά,  θα καταφέρετε να υλοποιήσετε με επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, και θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα έντονης σωματικής δραστηριότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Άρη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι, αφήνοντας πίσω τις διαφορές και τα προβλήματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο όμορφη και αρμονική θα είναι αυτές τις ημέρες η ζωή σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να βρείτε τολμηρές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας και να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στην ζωή σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και την σωματική σας άσκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη αλλά ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι αυτές τις ημέρες η καθημερινή σας ζωή. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμήσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αψηφώντας, τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν στον δρόμο σας.

ΙΧΘΥΣ

Πρακτικές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας βοηθήσουν να γίνεται μαχητικοί και να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε έξοδα, για να κάνετε κυρίως τα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρούμενα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!