Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 11/4 – 18/4/2021


Νέα ξεκινήματα και σημαντικές ευκαιρίες κουβαλά στις αποσκευές της αυτή η εβδομάδα για όλους μας, ευκαιρίες που στο χέρι μας είναι να τις εκμεταλλευτούμε σωστά.

Αφετηρία των νέων ξεκινημάτων είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές τις εβδομάδας στο ζώδιο του Κριού, ενώ η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι η αφορμή για αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τις ερωτικές μας στιγμές.

Επίσης, οι όψεις που θα σχηματίσει αυτή την εβδομάδα ο Δίας με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη θα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και τολμηρούς, δημιουργώντας ευκαιρίες αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσουμε τα σχέδια μας.

Παράλληλα με τα νέα ξεκινήματα, θα μπούμε στην διαδικασία να κλείσουμε οριστικά κεφάλαια του παρελθόντος και τοξικές σχέσεις, ώστε να δώσουμε άπλετο χώρο στο καινούργιο και πιο υγιές κομμάτι της ζωής και της ανάπτυξης μας.

Την εύνοια της τύχης αυτήν την εβδομάδα θα την έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), οι οποίοι όμως παράλληλα με τα νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν και σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Ουδέτερη, θα είναι για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Ιχθύες).

Ενώ, μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά τόσο για του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 11/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να δώσουν οριστικό τέλος στις τοξικές καταστάσεις της προσωπικής τους ζωής.

Την Δευτέρα 12/04

Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.

Την Τρίτη 13/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 14/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες για την ζωή και τις σχέσεις τους τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Ενώ το ίδιο βράδυ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ταύρο, θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), και θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 15/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται τύχη, λάμψη και επιτυχία, τόσο για τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 16/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιέσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, και να ξεκινήσουν από την αρχή.

Το Σάββατο 17/04

Είναι η μέρα τις εβδομάδας με τις πιο ενδιαφέρουσες όψεις και με μεγάλη εύνοια για πολλά ζώδια. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Δία από τον Υδροχόο, θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και θα ωθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου να πάρουν αποφάσεις που στα μάτια των άλλων φαίνονται υψηλού ρίσκου. Από την άλλη πλευρά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές συναντήσεις τόσο για τους  Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα τόσο των Κριών και των Ζυγών όσο και των Διδύμων και των Τοξοτών του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 18/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνει δύσπιστους και θα παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου και εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιασθούν χωρίς να φοβάμαι το ρίσκο. Όμως, απαραίτητη συνθήκη για να έρθει το καινούργιο είναι να έχουμε κλείσει τους λογαριασμούς μας οριστικά με το παρελθόν.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κατάλληλη στιγμή για αλλαγές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το δυναμικό μας πρόσωπο ήρθε η ώρα να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περί ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/5 – 23/5/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σταθεροποιητική και με μια μικρή δόση υπερβολής θα είναι η 3η εβδομάδα του Μαΐου, κ ...

Ο Δίας στους Ιχθύες και τι αλλαγές θα μας φέρει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας αναγκαστήκαμε να απομακρυνθού ...

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όνειρα και σχέδια για το μέλλον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι αυτή τη χρονικ ...

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, Οργανώνω τα επόμενα μου βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, εκτός από έμπνευση, χρειάζεται οργ ...

Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, Η ζωή θέλει τόλμη !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή για να προχωρήσεις μπροστά, εκτός από γνώση και σκληρή δουλειά, χρειάζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u